Wykup reklamę w Kafeterii Więcej »
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej »
| 24.05.13 [13:09]
[zgłoś do usunięcia] |
Arbiter |
|
|
wpisujcie tu co Wam pomogło na hemoroidy i jaki stopień mieliście Ja używałem: Troxeratio - tabletki za 30 zł, sprawiają, że zwieracze są silniejsze mogę polecić Ruskorex maść - dobra żeby złagodzić skutki, całkowicie nie usuwa hemo..... czopki ruskorex - lepsze od maści ale też nie do końca skuteczne cena około 30 zł stopień 1-szy Macie coś skutecznego? |
||
| 06.01.06 [13:48]
[zgłoś do usunięcia] |
tak mam ale nie pamiętam |
|
za cholerę nazwy jeśli masz palący problem daj namiar obiecuje w poniedziałek przesłać maila z maścią i czopkami które były rewelacyjne i wyleczyły mnie zupelnie.nota bene, ktoś też na te specyfiki dał mi namiar na forum za co jestem wdzieczna ![]() |
||
| 06.01.06 [13:53]
[zgłoś do usunięcia] |
Arbiter |
|
|
napisz w tym poście z góry dzięki |
||
| 06.01.06 [13:56]
[zgłoś do usunięcia] |
agnes0303 | |
|
Mam pytanie w jakim stadium macie hemoroidy.Wewnetrzne i zewnetrzne.Ja niestety nabawilam sie ich bedac w ciazy i obawiam sie ze czeka mnie operacja ale piekielnie sie boje. Stosowalam wiele specyfikow i nic nie pomoglo. Ja mam na zewnatrz "Doskonałą formą walki jest dyplomacja."
|
||
| 06.01.06 [14:00]
[zgłoś do usunięcia] |
|
pojęcia nie mam jakie były te moje cchyba zewnętrzne. Miałam problemy z siedzeniem na czymśtwardy a w toalecie czułam się jakbym rodziła - piekielny ból po zastosowaniu czopków i maści juz po drugim użyciu było o niebo lepiej ![]() obiecuje podam nawzę w poniedziałek zarówno na maśc jak i na czopki - mam nadzieję, ze Wam pomogą ![]() |
||
| 06.01.06 [14:06]
[zgłoś do usunięcia] |
agnes0303 | |
|
ale czy one CI sie wchlonely.Czy zostaly na zewnatrz?Bo to jest wazne.Ja mam na zew ale mnie nie bola.Ale chce je zlikwidowac. Dzieki za zrozumienie "Doskonałą formą walki jest dyplomacja."
|
||
| 06.01.06 [14:16]
[zgłoś do usunięcia] |
|
w sumie to tak "na amen" się nie wchłonęło ale jest duzo lepiej no i przede wszystkim nie boli - co w moim przypadku było wybawieniem ![]() Zastanawiam się czy gdybym przeprowadziła całą kurację (ja robiłam tylko 3 dni) to by wszystko bylo normalnie - choc po tych trzech dniach ja już poczułam sie jak nowonarodzona i nie miałam nawrotu - na opakowaniu preparatów - nie było napisane jak długo trzeba stosować ![]() |
||
| 06.01.06 [14:29]
[zgłoś do usunięcia] |
agnes0303 | |
|
OK.To czekam na ten lek zobacze czy kiedys to stosowalam.Chce sie tego pozbyc. A mam pytanie nie repuje Cie to w czasie sexu? Bo mnie jak diabli. "Doskonałą formą walki jest dyplomacja."
|
||
| 06.01.06 [14:34]
[zgłoś do usunięcia] |
|
szczerze powiem że ostatnio uprawiałam seks tak dawno że jeszcze wtedy nie miałam takich problemów ale myślę ze jest to trochę krępujące... |
||
| 06.01.06 [14:39]
[zgłoś do usunięcia] |
agnes0303 | |
![]() ano wlasnie ja tez dawno uprawialam ale jak poysle ze miala bym to robic to mnie gesia skorka wychodzi. Cos czuje ze czeka mnie szpital "Doskonałą formą walki jest dyplomacja."
|
||
| 06.01.06 [14:53]
[zgłoś do usunięcia] |
|
![]() no co Ty - nie myśl tak nawet poczekaj do poniedzialku napisze te leki, jak nie pomoze to najpierw wizyta u lekarza a potem kuracja specyfikami na recetę a dopiero później później ewentualnie hospitalizacja... |
||
| 06.01.06 [15:32]
[zgłoś do usunięcia] |
bona liza |
|
ja mialam w ciazy hemoroidy i okropnie cierpialam, nie moglam nawet kichnac tak bolalo strasznie po porodzie wswzystko przeszlo jak reka odiął, ale mialam takie tabletki, po 50 zl za opakowanie, na hemoroidy, zylaki, zapalenia zyl... nazwa: detralex |
||
| 06.01.06 [16:21]
[zgłoś do usunięcia] |
agnes0303 | |
JA tez je bralam.Ale hemoroidy mi sie nie schowaly![]() "Doskonałą formą walki jest dyplomacja."
|
||
| 09.01.06 [10:46]
[zgłoś do usunięcia] |
bybybybyc |
|
no czekamy na odpowiedz dzis poniedzialek![]() |
||
| 09.01.06 [11:04]
[zgłoś do usunięcia] |
|
no hej ![]() już podaję nazwę czopków: to HEMORECTAL - naprawdę działają nazwę maści podam jutro - sorry ale nie mogłam jej namierzyć ![]() |
||
| 09.01.06 [11:09]
[zgłoś do usunięcia] |
bybybybyc |
|
oki nawazniejsze ,ze pamietasz o tym topiku![]() |
||
| 09.01.06 [11:14]
[zgłoś do usunięcia] |
Czy |
|
|
faceci też miewają hemoroidy? |
||
| 09.01.06 [11:17]
[zgłoś do usunięcia] |
Arbiter |
|
|
tak, też miewają podobno ma to prawie każdy zawodowy kierowca |
||
| 09.01.06 [11:22]
[zgłoś do usunięcia] |
bybybybyc |
|
dokladnie siedzacy tryb powoduje,ze pojawiaja sie a to nieprzyjemna sprawa![]() |
||
| 09.01.06 [14:11]
[zgłoś do usunięcia] |
545454 |
|
ja po wielu miesiacach leczenia i kupie pieniedzy wydanych na leki poddałam sie zabiegowi-HEMORON,jest to "traktowanie "hemoroidow odpowiednim natężeniem prądu,koszt za jeden zabieg w moim przypadku to 450 zł .NA POCZATKU BYŁO OK TERAZ ZNOWU ZACZYNAM ODCZUWAC DOLEGLIWOSCI ALE W MNIEJSZYM STOPNIU,NIE WIEM,MOZE TRZEBA BEDZIE POWTÓRZYC ZABIEG![]() CO DO OPERACJI NA HEMOROIDY,TO JEST JUZ OSTATECZNOŚĆ,W TEJ CHWILI JEST DUZO RÓZNYCH METOD MNIEJ INWAZYJNYCH OD ZABIEGU. |
||
| 09.01.06 [17:01]
[zgłoś do usunięcia] |
Arbniter |
|
|
a ile kuracji trzeba przejść? |
||
| 09.01.06 [18:41]
[zgłoś do usunięcia] |
zanetaA | |
|
do 545454 Ale czy miales hemoroidy na wieszchu.W jakim stadium? to milosc nawraca serca
|
||
| 10.01.06 [13:23]
[zgłoś do usunięcia] |
Arbitrer |
|
ktoś miał podać nazwę jakiegoś specyfiku ![]() |
||
| 10.01.06 [13:36]
[zgłoś do usunięcia] |
M jak maslo Maslane |
|
no mial i podal "Hemorectal" ja je uzywam od 4 dni i nic zero poprawy zostalo mi jeszcze szesc zobaczymy co bedzie potem pozdrowionka dla wszystkich |
||
| 10.01.06 [13:50]
[zgłoś do usunięcia] |
|
|
wiem wiem jeszcze masc, ale co tu dużo mówić wczoraj wróciłam baaardzo późno i byłam tak skonanan że zapomniałam. jutro bedzie na pewno. Może ten hemorectal w Twoim przypadku trzeba używać dużo dłużej... |
||
| 10.01.06 [13:55]
[zgłoś do usunięcia] |
M jak maslo Maslane |
|
a jakie ty mialas hemoroidy i jak dlugo cie meczyly?????? bo ja mam wewnetrzne i mam je od jakiegos miesiaca A ty uzywalas HEMORECTAl raz czy dwa razy dziennie???????? |
||
| 10.01.06 [14:14]
[zgłoś do usunięcia] |
|
pojęcia nie mam co miałam. Po prostu któregoś razu zaczęło mnie coś pobolewać w toalecie a potem było gorzej po tygodniu zdychania - miałam nawet problem z siedzeniem na twardym a na papierze toaletowym widziałam krew znalazlam tu topik o specyfikach na te dolegliwości. Kupiłam czopki i maść - uzywalam na tylko noc i pomogło mi chyba one były zewnętrzne ale nie znam się na tym ![]() |
||
| 10.01.06 [14:15]
[zgłoś do usunięcia] |
|
a używałam ich raptem kilka dni - 5 ale wtedy też zmieniłam dietę - jadłam rzeczy które "rozluźniały" by nie mieć problemów w wc ![]() |
||
| 10.01.06 [14:34]
[zgłoś do usunięcia] |
zanetaA | |
|
zew tzn ze sa zylaki sa na zewnatrz odbytu.One juz raczej nie krwawia. Czy jest cos skutecznego na to? to milosc nawraca serca
|
||
| 10.01.06 [15:13]
[zgłoś do usunięcia] |
trallunia |
|
|
hemorectal jest super i kosztuje 7.70zł. |
||
| 10.01.06 [16:48]
[zgłoś do usunięcia] |
zanetaA | |
|
Zapytam inaczej.Czy ktos zna srodek aby hemoroidy ktore sa juz na zewnatrz wchlonely sie.Nie biore narazie ingernecji lekarza(zabieg) Bardzo prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to milosc nawraca serca
|
||
|
|
||
| Odpowiedz na ten temat » | ||