Wykup reklamę w Kafeterii Więcej »
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej »
| 31.12.11 [19:24]
[zgłoś do usunięcia] |
TheStructor |
|
|
Witam Mam rozmowe o prace dyrektor oddziału Multibank Aquarius. Jak tam z pensjami w Bre wygląda? Ktoś wie jaka jest podstawa, premie itd? Nie wiem czy atakować |
||
| 01.01.12 [17:03]
[zgłoś do usunięcia] |
Ponownie zaswiadczenie o nieka |
|
|
multibank Partner zaświadczenie czy oświadczenie o niekaralności jest wymagane? |
||
| 01.01.12 [17:51]
[zgłoś do usunięcia] |
TheStructor |
|
|
Nikt nic nie wie? Wynagrodzenie 10.000 brutto to duzo/mało na to stanowisku? |
||
| 01.01.12 [19:38]
[zgłoś do usunięcia] |
evelisia |
|
|
ale sie naczytalam. i nie wiem sama co zrobic. we wtorek mam spotkanie na 2 etapie do BPH. ale tutaj strasznie malo o tym banku. napiscie cos. miasto do 50 tys w mazowieckim. podobno z 27 osob zostaly 3 i mam wielkie nadzieje ale sama juz nie wiem;/ mam doswiadczenie 3 lata w ubezpieczeniach wiec umiem sprzedawac. ale powiedzcie jeszcze jak ze szkoleniami? bo na jednym forum weszlam na chwile i od razu bylo ze placili za szkolenie jesli nie przepracuja 3 miesiecy w alliorze. ja umowy nie widzilam a na spotkaniu o tym nic nie mowili. |
||
| 02.01.12 [06:14]
[zgłoś do usunięcia] |
bsd,d,d,d, |
|
|
ale sie ekscytujecie praca w banku, naprawde zadziwiacie mnie, a potem wszyscy beda narzekac , wiem co pisze bo 2 lata przepracowalam ALiM, odpusc sobie, nedzne place i PRL czuc jeszccze |
||
| 02.01.12 [13:07]
[zgłoś do usunięcia] |
mikalika |
|
|
czy może sie ktos wypowiedziec na temat pracy w SKOK Skarbiec?chodzi mi m. in. o zarobki i atmosferę w pracy.. |
||
| 02.01.12 [13:24]
[zgłoś do usunięcia] |
ALiM |
|
|
BANK POCZTOWY / OPIEKUN KLIENTA Płace to wiem, że nędzne , bo wiem ile mi zaproponowano, ale potrzebuję gdzies zdobyc doswiadczenie jestem swiezo po studiach , zawsze poźniej mozna cos w CV wpisac ( pracowalam tylko w ubezpieczeniach jak do tej pory). Wysylaja mnie na 2 tyg na szkolenie do Warszawy. Jeśli ktos wie to niech napisze jak ogolnie wyglada tam praca , czy plany są możliwe do osiagniecia czy jak zawsze i wszedzie nie ? narazie dają mi um na 3 mce na okres probny wiec zawsze moge zrezygnowac jak bedzie cos nie tak. |
||
| 02.01.12 [21:54]
[zgłoś do usunięcia] |
xy58 | |
|
mam jechac na szkolenie do wroclawia w poniedzialek z eurobanku? jak wyglada sprawa z zakwaterowaniem? jedzeniem itd na poczatek 1700 brutto 1 praca |
||
| 03.01.12 [00:59]
[zgłoś do usunięcia] |
Do xy58 |
|
Czy możesz napisać na temat rekrutacji do pracy w Eurobanku, co wiesz o wynagrodzeniu, ogólnie o pracy w tym banku. Bardzo Cię proszę ![]() |
||
| 03.01.12 [07:47]
[zgłoś do usunięcia] |
x xxxxxxxx |
|
|
xy58, szkolenei i zakwaterowanie ok,jedzenie tez, nei martw sie , gorzej bedzie pozniej so kolezanki wyzej -rekrutacja standardowa, wystarczy ze mialas jakies doswiadczenei w sprzedazy i juz ciebie zatrudniaja, praca jest stresujaca bo musisz obslugiowac kase i proponowac kazdemu klientowi kredyt, bo to jest podstawa, plany malo realne do osiagniecia, poza tym bardzo duzo dokumentow, raportow, odpowiedzialnosc duza a kasa slaba tak jak pisala xy58, na poczatek 1700 brutto |
||
| 03.01.12 [08:22]
[zgłoś do usunięcia] |
Wahrid | |
W większości banków pracując na kasie musicie sprzedawać. Tak więc czy jest to stres? Owszem, ale taka jest sprzedaż. Czasy "obsługiwaczy" w oddziałach się skończyły ![]() |
||
| 03.01.12 [11:43]
[zgłoś do usunięcia] |
ALiM |
|
|
Ehhhh ... czy naprawde nikt tu nie wie nic o Banku Pocztowym ? jak wyglada tam praca ? |
||
| 03.01.12 [15:33]
[zgłoś do usunięcia] |
mikalika |
|
|
pliisss niech ktos sie wypowie na temat pracy w Skok Skarbiec... |
||
| 03.01.12 [22:06]
[zgłoś do usunięcia] |
xy58 | |
|
a prawda ze szkolenie w eurobanku trwa 2 tyg? ja mam najpierw podpisac umowe a potem na szkolenie jechac .... |
||
| 03.01.12 [22:41]
[zgłoś do usunięcia] |
Katie183 | |
|
Czy jest ktoś zorientowany o pracy w BOŚ Bank?? chodzi mi o rozmowę, jak wygląda szkolenie i ile zarobi doradca klienta?? dzięki z góry |
||
| 04.01.12 [10:16]
[zgłoś do usunięcia] |
Przyszły Pracownik |
|
|
Do XY 58 Szkolenie w Eurobanku trwa 2 tygodnie, kiedys moja znajoma pracowała w placowce franczyzowej Eurobanku i brała udział w takim szkoleniu, bardzo miło go wspominała. Na szkolenie jedziesz z placówki franczyzwej-partnerskiej Eurobanku czy tez z placowki głownej Eurobanku? |
||
| 04.01.12 [12:03]
[zgłoś do usunięcia] |
Credit Agricole |
|
|
W przyszłym tygodniu mam rozmowe na stanowisko Doradcy Biznesowego do jednego z oddziałów w mieście wojewódzkim, chodzi mi o zarobki, mam doświadczenie w bankowości, czy jeśli " zawołam" 4000 brutto, będzie ok? |
||
| 04.01.12 [12:40]
[zgłoś do usunięcia] |
Hania123123 |
|
|
Według mnie 4000 brutto ok. Moja znajoma w BGŻ na doradcę hipotecznego startowała i tyle dostała. Miasto 100tys. |
||
| 04.01.12 [15:15]
[zgłoś do usunięcia] |
oliviaaaa |
|
|
Może ktoś pracował w banku pocztowym? Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej. Stanowisko opiekun klienta. I nie wiem co o tym sądzić... Warto tam pracować? Pensja niska 1500 b+ prowizja (w małym mieście). Wcześniej pracowałam w żaglu praca fajna, (pensja niska +prowizja ściema). Jak to jest z pozyskiwaniem klientów... Tłumaczono mi że jedna osoba będzie danego dnia obsługiwać klientów przychodzących, a druga ma w tym czasie szukać nowych klientów. ( na zmianę)Co mi sie niestety nie podoba... Bo co mam chodzić z ulotkami lub bawić się w akwizytora...Może jakieś rady? Doświadczenia macie z tym ? Proszę o odpowiedz. Mam tez rozmowę w credite agricole Może jakieś doświadczenia z ta firma macie? Jakiej pensji mogę się spodziewać na początku? |
||
| 04.01.12 [18:51]
[zgłoś do usunięcia] |
IDEA BANK Kasjer |
|
|
witam, czy ktoś może napisać kilka słów o pracy w Idea Banku na stanowisku kasjera? (miasto ok 200 tys mieszkańców). Jakie zarobki, jakie godz pracy, czy są plany sprzedażowe, jaka umowa o pracę? pls o wszelkie info o tym stanowisku, bardzo pilne |
||
| 04.01.12 [18:56]
[zgłoś do usunięcia] |
IDEA BANK kasjer |
|
|
witam, poszukuje pilnie informacji nt pracy w Idea Banku na stnowisku kasjera? jakie są zarobik, jakie godz pracy (czy dużo obowiązkow poza godz pracy), czy są plany sprzedażowe? praca w mieście ok. 200tys mieszkanców, pls o pilne info, zwłaszcza od osób pracujących już w Idea Banku |
||
| 04.01.12 [21:27]
[zgłoś do usunięcia] |
krajowy rejestr karny |
|
|
Witam, czy bank-pracodawca ma prawo sam wystąpić z zapytaniem do KRK o prcownika bez wypełnionego i podpisanego przez pracownika formularza "zapytanie o osobe" |
||
| 04.01.12 [22:50]
[zgłoś do usunięcia] |
ALiM |
|
|
DO OLIVIAAAA Widzę, że masz taka samą propozycję jak ja i tak samo się zastanawiasz... Ja jutro ide podpisac umowe a w pon jade na szkolenie. Stwierdzilam,ze wezme to, chociaz cos w cv sobie wpisze, tez mi sie nie podoba ta praca w terenie. Pani Dyrektor mi tlumaczyla zebym sie tym tak nie przejmowala, bo mam narazie umowe na okres probny i jak mi sie nie spoodba to po 3 mcach moge zrezygnowac. Niby pozyskiwanie klientow budzetowych a nie prywatnych wiec to zawsze jest troche latwiejsze. Pracowalam troche w ubezpieczeniach wiec tam tez jest masakra z tym pozyskiwaniem klientow, ale utu jest chociaz jakas podstawa. Proponowali Ci tez szkoleniowe w pierwszych 2 miesiacach?? Dodatkowo do pensji 1000zl i 500zl? |
||
| 05.01.12 [15:57]
[zgłoś do usunięcia] |
oliviaaaa |
|
|
Do Alim U nas potrzebują 2 miejsc. Pan z którym miałam rozmowę kwalifikacyjna tłumaczył że jedna osoba ma danego dnia siedzieć w palcówce i obsługiwać a 2 ma działać...i w ogóle miałam wymieniać jak dotrę do klienta i takie bla bla . Wymieniałam co się dało ulotki, pozyskiwanie prze znajomych, reklamy, ogłoszenia ale to lipa trochę. Bo to taj jak akwizycja... i namawianie... Wiadomo ze nie ma nic za darmo. Alim podaje moja pocztę napisz to pogadamy eska86@gmail.com |
||
| 05.01.12 [19:14]
[zgłoś do usunięcia] |
CREDIT AGRICOLE |
|
|
Proszę o info od osób ,które są pracownikami ewentualnie osób ,które były na rozmowie kwalifikacyjnej w woj.mazowieckim. O etapy jakie są i ile ich jest O co pytają czego wymagają ile można wynegocjować wynagrodzenia DZIĘKUJĘ z góry za pomoc |
||
| 06.01.12 [07:55]
[zgłoś do usunięcia] |
pytanie o bph |
|
|
mam propozycje tam, ale slyszlam ze nie daja umow na czas nieokreslony czy to prawda? Bo jesli tak to nie ew to wchodzic |
||
| 06.01.12 [10:44]
[zgłoś do usunięcia] |
IDEA BANK kasjer |
|
witam, czy nikt nie napisze kilka słów o pracy na tym stanowisku? ![]() |
||
| 06.01.12 [15:32]
[zgłoś do usunięcia] |
xy58 | |
|
na szkolenie jade z placowki franczyzowej Eurobanku dostalem plany sprzedazy i wydaja sie one nie realne ![]() pisze ze jak 2 miesiace nie realizuje planu to umowe rozwiazuja ? jak to wyglada w rzeczywistosci ... |
||
| 06.01.12 [18:53]
[zgłoś do usunięcia] |
Przyszly Pracownik |
|
|
Do XY 58 Z tego co wiem od Znajowej, Ktora tam pracowala to plan miala na placowke a nie indywidualny, minimum 100 tyś zł aby placowka byla rentowna a od 200 tyś miały premie, której nie wyrabiały. Czy masz do podpisania lojalkę związana ze szkoleniem? Jak wysokie masz plany i na co one są, tylko gotówka czy tez obejmuja inne produkty? Co do zwolnien to wydaje mi sie ze decydujacy glos bedzie mial wlasciciel placowki, trudno przeciez w ciagu 2 miesiecy ocenic pracownika w koncu musisz miec czas na wdrozenie sie. |
||
| 06.01.12 [23:53]
[zgłoś do usunięcia] |
Hania123123 |
|
|
Witam. W moim mieście otwierają IDEA BANK. Jest więc możliwość aplikowania na rożne stanowiska. Chciałam się dowiedzieć od kogoś kto tam pracuje jakie jest wynagrodzenie na poniższych stanowiskach i czy każde ma plany sprzedażowe? Stanowiska to: kasjer, asystentka oddziału i office manager?? Najbardziej interesowałoby mnie to ostatnie ale biorę pod uwagę wszystkie. Z góry dziękuję za pomoc. |
||
|
|
||
| Odpowiedz na ten temat » | ||