| |
|
|
[14.10.2006] 11:21
[zgłoś do usunięcia]
|
serialowiec
|
|
|
ludzie zobaczcie sobie ten link co wyslalem tam jest pokazany kawalek 1 odcinka 4 sezonu znalazlem to na jakims angielskim forum tam jest jak byk pokazane ze marissa umarla dlatego ryan walczy w tych klatkach matka marissy bierze jakies leki i mowi do sandyiego zeby sie cieszyl bo on ma jeszcze wszystkie swoje dzieci
|
[15.10.2006] 17:46
[zgłoś do usunięcia]
|
stolarz
|
|
|
w 3 seri jest 25 odcinków i na koncu 25 marissa ginie w wypadku samochodowym przeciez ogladałem to wiem a ogólnie wejdzie sobie na strone fox tv i ten co umie angielski troche doczyta sie ze nie ma marissy juz w 4 seri i nie bedzie
Dolmel co do sciagania z tej stronki mojej to trzeba azureusem albo innym programem do torrentów pozdro
|
[18.10.2006] 07:53
[zgłoś do usunięcia]
|
Domel*_*
|
|
|
Oooo!! Dziex.....ale jednak poczekam do wakacji;];]
qrde zaraz do szkoły, ale mi sie nie chece;/;/;/;/
POZDROFFIONKA
|
[18.10.2006] 13:10
[zgłoś do usunięcia]
|
agun.the.oc
|
|
|
siemka ... ! powróciłam ...
no to do marissy no to oglądałam ... całą 3 seria i mają ten wyapdek z
ryanem ... i NIGDZIE nie ma jej w 4 serii ....
a ni na fotach a ni spisie aktorów 4 serii ....
ale jest nie możliwe żeby ona umarła .....
|
[18.10.2006] 14:48
[zgłoś do usunięcia]
|
1_2_adam brody---cudowny
|
|
|
wiecie co...pooglądałam sobie te filmiki 4 serii i po tym co tam zobaczyłam wydaje mi się że Marissa na pewno nie będzie już występowała! widać to po zachowaniu Ryana. Zauważyłam że dużą rolę będzie teraz odgrywać jej siostra (nie pamiętam jak miała na imię) troche przesadzili bo w 1 serii była malutką dziwczynką...a tak nagle zrobiła się z niej taka panna Myślę że ta 4 seia nie będzie już taka fajna jak te trzy, chociaż Seth na pewno pozostanie taki jak był!!! pozdro dla wszystkich fanów
|
[19.10.2006] 19:44
[zgłoś do usunięcia]
|
moni-summer-rachel
|
|
|
przepraszam na jakiej stronie moge sciągną 1 sezon widzialam 2 a pierwszego nie bardzo prosze o odpisanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
[20.10.2006] 15:02
[zgłoś do usunięcia]
|
kudi
|
|
|
steskniłem sie za the OC mogli by to puscic
|
[21.10.2006] 20:27
[zgłoś do usunięcia]
|
Domel*_*
|
|
|
nom, mogliby to puścic... . Qrde jak to załatwic?? Ja chce the O.C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
[21.10.2006] 21:22
[zgłoś do usunięcia]
|
Tinu
|
|
|
Marissa umrze w tym wypadku samochodowym.Wiem to bo mam ten odcinek na kompie.Jeśli ktoś chce wiedzieć coś wiecej o OC to piszcie na gg 6508660 pozdro
|
[22.10.2006] 18:40
[zgłoś do usunięcia]
|
akinom00
|
|
|
czy ktos moze mi napisać w którym odcinku 3 sezonu przyjezdza siostra marissy?
|
[24.10.2006] 13:27
[zgłoś do usunięcia]
|
Koffam Setha*
|
|
|
nie przejmujcie sie !!!slyszalam ze w listopadzie bedzie leciala 2 seria na 89,00% ale do konca nie jestem pewna buziaki dla wszystkich fanow i fanek;*;*
|
[24.10.2006] 13:51
[zgłoś do usunięcia]
|
serialowiec
|
|
|
no ludzie juz nie dlugo zaczyna sie 4 sezonik nie moge sie doczekac pewnie bedzie wypasik pozdro
|
[24.10.2006] 15:21
[zgłoś do usunięcia]
|
pietras
|
|
|
Koffam seta .Na jakim programie
|
[24.10.2006] 15:32
[zgłoś do usunięcia]
|
Do pietrasa
|
|
|
Na kanale fox
|
[24.10.2006] 18:49
[zgłoś do usunięcia]
|
romek
|
|
|
ej ktos moze wie czy FOX jest na canal+?
|
[25.10.2006] 16:05
[zgłoś do usunięcia]
|
1_2_adam brody---cudowny
|
|
|
hej! ja też właśnie słyszałam że The OC ma być w listopadzie w TVN!! Marissa na 100% umiera bo widziałam kilka filmików z jej śmiercią! a skąd wiecie że w tv Fox będzie to leciało teraz?? jeśli tak to już nie długo te odcinki będa w internecie! a czy nie wiecie czy są kolejne serie?? czytałam gdzieś że aktorzy podpisali umowy na 6 serii...ale to chyba ściema!
|
[25.10.2006] 16:15
[zgłoś do usunięcia]
|
1_2_adam brody---cudowny
|
|
|
Mischa Barton nie dostała angażu do serialu "Gotowe na wszytsko" , dla którego zrezygnowała z gry w "The O.C.". Dlatego na 95% będzie ona grała w 4 serii naszego kochanego serialu.
Po internecie krąży już filmik z Marissą, która przeżyła i leży w szpitalu.taką notkę znalazłam na blogu życia na fali!! no więc teraz to ja już nie wiem ...
|
[26.10.2006] 10:56
[zgłoś do usunięcia]
|
romek
|
|
|
heh jak teraz nie macie co ogladac to LOST ogladajcie
|
[27.10.2006] 20:57
[zgłoś do usunięcia]
|
ejsi
(nitsch@poczta.onet.pl)
|
|
|
to super serial!!!!!!! mój ulubiony!!!!!a ja czytałam, że mischa barton(marrisa) nie dostała angażu w ,,gotowych na wszystko" i marrisa jednak przeżyje ten wypadek !!!!!!!!!
|
[28.10.2006] 16:05
[zgłoś do usunięcia]
|
stolarz
|
|
|
oto 1 odcinek 4 sezonu
http://rapidshare.com/files/858113/theoc.s04 e01.streamrip.part1.rar
http://rapidshare.com/files/859770/theoc.s04 e01.streamrip.part2.rar
http://rapidshare.com/files/861294/theoc.s04 e01.streamrip.part3.rar
|
[30.10.2006] 10:55
[zgłoś do usunięcia]
|
stolarz
|
|
|
ejsi jednak raczej nie po w 1 odcinku 4 sezonu jest ukazany nagrobek marissy cooper
|
[01.11.2006] 13:37
[zgłoś do usunięcia]
|
Avrillka
|
|
|
http://muza-jest-cool.blog.onet.pl/
moze napisac cos o the o.c?? odwiedzajcie i zostawiajcie komenty
|
[01.11.2006] 17:39
[zgłoś do usunięcia]
|
serialowiec
|
|
|
siemka wszystkim wlasnie sciagam 1 odcinek 4 sezonu http://www.gigasize.com/get.php/142158/the.o c_0401.TsE.wmv wkleilem linka z ktorego sciagam
|
[03.11.2006] 15:29
[zgłoś do usunięcia]
|
fanka the o.c
|
|
|
wiecie co?jak czytam wasze posty to aż mi się śmiac chce z tego co niektórzy wymyslają (np. to że mamy jakieś inne odcinki 3 serii bo zrobili 2 wersje i w tej drugiej marrisa nie ginie ) Ściagnijcie sobie 3 serie i wtedy sie wypowiadajcie. Ja obejrzałam wszytskie 3 serie i Marrisa na 100% zginęła więc wymyslanie jakiś filmików krazcych po internecie z jej naglym z martwychwstaniem jest smieszne. Co do serii 4 to jest juz dostepny 1 odcinek w sieci ale niestety nie ma jeszcze napisów. 4 seria opowiada głównie o siostrze Marrisy-Kaitlin (czy jakoś tak) Co prawda ten serial bez Marrisy nie będzie juz taki sam, ale będzie opowiadał o nowych bohaterach. Nie zapowiada się zbyt ciekawie:/
|
[03.11.2006] 18:20
[zgłoś do usunięcia]
|
Kaemil
|
|
|
ja obejrzalem 1 odcinek 4 serii i rzeczywiscie Marissa umarla i takie glupoty o 2 wersjach 3 serii sa bez sensu bo zaden serial jeszcze nie byl tak produkowany:/ w 1 odcinku jest juz 5 miesiecy po wypadku....ryan wyprowadzil sie od cohenow pracuje w jakiejs knajpie dla zabawy leje sie z kolesiami w klatce...jule bierze prochy spotyka sie z ryanem daje mu dokumenty jak dotrzec do valchocka i chce aby chyba go zabil( nie wiem dokladnie), summer jest jakas dziwna zadaje sie z hipisami i sprawaia wrazenie jakby juz nie chciala byc z sethem...przewiduje jej sie ze widzi marisse siedzaca na lozku....koncy sie tym ze ryan idzie na gron marissy przychodzi jule i daje mu dokumenty gdzie jest valchock....a o kaitlin bylo tyle ze zadawala sie z jakimis 2 nowymi kolesiami i widziala jak ojciec marissy spotkalk sie z jakas blond dziewczyna...jego byla chyba
|
[03.11.2006] 20:58
[zgłoś do usunięcia]
|
1_2_adam brody---cudowny
|
|
|
też właśnie ogładnęlam 1 odc. 4 serii...zapowiada się beznadziejnie!! bez Marissy to na pewno nie będzie ten sam film...a zachowanie Summer jest kompletnie nie na miejscu...w pierwszych 3 seriach była damulką z torebką wypchana kartami kredytowymi, a teraz zadaje się z jakimiś odludkami, a Setha to sobie kompletnie odlewa! najbardziej dziwi mnie zachwanie Ryana...nie wiem po co on w ogóle walczy w tych klatkach...nawet za to kasy nie bierze..ta seria to chyba bedzie porażka ;/;/
|
[03.11.2006] 22:37
[zgłoś do usunięcia]
|
ejsi
|
|
|
kto oglądarwszy odcinek 4 serii? marrisa żyje?
|
[06.11.2006] 16:12
[zgłoś do usunięcia]
|
Nalka
|
|
|
dziewczyno poczytaj sobie posty powyżej to sie dowiesz! A tak poza tym 4 sezon to prawdziwa lipa, ryan by lepiej wrócił do theresy wychowywać dziecko, a nie walczy wtycxhg klatkach nie widomo po co, marissie życia nie przywróci, summer tez jest całkiem inna, szkoda tylko setha
|
[06.11.2006] 17:30
[zgłoś do usunięcia]
|
sylwunia24
|
|
|
ja właśnie ściągam 1 odninek 4 serii, można bylo się spodziewać że serial będzie klapą... bez marissy głównej bohaterki ten serial już nie fajny - O.C bez Cosmo Girl? Żenada - a mini cooper?? jest tak samo urocza jak jej starsza siostrzyczka - ale i tak film bez coop to nie to samo
cel: 62 w talii i 57 kg na wadze |
[07.11.2006] 22:54
[zgłoś do usunięcia]
|
serialowiec
|
|
|
ogladalem 1 odcinek 4 sezonu i powiem wam ze jak bedzie kiepska ogladalnosc to tylko wina rezysera, teraz doszlo kilku nowych bohaterow i cos napewno bedzie sie fajnego dzialo byla masa seriali i takich jak np beverly hills czy jezioro marzen i bylo duzo sezonow tych seriali , tylko trzeba cos wymyslac nowwgo a nie usmircac bohaterow bo bez nich nie ma pomyslu na akcje serialu
|
|
Odpowiedz na ten temat »
|