Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl »  Wykup reklamę na Kafeterii » 
Kurnik gry Forum Punkt widzenia Bon appetit! Kultura Zdrowie i Uroda Przy kawie Strona główna
Forum - strona główna » Zdrowie i Uroda
Spis tematów | Dodaj nowy temat » | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto
[06.09.2004] 22:52
[zgłoś do usunięcia]
Malla
Dzięki, Emily!!!!!!!!!!!!
Co do wypowiedzi kolegi na temat picia - mi jest potem strasznie gorąco, ale jakoś się nie pocę

[07.09.2004] 09:07
[zgłoś do usunięcia]
Emily
Kolejny dzień z Antidralem. Wczoraj było u nas bardzo gorąco i pod paszkami sucho. I nic nie piekło. Zgodnie z Waszymi radami przez pierwszy tydzien używam go codziennie a później juz bede co kilka dni.

EMILY
[07.09.2004] 19:15
[zgłoś do usunięcia]
marcin26
pachy suche... rece mokre...
[09.09.2004] 22:44
[zgłoś do usunięcia]
ale tu cicho

[10.09.2004] 14:40
[zgłoś do usunięcia]
Beja
Rewelacja!!! Oczywiście ANTIDRAL. Nabrałam sobie przedwczoraj, zastosowałam natychmiast wieczorem. Wczoraj miałam tylko leciutko mokrą koszulkę, a dziś jest SUPER-SUCHO. Polecam wszystkim. Wieczorne swędzenie jakoś idzie znieść, ale za to w nagrodę JAAAAAKI efekt!!!
Pozdrawiam i dziękuję!
[10.09.2004] 20:20
[zgłoś do usunięcia]
aganiechaaaaa
Marcin 26, mam dokładnie taką sytuację jak Ty. Na ręce polecam Ci STOP POT. Jest to proszek, który stosuje się na noc. Po jednorazowym użyciu będziesz mieć "urlop" na ok miesiąc. Skóra na rękach jest trochę przesuszona, ale od czego są kremy nawilżające . Kupisz go w aptece. Antidral u mnie też działa tylko na pachy / Hehe ciekawe, ze po piwku ten problem znika......Pozdrawiam, powodzenia
[10.09.2004] 20:54
[zgłoś do usunięcia]
robala
dobrze pwoiedziane po piwku ten problem znika

[11.09.2004] 15:06
[zgłoś do usunięcia]
Gorja
Przez przypadek trafilam na te strone i jestem mile zaskoczona Waszymi wypowiedziami. Mam straszny problem z poceniem sie. Rece zawsze opuszczone, zeby nikt przypadkiem nie zauwazyl tych mokrych plam. Myslalam, ze juz nic mi nie pomoze, ale znowu mam nadzieje, ze moze pozbede sie tego koszmaru. Jezeli uda ni sie to jeszcze dzisiaj kupie Antidral. Musze koniecznie wyprobowac ten srodek bo to chyba bedzie ostatnia rzecz, ktora jest mi w stanie pomoc. Dziewczyny trzymajcie kciuki. Odezwe sie jak wyprobuje. Pozdrawiam
[11.09.2004] 23:32
[zgłoś do usunięcia]
Emily
Gorja----->Zaryzykuj, ja tez myślałam że nie ma dla mnie ratunku. A od tygodnia ubieram wszystko, co do tej pory wisiało w szafie bo było na tym widac jak sie spociłam. Robiłam juz takie eksperymenty ze głowa boli. Spociłam sie cała z czoła mi sie lało,a paszki suche. Naprawde odzyskałam pewność siebie. Juz nawet nie sprawdzam czy pachy są suche, bo wiem, że na pewno są. Pozdrawiam. Życze powodzenia i suchości hihi

EMILY
[12.09.2004] 16:48
[zgłoś do usunięcia]
amilcia

Cześć wszystkim. Ja stosowałam antidral na dłonie i stopy i działał przez 2 miesiące rewelacyjnie. Teraz jest gorzej, pocenie wraca, smaruje co dzień dłonie a one i tak pocą się w pewnych sytuacjach, nie ciagle, jak kiedyś ale mimo wszystko pocą się co wywołuje we mnie lęk, a sami wiecie że gdy jest lęk to wszystko pogarsza się 100 razy bardziej. Z czasem bedzie coraz gorzej i gorzej...
Czy ktoś z Was był w podobnej sytuacji? Co teraz zacząć stosować skoro antidral nie działa? Może etaxil, jest silniejszy. Ja bym mogła wszystko wypróbować, problem jednak w tym ze nie mam pieniędzy by kupić wszystko i eksperymentować. Poradźcie co robić. Pozdrawiam.
[12.09.2004] 19:35
[zgłoś do usunięcia]
marcin26
Wiesz powiem ci ze mialem ten sam problem po 2 miesiacach antidral przesal dzialac i rzucilem to... ale postawnoilem po 2 tygodniach jeszcez raz sprobowac. Byla to dobra decyzja. minelo 9 miesiacy i jest bardzo dobrze.
dzieki sproboje jutro oby sie udalo
[13.09.2004] 10:34
[zgłoś do usunięcia]
djyoanna
Ja stosuje Antidral ok.2miesiecy ale wciaz siedzi we mnie obawa ze ktoregos pieknego dnia poprostu nie zadziala....Czy ktos z was stosuje go naprawde dlugo bez rzadnych niespodzianek????? POZDRAWIAM!!!!
[13.09.2004] 22:50
[zgłoś do usunięcia]
Narazie szczesliwy
Witka wszystkim

Tak samo jak reszta u obecnych miałem kłopot z nadmiernym poceniem sie,( w konkursie na największa plame potu byłbym chyba w światowej czołówce , az do czasu kiedy jakies 4 dni temu z nudów zaczołem szukac po necie jakiegos srodka na nadmierne pocenie. No i trafiłem na to forum w 90% procentach poswiecone antidralowi, pomyslałem co mi szkodzi spróbóje wkoncu to tylko 13 zeta, i pobieglem do apteki. Posmarowałem sie na noc zgodnie z waszymi wskazówkami, i nastepnego dnia dup^ znowu cały mokry. Wkuzyłem sie na siebie bo widac juz mi nic nie pomoze. No ale ze wydałem na ten "badziew" 13 zeta to nastepnej nocy tez sie posmarowałem, i to samo znowu nic. No ale jak sie mówi do trzech razy sztuka. Nastepnego dnia juz troszke lepiej ale niewpadałem w euforie bo na dworzu było zimno wiec pomyslałem ze moze to przez pogode sie mniej spociłem. wczoraj wnocy posmarowałem sie jeszcze raz i dzisiaj przełom, przez cały dzien zero ani kropelki potu, a wieczorem jeszcze trening taekwondo (który do łatwych nienalezy) i to samo wszystko suchutkie ani jednej kropelki mimo ogromnego wysiłku, coś códownego, nareszcie po 4 latach maskowania moge spokojnie ubierac sie w co chce i kiedy chce. Nareszczie jestem happy mam nadzieje tylko ze efekt utrzyma sie. Pozdo all

p.s zastanawialiscie sie co sie dzieje z woda=potem po antidralu, u mnie on schodzi troche innym miejscem , dzisiaj juz chyba z 20 razy odwiedzilem kibelek, ale lepsze to niz koszula na koszuli zakryta koszula
[15.09.2004] 11:09
[zgłoś do usunięcia]
Malla
Jak to jest? Podobno nadmierne pocenie nie jest kompensacyjne (tak tu ktoś napisał wcześniej), a jednak większość osób narzeka na dodatkowe pocenie w innych miejscach. W końcu zdrowo jest całkowicie zredukować pocenie pod pachami czy nie?

[15.09.2004] 11:10
[zgłoś do usunięcia]
Malla
Jak to jest? Podobno nadmierne pocenie nie jest kompensacyjne (tak tu ktoś napisał wcześniej), a jednak większość osób narzeka na dodatkowe pocenie w innych miejscach. W końcu zdrowo jest całkowicie zredukować pocenie pod pachami czy nie?

[15.09.2004] 13:16
[zgłoś do usunięcia]
inesences
po ile jest STOP POT ????
[15.09.2004] 17:04
[zgłoś do usunięcia]
Patosia
A antidral jest superowy. Uzywam go mniej wiecej od zimy, teraz to wlasciwie juz tylko jak mi sie przypomni, a on ciagle dziala!! I wciaz mam suche paszki.Nawet test letni (w temperaturach jak na nasze lato ekstremalnych) wypadl imponujaco. I juz nie pamietam wcale a wcale tych strasznych dni kiedy to mokre, wielgasne plamy zdobily moje bluzki pod paszkami.Powiedzialam o tym boskim srodku swojej przyjaciolce, a ona swojej siostrze a siostra jeszcze kolezance i teraz wszystkie mozemy chodzic z rekoma dumnie podniesionymi do gory(aczkolwiek raczej tego nie robimy zwazajac na fakt iz mogloby to byc nieco zaskakujace dla niewtajemniczonych, ktorym obcy jest powod naszej dosc niecodziennie wyrazanej radosci). I bardzo dziekuje osobce ktora pierwsza powiedziala ze antidrala uzywa sie na noc. Alez przyjemnie sie zyje kupujac bluzki w kolorze upatrzonym a nie wymuszonym
[15.09.2004] 23:49
[zgłoś do usunięcia]
Karolcia04
Jestem nowa chociaz sledze ten topik prawie od poczatku. To tutaj sie dowiedzialam o Antidralu, ale niestety nie pomogl Moze jest ktos tutaj, znajacy sie na hormonach. Moj endokrynolog jakos sie nie kwapi do rozmowy ze mna. Skwitowal moja "dolegliwosc" tym, ze widocznie tak juz musi byc. Wiem tyle, ze mam podwyzszony ( d**a! wysoki) poziom testosteronu (4, 51). Od kwietnia katuje sie Spironolem, a od 2 m-cy pigulkami Marvelon. I oprocz bolacych lydek i dola nic nie udalo mi sie osiagnac. Zapomnialabym o wypadajacych wlosach (tak porzadnie). Ale walcze nadal, moze doczekam sie kiedys suchych paszek. Pozdrawiam
[16.09.2004] 10:08
[zgłoś do usunięcia]
Malla
Może skocz na stronę typuwww.przychodnia.pl - Tam możesz uzyskać poradę lekarza, a my tutaj to w ogromnej większości zwykłe forumowiczki...

[16.09.2004] 12:13
[zgłoś do usunięcia]
BULINKA 23
Stosuje Antidral juz od kilku m-cy. Na poczatku bylo super. Zero potu pod pachami, ale teraz stosuje go juz rzadziej (raz na tydzien lub rzadziej) i chyba to jest za rzadko. Poce sie troche. Co ile dni stosujecie go ---> po kilku m-cach
[16.09.2004] 15:17
[zgłoś do usunięcia]
amilcia

Hej. Ja stosowałam antidral co drugi dzień ale po jakimś czasie znów zaczęłam sie pocić więc używam go co dzień. Tylko że mi pocą się dłonie i stopy. A swoją drogą to szczęściarze z Was że pocą wam się paszki, wolałabym 100 razy paszki niż dłonie Od wczoraj używam na dłonie etiaxilu bo antidral zaczął mnie już zawodzić, narazie efekt jest zadowalający , byle jaknajdłużej Pozdrawiam.
[16.09.2004] 17:17
[zgłoś do usunięcia]
Patosia
Karolciu 04,własciwe to nie przeczytałam calego tego topiku wiec nie wiem czy pojawilo sie juz to o czm chce napisac alee....jakis czas temu w TV obejrzałam jakis program o zdrowiu ktory był wlasnie o tym naszym przekleństwie. Mowili tam o zabiegu wstrzykiwania w paszki jadu kielbasianego. Wiem ze to brzmi okropnie ale to pewnie po prostu zle kojarzaca sie nazwa jakiegos zwiazku chem. Moze zapytaj swojego dermatologa czy słyszal o czyms takim...a noz widelec pomoze....

[16.09.2004] 17:19
[zgłoś do usunięcia]
Mili
witam! ja stosuje antidral juz od okolo pol roku i po takim czasie stosuje go co jakis 5 dni (nocy), wiec jest okej ale mam problem z pcacymi sie stopami (antidral mi na stopy nie pomaga) wiec mam prosbe chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej o STOPPOT?? (ile kosztuje, czy to krem?, co i le sie go stosuje) z gory dzieki za odpowiedz pozdro papa
[16.09.2004] 19:25
[zgłoś do usunięcia]
Ss
Patosia - to się chyba nazywa Botox, i to też się w ręce wstrzykuje. Ale to działa różnie od tygodnia do kilku miesięcy a potem organizm się uodparnia. No i kosztuje to kilka tyś. Antidral jest tańszy!!
[16.09.2004] 22:21
[zgłoś do usunięcia]
Pierwszy Raz
Jak ja sie ciesze ze sa jeszcze nieszczesliwi naprawde myslalam ze tylko ja jestem taka "potliwa" dzieki Wam wszystkim zaraz uzyje nowo zakupionego Antidrala. Mam nadzieje ze moj koszmar sie skonczy. Jeszcze raz wielkie dzieki za nadzieje!!!
[16.09.2004] 22:46
[zgłoś do usunięcia]
Patosia
Jeju, cierpiec jakies straszne meki przez igly w pachach badz dłoniach i to za kilka tysiecy!!. Ja wierze ze kazdy jednak kiedys znajdzie jakiegos swojego antidralka ...mniej drastycznego niz botox

[17.09.2004] 14:48
[zgłoś do usunięcia]
BULINKA 23
Mi rowniez poca sie dlonie, a w szczegolnosci stopy!!! ale wole uzywac antidralu jedynie na pachy, bo gdzies chyba trzeba sie pocic
[20.09.2004] 09:50
[zgłoś do usunięcia]
Mili
mozecie mi podac wiecej informcji na temat STOPPOT typu jak sie go stosuje ilekosztuje itd?? prosze to dla mnie bardzo wazne pozdrawiam
[20.09.2004] 11:32
[zgłoś do usunięcia]
WDR
Mili o STOPOT możesz sobie poczytać trochę wczesniej w wypowiedziach. Podane sa tam wszystkie interesujące Cię informacje. Ja naszczęście mam ten problem głównie pod pachami, chociaz dłonie i stopy(!) tez mi się czasem mocniej pocą. Ale pocące stopy jest łatwiej zamaskować niz ogrome mokre plamy pod pachami Ja tez używam Antidrala od kilku dni i chyba działa!! W sumie nie miałam okazji go naprawdę przetestowac, zobaczymy w październiku an uczelni Pozdrawiam..
[20.09.2004] 21:50
[zgłoś do usunięcia]
Felter
heja,
ja jush stosuje antidral ponad miesiac, smaruje sie nim raz na 5 dni i jest ok nie poce sie, ale kiedy posmaruje si enim cholernie piecze i swedzi, bo jak naloze sobie tylko troche preparatu to ie swedzitak bardzo ale musze duzo smarowac zeby si enie pocic, suszylem pachy ale to nie pomagalo... iwec co zrobic z tym pieczeniem? i w ogole zauwazylem ze bardzo niszczy skóre, kiedy smarowalem antidralem stopy po kilkunastu zabiegach mialem taka zmarszczona i zniszczoną skóre, Pocenie stóp zminiejszylo sie ale przestalem stosowac go bo wlasnei mi niszczyl skóre na stopach. Czy da si etemu jakos zapobiec, temu niszczeniu skóry przez antidral?
A co do stosowania go do rąk to buuu...masakra...jak wylalo mi si ego troche na palce to mialem taki wrazenie jakbym mial sztuczna skóre n apalcach..takie dziwne uczucie...

hmm A czy jak stosujecie antidral to go zmywacie potem?np, przy kapieli codzinnej?
heh ja jak stosuje co 5 dni prze te piec dni ..pod pachamisie nie myje (nie poce sie tam takze nie ma po co) bo boje si eze przestanie dzialac tak mi si ekiedys zdarzylo ze zmylem i przestal dzialac .Lecz kiedys uzylem go i potem n adrugi dzien kapalem sei w morzu i dalej działał. Moze to słona woda tak podziałała?

Felter
   « poprz. |  1 «   44 45 46 47 48   » 226  | nast. »Strony tematu:
Odpowiedz na ten temat »