Wykup reklamę w Kafeterii Więcej »
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej »
|
||
| 03.04.07 [18:10]
[zgłoś do usunięcia] |
35 l. |
|
|
Zakładam topik dla osób zainteresowanych mikrodermabrazją. Chciałabym aby wypowiadały się osoby, które są po... Czy są zadowolone, czy faktycznie ten zabieg pomaga i na co pomaga? Być może są osoby, które uważają, iż mikrodermabrazja jest zbędna. Proszę o opinie te dobre i te złe. Myślę, że wiele osób skorzysta zanim wyda sporo kasy. |
||
| 03.04.07 [18:24]
[zgłoś do usunięcia] |
35 l. |
|
|
Nikt nie ma doświadczeń z tym zabiegiem? Pomóżcie, nie wiem czy się zdecydować. Jeden zabieg 200 zł. |
||
| 03.04.07 [22:08]
[zgłoś do usunięcia] |
35 l. |
|
|
Szkoda!!! Dalej jestem w kropce, oczywiście kosmetyczka i dermatolog będąmnie namawiali, w końcu chcą zarobić. |
||
| 03.04.07 [22:15]
[zgłoś do usunięcia] |
Zastosuj ja w domu |
|
|
Po co dawac zarabiac???? |
||
| 03.04.07 [22:18]
[zgłoś do usunięcia] |
Jak wyczyścic wpisy w google |
|
|
U dermatolaga to robisz? Ja robiła w ubiegłym roku 3 zabiegi były najsze kosztowały 60 zł. Cere mam gładka wiec chodziło o odmłodzenie mam 37 lat Zbednie wydana kasa |
||
| 03.04.07 [22:22]
[zgłoś do usunięcia] |
Pewnie ze zbędnie |
|
Dlatego piszę żeby zrobić ja sobie w domu za 25zł polecam jest super |
||
| 03.04.07 [22:35]
[zgłoś do usunięcia] |
35 l. |
|
|
jakiej firmy ta domowa? Ta za 200 zł. to jakimś super aparatem z kryształkami. |
||
| 03.04.07 [22:41]
[zgłoś do usunięcia] |
35 l. |
|
|
Halo |
||
| 03.04.07 [22:48]
[zgłoś do usunięcia] |
mezatka 17 lat |
|
|
Ja miałam tym super aparatem dziecko u dermatola . Zwykle wyciaganie kasy a ,że miaszkam na prowincji brali po 60 zł. |
||
| 03.04.07 [23:41]
[zgłoś do usunięcia] |
Po co kasy |
|
|
przeciez w domu mozna stosowac z bardzo ładnym skutkiem |
||
| 04.04.07 [08:58]
[zgłoś do usunięcia] |
35 l. |
|
|
Może jeszcze ktoś się wypowie. Mam tłustą cerę z zaskórnikami, szarą z przebarwieniami. Jeżeli domowe to jakich firm/ |
||
| 04.04.07 [09:08]
[zgłoś do usunięcia] |
nie wierzcie że domowa |
|
|
mikrodermabrazja (nawet super firmy) równa się takiej wykonywanej w dobrym, profesjonalnym gabinecie lub u dermatologa. Nie wiem czy te osoby, które twierdzą, że domowa jest równie dobra mają w ogóle porównanie. Chociaż jak ktoś miał niewielkie problemy z cerą to taka za 25 zł może rzeczywiście pomóc. Mikrodermabrazja za 60 zł to chyba tylko z nazwy była, "prawdziwa" kosztuje z 200 zł. |
||
| 04.04.07 [09:49]
[zgłoś do usunięcia] |
35 l. |
|
|
Jakie efekty miałaś po mikrodermabrazji? I ile zabiegów trzeba wykonać by zauważyć poprawę? |
||
| 04.04.07 [09:51]
[zgłoś do usunięcia] |
duperelki |
|
|
mi kosmetyczka powiedziala, ze po mikroderambrazji moga zostac bliznowce (u mnie), wiec lepiej przed domowym zabiegiem jednak skonsultowac sie z fachowcem... |
||
| 04.04.07 [10:01]
[zgłoś do usunięcia] |
polecam wyszukiwarkę |
|
|
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3390173 |
||
| 04.04.07 [11:04]
[zgłoś do usunięcia] |
35l. |
|
|
Mogę prosić o ponowne podanie linku, błąd się wyświetla. Pisze, że nie ma takiej strony. PROSZĘ! |
||
| 04.04.07 [14:43]
[zgłoś do usunięcia] |
polecam wyszukiwarkę |
|
|
nie umiem inaczej skopiować. Musisz wykasować tą końcówkę br%20 albo skopiowaćten link i wkleić do paska adresu. |
||
| 05.04.07 [22:04]
[zgłoś do usunięcia] |
35 l. |
|
|
Hm... widzę, że niewiele osób ma doświadczenia z mikrodermabrazją. Czyżby zabieg nie warty świeczki? |
||
| 05.04.07 [22:06]
[zgłoś do usunięcia] |
No jak to nie ma |
|
|
Ja mam ale Ty nie czytasz,a szkoda |
||
| 05.04.07 [22:11]
[zgłoś do usunięcia] |
35 l. |
|
|
ale jakie sąefekty, po ilu zabiegach itd. |
||
| 05.04.07 [22:12]
[zgłoś do usunięcia] |
35 l. |
|
|
5 zabiegów to spora kasa /1000 zł/, więc szukam za i przeciw |
||
| 05.04.07 [22:13]
[zgłoś do usunięcia] |
Pisałem |
|
|
o mikrodermabrazji domowym sposobem wiec,efekty pojawiaja sie powolne ale skutecznie pobudzja odnowe naskórka i scieraja ten zrogowaciały |
||
| 05.04.07 [22:18]
[zgłoś do usunięcia] |
za 25zł |
|
kupisz krem do mikrodermabrazji więc o czym Ty piszesz??? |
||
| 05.04.07 [22:20]
[zgłoś do usunięcia] |
35 l. |
|
|
piszę o zabiegu w salonie kosmetycznym /1 za 200 zł/, jest robiony specjalnym aparatem z uzyciem kryształków diamentu. Nie sądze by można go było porównywać z domowym za 25 zł. |
||
| 05.04.07 [22:21]
[zgłoś do usunięcia] |
glicerynowy albo |
|
|
mikrodermabrazja MIKRODERMABRAZJA mikrodermabrazja mikrodermabrazja laserowe usuwanie włosów laserowe zamykanie naczyń laserowe usuwanie przebarwień wypełnianie zmarszczek i botox peelingi mezoterapia mikrodermabrazja cennik Naszym partnerem jest lumenis Nasze lasery : lightsheerquantum Jest to metoda polegajaca na ścieraniu zewnętrznych warstw skóry, przy pomocy mikronizowanych kryształów tlenku glinu. Proszek organiczny jest wypychany pod cisnieniem z dermabrazora i w kontakcie ze skórą daje efekt "burzy piaskowej", która ściera to co napotka na swojej drodze. Jakie są wskazania do mikrodermabrazji ? Najczęściej zalecamy ten zabieg osobom ze skórą wususzoną słońcem, z przebarwieniami i rozszerzonymi porami. Można stosować go jako przygotowanie do peelingu w celu uzyskania wiekszego efektu niż po każdym zabiegu z osobna. Mikrodermabrazja daje korzystne efekty w przypadkach małych blizn, plam starczych, zmian na skórze po trądziku Czy ten zabieg jest bezpieczny ? Ten zabieg jest bezpieczny dla wszystkich kolorów skóry. Jak często należy wykonywać tego typu zabiegi ? Ilość zalecanych zabiegów mikrodermabrazji jest zależna od typu i głebokości zmian skórnych , z którymi mamy doczynienia. Najczęściej zalecamy powtórzenie zabiegu po 7-10dniach, do 12 zabiegów w jednej serii. Mikrodermabrazję można również wykonywać raz na miesiąc w celu odświerzenia kolorytu skóry i stymulacji kolagenu. Jakich rezultatów mogę oczekiwać po zabiegu ? Już po pierwszym zabiegu skóra jest jaśniejsza, gładsza i miększa w dotyku. Koloryt jest znacznie wyrównany. Zmiejsza się ilość widocznych zaskórników i wielkość porów. W przypadku głębszych zmian, typu blizny po trądziku konieczne jest wykonanie kilku zabiegów, aby uzyskać satysfakcjonujący efekt. depilacja laserowadepilacja laserowausuwanie cellulitulaserowe usuwanie włosówlaserowe usuwanie przebarwieńwypełnianie zmarszczekpeeling warszawamezoterapiamikrodermabrazjazabiegi laserowe |
||
| 05.04.07 [22:26]
[zgłoś do usunięcia] |
zybi33 |
|
Dlatego proponuje ten za 25zł domowy ,chyba że masz dużo kasy![]() |
||
| 05.04.07 [22:42]
[zgłoś do usunięcia] |
35 l. |
|
|
dzięki, dowiedziałam się coś konkretnego na ten temat |
||
| 05.04.07 [22:55]
[zgłoś do usunięcia] |
No widzisz |
|
wiesz teraz po co Ci mikrodermabrazja za 1000zł![]() |
||
| 11.04.07 [20:51]
[zgłoś do usunięcia] |
Ulek |
|
Cześć dziewczyny. Tez czekam na zabieg DERMOBRAZJI. Mieszkam w Augustowie i 1 zabieg będzie mnie kosztował tylko 60 zł , więc warto spróbować. Naczytałam się juz o tej metodzie walki z trądzikiem ( i nie tylko) wszędzie i myślę, że warto spróbować, bo zawsze każdy zabieg ma swoje wady i zalety. Nie warto się bać, raz się żyje Jeśli się nie uda to trudno. Zajrzę tu jeszcze, pozdrawiam i życzę powodzenia w dążeniu do pięknej cery. |
||
| 12.01.09 [00:51]
[zgłoś do usunięcia] |
sierotka marysia 82 |
|
|
Witam! Kupiłam sprzęt do mikrodermabrazji diamentowej firmy active ( cały kombajn 13 w 1) i właśnie chcę ją robic tylko się trochę boję gdyż każda skóra reaguje inaczej moja jest bardzo wrażliwa i mimo że robiłam głowicą 200 i to krótko bo może jakieś 10 minut to jest zaczerwieniona dwa dni i bardzo wrażliwa przez jakiś tydzień roibiłam już rodzince żeby pocwiczyc dodam że mam głowice o ścieralności 200,180, 150 i 100. Byłam na szkoleniu ale to dużo nie daje nie ma to jak doświadczenie. Więc proszę o pomoc w tej sprawie, kiedy wiemy że dana skóra ma dosyc złuszczania, czym to się objawia? Kiedy należy zakończyc złuszczanie? |
||
| 08.10.10 [15:24]
[zgłoś do usunięcia] |
a tu cos super |
|
|
Aktualna oferta Groupon.pl w mieście Kraków:49 zł zamiast 140 zł za Zabieg Mikrodermabrazji Diamentowej Twarzy z Serum, Sonoforezą oraz Maską Kremową i Masażem Twarzy w Studio Piękna Dodatkowo 20% Zniżki na Makijaż Permanentny i Zabiegi Medycyny Estetycznej http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ/ ,105263?nlp |
||
|
||
| Odpowiedz na ten temat » | ||