Wykup reklamę w Kafeterii Więcej »
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej »
|
|
||
| 11.01.06 [18:31]
[zgłoś do usunięcia] |
0000000000 |
|
|
czy ktoras tak ma?skad to sie bierze?jak temu zaradzic? |
||
| 11.01.06 [18:33]
[zgłoś do usunięcia] |
to normalka |
|
|
ten nieszczesny posmak to dosc normalne w ciazy. tez tak mialam na poczatku ciazy a pozniej pojawialo sie sporadycznie. jak temu zaradzic?? nie mam bladego pojecia... najlepiej przeczekac... |
||
| 11.01.06 [18:37]
[zgłoś do usunięcia] |
0000000000 |
|
troche pomagaja landrynki mietowe ale na krotko![]() |
||
| 11.01.06 [18:38]
[zgłoś do usunięcia] |
xaxa | |
|
to zupełnie normalne, nie trwa przez całą ciążę, trzeba przeczekać. I o niczym to nie świadczy. |
||
| 11.01.06 [18:42]
[zgłoś do usunięcia] |
_K_W_I_A_T_U_S_Z_E_K_ | |
|
metaliczny posmak w ustach bierze sie z tego, ze sluzowka jest bardziej przekrwiona a kobiety maja wtedy wyczulony smak i wyczuwaja ten posmak krwi a on jest wlasnie metaliczny |
||
| 11.01.06 [18:43]
[zgłoś do usunięcia] |
0000000000 |
|
w sumie to sie ciesze bo to juz 3 m-c a ja jakos nie moge uwierzyc(nie mam zawiele objawow oprocz niewielkich mdłosci i nabrzmiałych piersi wiec kolejny objaw mnie nawet cieszy-moze to głupio brzmi co pisze ale tak jest![]() |
||
| 11.01.06 [19:38]
[zgłoś do usunięcia] |
aga2tu2 |
|
|
kwiatuszek-powaga to ta krew?fuj!!! |
||
| 11.01.06 [20:40]
[zgłoś do usunięcia] |
aga2tu2 |
|
|
podnosze |
||
| 12.01.06 [10:36]
[zgłoś do usunięcia] |
martazet |
|
|
ja rowniez to czuje--wiecie ile to moze trwac?znaie sposoby na złagodzenie tej dolegliwosci?ja robie bład bo ciagle jem zeby nie czuc tego smaku |
||
| 14.01.06 [18:09]
[zgłoś do usunięcia] |
jolalalala |
|
|
podnosze |
||
| 03.06.10 [11:16]
[zgłoś do usunięcia] |
NADZIEJA. beatas_85@o2.pl |
|
|
cześć dziewczyny ja wam się też dziwie, ja jestem prawdopodobnie w piatym tygodniu pisze prawdopodobnie bo testy wyszły pozytywne ale na usg jak byłam to widoczna była tylko powiększona śluzówka. mam przyjść w 6 tygodniu więc czekam pełna nadzieji i w sumie lekko fiksuje bo nie mam żadnych mdłości moje objawy to bolące piersi ból w podbrzuszu nie bardzo uporczywy właśnie metaliczny posmak w ustach który bardzo mnie ucieszył i nieco wiecej sikam i nie mam apetytu jak widać objawów niewiele więc każdy bardzo cieszy w takiej sytuacji kiedy trzeba czekać na wiadomości zwałaszcza kiedy ciąża jest najwikszym marzeniem i była długooczekiwana. pozdrawiam was dziewczyny. napiszcie jak myslicie usłyszę że będę mamą?? tak bym chciała. CIESZMY SIĘ OBJAWAMI ![]() |
||
|
|
||
| Odpowiedz na ten temat » | ||