Wykup reklamę w Kafeterii Więcej »

Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej »

Odpowiedz na ten temat
wpisujcie tu co Wam pomogło na hemoroidy i jaki stopień mieliście

Ja używałem:
Troxeratio - tabletki za 30 zł, sprawiają, że zwieracze są silniejsze mogę polecić

Ruskorex maść - dobra żeby złagodzić skutki, całkowicie nie usuwa hemo.....
czopki ruskorex - lepsze od maści ale też nie do końca skuteczne cena około 30 zł

stopień 1-szy

Macie coś skutecznego?

za cholerę nazwy smutas.gif jeśli masz palący problem oczko.gif daj namiar obiecuje w poniedziałek przesłać maila z maścią i czopkami które były rewelacyjne i wyleczyły mnie zupelnie.
nota bene, ktoś też na te specyfiki dał mi namiar na forum usmiech.gif za co jestem wdzieczna kwiatek.gif
napisz w tym poście

z góry dzięki
Mam pytanie w jakim stadium macie hemoroidy.Wewnetrzne i zewnetrzne.Ja niestety nabawilam sie ich bedac w ciazy i obawiam sie ze czeka mnie operacja ale piekielnie sie boje.

Stosowalam wiele specyfikow i nic nie pomoglo.
Ja mam na zewnatrz

"Doskonałą formą walki jest dyplomacja."
pojęcia nie mam jakie były te moje pechowiec.gif cchyba zewnętrzne. Miałam problemy z siedzeniem na czymśtwardy a w toalecie czułam się jakbym rodziła - piekielny ból smutas.gif po zastosowaniu czopków i maści juz po drugim użyciu było o niebo lepiej usmiech.gif
obiecuje podam nawzę w poniedziałek zarówno na maśc jak i na czopki - mam nadzieję, ze Wam pomogą usmiech.gif
ale czy one CI sie wchlonely.Czy zostaly na zewnatrz?Bo to jest wazne.Ja mam na zew ale mnie nie bola.Ale chce je zlikwidowac.

Dzieki za zrozumienie

w sumie to tak "na amen" się nie wchłonęło ale jest duzo lepiej no i przede wszystkim nie boli - co w moim przypadku było wybawieniem usmiech.gif
Zastanawiam się czy gdybym przeprowadziła całą kurację (ja robiłam tylko 3 dni) to by wszystko bylo normalnie - choc po tych trzech dniach ja już poczułam sie jak nowonarodzona i nie miałam nawrotu - na opakowaniu preparatów - nie było napisane jak długo trzeba stosować smutas.gif
OK.To czekam na ten lek zobacze czy kiedys to stosowalam.Chce sie tego pozbyc.

A mam pytanie nie repuje Cie to w czasie sexu? Bo mnie jak diabli.

szczerze powiem że ostatnio uprawiałam seks tak dawno że jeszcze wtedy nie miałam takich problemów oczko.gif ale myślę ze jest to trochę krępujące...
usmiech.gif

ano wlasnie ja tez dawno uprawialam ale jak poysle ze miala bym to robic to mnie gesia skorka wychodzi.

Cos czuje ze czeka mnie szpital

usmiech.gif
no co Ty - nie myśl tak nawet smutas.gif poczekaj do poniedzialku napisze te leki, jak nie pomoze to najpierw wizyta u lekarza a potem kuracja specyfikami na recetę a dopiero później później ewentualnie hospitalizacja...
ja mialam w ciazy hemoroidy i okropnie cierpialam, nie moglam nawet kichnac tak bolalo strasznie smutas.gif po porodzie wswzystko przeszlo jak reka odiął, ale mialam takie tabletki, po 50 zl za opakowanie, na hemoroidy, zylaki, zapalenia zyl... nazwa: detralex
JA tez je bralam.Ale hemoroidy mi sie nie schowalysmutas.gif

no czekamyusmiech.gif na odpowiedz usmiech.gif dzis poniedzialekusmiech.gif
no hej usmiech.gif

już podaję nazwę czopków: to HEMORECTAL - naprawdę działają nazwę maści podam jutro - sorry ale nie mogłam jej namierzyć smutas.gif
okiusmiech.gif nawazniejsze ,ze pamietasz o tym topikuusmiech.gif
faceci też miewają hemoroidy?
tak, też miewają
podobno ma to prawie każdy zawodowy kierowca
dokladnie siedzacy tryb powoduje,ze pojawiaja sie smutas.gif a to nieprzyjemna sprawasmutas.gif
ja po wielu miesiacach leczenia i kupie pieniedzy wydanych na leki poddałam sie zabiegowi-HEMORON,jest to "traktowanie "hemoroidow odpowiednim natężeniem prądu,koszt za jeden zabieg w moim przypadku to 450 zł .NA POCZATKU BYŁO OK TERAZ ZNOWU ZACZYNAM ODCZUWAC DOLEGLIWOSCI ALE W MNIEJSZYM STOPNIU,NIE WIEM,MOZE TRZEBA BEDZIE POWTÓRZYC ZABIEGsmutas.gif
CO DO OPERACJI NA HEMOROIDY,TO JEST JUZ OSTATECZNOŚĆ,W TEJ CHWILI JEST DUZO RÓZNYCH METOD MNIEJ INWAZYJNYCH OD ZABIEGU.
a ile kuracji trzeba przejść?

do 545454
Ale czy miales hemoroidy na wieszchu.W jakim stadium?

to milosc nawraca serca
ktoś miał podać nazwę jakiegoś specyfiku oczko.gif
no mial i podal "Hemorectal" ja je uzywam od 4 dni i nicsmutas.gif zero poprawy zostalo mi jeszcze szesc zobaczymy co bedzie potem pozdrowionka dla wszystkich
wiem wiem jeszcze masc, ale co tu dużo mówić wczoraj wróciłam baaardzo późno i byłam tak skonanan że zapomniałam. jutro bedzie na pewno. Może ten hemorectal w Twoim przypadku trzeba używać dużo dłużej...
a jakie ty mialas hemoroidy i jak dlugo cie meczyly?????? bo ja mam wewnetrzne i mam je od jakiegos miesiacasmutas.gif A ty uzywalas HEMORECTAl raz czy dwa razy dziennie????????
pojęcia nie mam co miałam. Po prostu któregoś razu zaczęło mnie coś pobolewać w toalecie a potem było gorzej po tygodniu zdychania - miałam nawet problem z siedzeniem na twardym smutas.gif a na papierze toaletowym widziałam krew smutas.gif znalazlam tu topik o specyfikach na te dolegliwości. Kupiłam czopki i maść - uzywalam na tylko noc i pomogło mi usmiech.gif chyba one były zewnętrzne ale nie znam się na tym smutas.gif
a używałam ich raptem kilka dni - 5 ale wtedy też zmieniłam dietę - jadłam rzeczy które "rozluźniały" by nie mieć problemów w wc oczko.gif
zew tzn ze sa zylaki sa na zewnatrz odbytu.One juz raczej nie krwawia.
Czy jest cos skutecznego na to?

to milosc nawraca serca
hemorectal jest super i kosztuje 7.70zł.
Zapytam inaczej.Czy ktos zna srodek aby hemoroidy ktore sa juz na zewnatrz wchlonely sie.Nie biore narazie ingernecji lekarza(zabieg)

Bardzo prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to milosc nawraca serca
Odpowiedz na ten temat »