Wykup reklamę w Kafeterii Więcej »
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej »
| 07.10.10 [22:18]
[zgłoś do usunięcia] |
confused |
|
|
Hej. Moze sa tu jakies dziewczyny,ktorym tez doskwiera samotnosc w Londynie............... |
||
| 04.05.06 [09:35]
[zgłoś do usunięcia] |
Murcielago | |
Mnie troche Gdzie mieszkasz ?Mam gdzies stopke...
|
||
| 04.05.06 [10:29]
[zgłoś do usunięcia] |
SMILEYFACE | |
Murcielago - yo sister!! Co slychac?? ja w sobote do Polski lece na tydzien ![]() Lepiej miec glupia nadzieje niz byc beznadziejnie glupim
|
||
| 04.05.06 [12:23]
[zgłoś do usunięcia] |
Murcielago | |
Smiley, alez Ty nicki zmieniasz.. ![]() Mam gdzies stopke...
|
||
| 04.05.06 [13:24]
[zgłoś do usunięcia] |
smileyface | |
|
jak to zmieniam?? caps lock mi sie wlaczyl hehehe Lepiej miec glupia nadzieje niz byc beznadziejnie glupim
|
||
| 09.05.06 [15:28]
[zgłoś do usunięcia] |
confused |
|
|
na razie mieszkam na zachodzie _ealing ,ale wlasnie sie pzreprowadzam, tylko ,ze nie wiem jeszcze gdzie.......... |
||
| 09.05.06 [19:22]
[zgłoś do usunięcia] |
Alone in UK |
|
|
confused-------->witaj w klubie...ja w Londynie mieszkam i nie mam nikogo tam, oprocz narzeczonego. Brak mi przyjaciol, bliskich dusz....ehhhhhhh, czasami wyc sie chce ![]() |
||
| 10.05.06 [22:26]
[zgłoś do usunięcia] |
hhhhhhh |
|
to tak jak ja,, ealing to straszne zadupie cichutko tam, ja mieszkam w croydon , w poniedzialek lece do Polski,, az na miesiac,,zygac mi sie chce jak o tym pomysle |
||
| 18.05.06 [22:19]
[zgłoś do usunięcia] |
confused |
|
|
pzrerpowadzam sie do stratford,ale to i tak nie zmienia tego ,ze nikogo tu nie znam................... |
||
| 20.05.06 [22:58]
[zgłoś do usunięcia] |
nie samotna |
|
|
Hej polecam zajac sie swoim hobby ,ja tez bylam taka confused dobre kilka lat temu, teraz luz.Znajomi w Polsce po 6 latach nieobecnosci beda cie uwazac za angielke ,wiec z nimi tez starcisz kontakt jak nie to wspolne tematy .Te dwa swiaty za bardzo sie roznia... |
||
| 26.05.06 [18:13]
[zgłoś do usunięcia] |
WEMBLEY |
|
|
A JA MIESZKAM NA WEMBLEY NIE MAM TUTAJ NIKOG , ZERO PZYJACIOL , TAKIE ZYCIE JEST OKROPNIE NUDNE CZASEM CHCIALOBY SIE ZK IMS GDZIES WYJSC POPLOTKOWAC A NIE MA NAWTE ZK IM .... |
||
| 28.05.06 [18:42]
[zgłoś do usunięcia] |
ja-mrowka | |
My mieszkamy na Barnes (przy Roehampton), ja z moim chlopakiem. Tak samo nie mamy nikogo poza soba. Wszystko w tym kraju jest ok, poza samotnoscia![]() |
||
| 29.05.06 [15:06]
[zgłoś do usunięcia] |
a jest |
|
|
jest ktos z manchesteru ?????? |
||
| 09.06.06 [01:40]
[zgłoś do usunięcia] |
woman31 | |
|
do wembley!!!!!! nie jestem pewna czy mam racje ale to gdzies blisko mnie mieszkam w slough-nedzna dziura!nie mam nikogo procz meza i corki z checia bym wyszla na piwko poplotkowac z jakas mila kolezanka!!! |
||
| 09.06.06 [01:51]
[zgłoś do usunięcia] |
Kirus | |
|
hehehe, slough, miejsce z serialu the office, czy to takie miejsce gdzie w piatkowy wieczor gangi nieletnich pijanych dziewczat naparzaja sie po mordach ze az dudni ? nie jest to piekny widok Pić czy nie pić.
Oto jest pytanie.
...../.........i
.../............i
../...............i
/...................i
|.|..WUTKA.....|.|
|.|..CZYSTA....|.|
jestem wesoły romek mam na przedmieściu domek a w domku wodę światło gaz ... ☢
|
||
| 14.06.06 [21:37]
[zgłoś do usunięcia] |
efeka2333 |
|
a ja mam znajomych az po dziurki w nosie, czasem chcialabym posiedziec w domu z moim misiulkiem , ale co niedziela sie zwalaja jacys znajomi,, mam czasem dosc, prawde mowiac na jakies wyjscia z nimi nie mam tez ochoty, takze ma to swoje dobre i zle strony![]() |
||
| 15.06.06 [13:36]
[zgłoś do usunięcia] |
Daruniaaa |
|
Czesc, ja tez jestem samotna w Londynie ... mieszkam na Wood Green i chetnie bym kogos ciekawego poznala. Pozdrawiam |
||
| 28.06.06 [23:13]
[zgłoś do usunięcia] |
a kto jest z okolic croydon |
|
|
|
||
| 06.07.06 [20:45]
[zgłoś do usunięcia] |
Slough marlenkab@tlen.pl |
|
|
woman31, ja mieszkam w Slough, mysle ze nie jest tu tak strasznie, w ktorej czesci mieszkasz?? |
||
| 06.07.06 [20:48]
[zgłoś do usunięcia] |
swerty |
|
|
TO CZEMU SIE DO CHOLERY NIE UMOWICIE ???? Kazda z was smutno oznajmia gdzie mieszka, a potem cisza, chyba same jestecie bez ikry |
||
| 06.10.06 [12:08]
[zgłoś do usunięcia] |
kasia_jamroz kasia_jamroz@tlen.pl | |
|
Cześć!! ja mieszkam w Londynie- w Greenich.Jestem tu z mężęm i synkami.Też mi smutno.Więc jeśli któraś ma ochotę wyskoczyć na kawkę i porozmawiać to ODEZWIJCIE SIE!!!! ja z miłą chęcią się spotkam.jestem pod komunikatorem lyb mailem pozdrawiam!!!!!!! |
||
| 06.10.06 [12:27]
[zgłoś do usunięcia] |
jejku jacy wy wszyscy |
|
|
samotni jestescie w tym Londynie az mi was żal |
||
| 07.10.06 [20:40]
[zgłoś do usunięcia] |
nala007 | |
a ja w sutton pod londynem, i tez nie za rozowo ze znajomosciami ![]() jest ktos z okolicy moze ? cholerne zarcie !!! kto je wymyslil ?
|
||
| 23.01.07 [00:02]
[zgłoś do usunięcia] |
nie tylko londyn |
|
|
a ja to wam powiem ze jestescie snobistyczni szczesciaze. Mieszkacie w Londynie, wszedzie macie blisko, w kazdej dzielnicy jacys polacy, jeszcze narzekacie ze macie za duzo znajomych. Pomysleliscie kiedys o tym poza stolica, mieszkajacych w malych miasteczkach o ktorych nikt nie slyszal, przyjazd do Londynu 20 funtow, na miejscu zero atrakcji, wszyscy anonimowi. Cieszcie sie ze mieszkacie w Londynie, a jesli ktos pomimo tego jest samotny to chyba slabo sie stara, 80% polakow jest tam..Przestancie wiec marudzic i pomyslcie czasem o innych.. |
||
| 23.01.07 [02:05]
[zgłoś do usunięcia] |
confused |
|
|
do powyzszego-DZIEKI WIELKIE, od razu mi lepiej ;-/ |
||
| 24.01.07 [23:17]
[zgłoś do usunięcia] |
przeczytajcie przyda sie co |
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/1334790 ,2679,1,1,kioskart.html |
||
| 26.01.07 [20:02]
[zgłoś do usunięcia] |
A ja niedlugo |
|
|
bede w Londynie kompletnie sama... Moze topik do tego czasu pozyje... to kogos poznam. Rozstalam sie z facetem, przenosze sie, bede naprawde sama :/ |
||
| 26.01.07 [21:22]
[zgłoś do usunięcia] |
Ja nie nie z Londynu... |
|
|
ale od października w Manchesterze. W czerwcu kończę studia, we wrześniu wychodzę za mąż i zaraz po ślubie wyjeżdżam razem z nim a raczej do niego. Pracuje w Angli od półtora roku i absolutnie nie chce tu wracać a mnie aż to przeraża ale mam nadzieję, że wszystko się ułoży. |
||
| 28.01.07 [11:53]
[zgłoś do usunięcia] |
london boy |
|
|
a ja to sie dziwie ludziom ze mieszkaja w takim miedzynarodowym miescie jak Londyna szukaja Polskich znajomosci ktore w 90% bokiem wychodza |
||
| 28.01.07 [19:59]
[zgłoś do usunięcia] |
a to prawda |
|
|
Ja sie na Polakach przejechalam strasznie, ksiazke bym mogla napisac o tym jak za granica ludzie nagle pokazuja swoje oblicze... W kraju sa znajomi, jest rodzina, jakiejs moralnosci trzeba sie trzymac, a za granica 'Hulaj dusza, piekla nie ma'. Przezylam koszmar... Ale wszedzie na swiecie sa ludzie dobrzy i zli. Mysle,ze za granica trzeba bardziej na rodakow uwazac... |
||
| 29.01.07 [09:12]
[zgłoś do usunięcia] |
confused od a ja niedlugo |
|
|
hej,witaj w klubie,ja tez pzrez to pzreszlam,chociaz to ja zostawialm , po tym oztsalam sama,bo nikgo poza nim nie znalam....... |
||
|
|
||
| Odpowiedz na ten temat » | ||