Wykup reklamę w Kafeterii Więcej »
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej »
|
|
||
| 17.04.10 [20:11]
[zgłoś do usunięcia] |
julita1278 |
|
|
dziekuje za POMOC jesli nie mozesz mi pomoc i innym to nie pisz i znajdz sobie inne forum albo zajecie |
||
| 17.04.10 [20:12]
[zgłoś do usunięcia] |
julita1278 |
|
|
dziekuje prosilam o POMOC jesli nie mozesz mi pomoc i innym to nie pisz i znajdz sobie inne forum albo zajecie |
||
| 17.04.10 [20:15]
[zgłoś do usunięcia] |
julita1278 |
|
|
dziekuje prosilam o pomoc jesli nie mozesz mi pomoc i innym to nie pisz i znajdz sobie inne forum albo zajecie |
||
| 17.04.10 [21:26]
[zgłoś do usunięcia] |
jak masz dosyc |
|
|
alez nie histeryzuj kobieto. Dam ci rade, dobra i za darmo - wez sie do roboty jak wiekszosc uczciwych ludzi ![]() Proste, prawda? |
||
| 18.04.10 [22:02]
[zgłoś do usunięcia] |
ASTON1970 | |
|
Skoro nie przyznali wam HB to macie za duże dochody,co z tego ze tylko maz pracuje ale musi dobze zarabiac skoro nie dostałas hb. |
||
| 28.04.10 [19:38]
[zgłoś do usunięcia] |
patula26 | |
witam wszystkich serdecznie :0chce sie dowiedziec cos wiecej o tej licytacji??tez mam grupe H i 60pky hmm mieszkamW Londynie co tydzien mi przychodza oferty mieszkan wczoraj udalo mi sie byc 1 do jednego mieszkania czy to oznacza ze wygralam ?/moze mi ktos pomoc |
||
| 28.04.10 [19:40]
[zgłoś do usunięcia] |
patula26 | |
witam wszystkich serdecznie :0chce sie dowiedziec cos wiecej o tej licytacji??tez mam grupe H i 60pky hmm mieszkamW Londynie co tydzien mi przychodza oferty mieszkan wczoraj udalo mi sie byc 1 do jednego mieszkania czy to oznacza ze wygralam ?/moze mi ktos pomoc |
||
| 05.05.10 [15:32]
[zgłoś do usunięcia] |
natalia1111111111 | |
|
czesc i prosze o pomoc ... w skrócie ....znalazłam sie na ulicy z dwójką dzieci ...policja zawiozła mnie na hostel a potem skierowała do counsilu ....tam dano mi mieszkanie zastępcze ...mieszkam juz tam 7 dni ...niestety mam ponad 2 godziny dojazdu do szkoły dzieciaków w jedną strone i jest to bardzo męczące dla nich ....counsil kazał czekac ....ale na co ???? ktoś już był w takiej sytuacji ???? |
||
| 05.05.10 [15:33]
[zgłoś do usunięcia] |
natalia1111111111 | |
|
czesc i prosze o pomoc ... w skrócie ....znalazłam sie na ulicy z dwójką dzieci ...policja zawiozła mnie na hostel a potem skierowała do counsilu ....tam dano mi mieszkanie zastępcze ...mieszkam juz tam 7 dni ...niestety mam ponad 2 godziny dojazdu do szkoły dzieciaków w jedną strone i jest to bardzo męczące dla nich ....counsil kazał czekac ....ale na co ???? ktoś już był w takiej sytuacji ???? |
||
| 05.05.10 [15:35]
[zgłoś do usunięcia] |
natalia1111111111 | |
|
||
| 05.05.10 [15:36]
[zgłoś do usunięcia] |
natalia1111111111 | |
|
||
| 05.05.10 [15:37]
[zgłoś do usunięcia] |
natalia1111111111 | |
|
||
| 05.05.10 [15:41]
[zgłoś do usunięcia] |
natalia1111111111 | |
|
witam ...w skrócie ...- znalazłam się z dwojgiem dzieci na ulicy ...policja zawiozła as a hostel a następnie wysłała do cousilu ...tam dano nam mieszkanie zastępcze tzn.pokój ... mieszkamy tam od dni ...z tym że codzinny dojazd dzieciaków do szkoły to 2 godziny w jedną strone ...jest to bardzo męczące dla nich ..counsil kazał czekać ...na co ???? jeżeli ktoś znalazł się w podobnej sytuacji proszę o pomoc |
||
| 05.05.10 [15:43]
[zgłoś do usunięcia] |
natalia1111111111 | |
|
witam ...w skrócie ...- znalazłam się z dwojgiem dzieci na ulicy ...policja zawiozła as a hostel a następnie wysłała do cousilu ...tam dano nam mieszkanie zastępcze tzn.pokój ... mieszkamy tam od dni ...z tym że codzinny dojazd dzieciaków do szkoły to 2 godziny w jedną strone ...jest to bardzo męczące dla nich ..counsil kazał czekać ...na co ???? jeżeli ktoś znalazł się w podobnej sytuacji proszę o pomoc |
||
| 05.05.10 [15:44]
[zgłoś do usunięcia] |
natalia1111111111 | |
|
||
| 05.05.10 [16:05]
[zgłoś do usunięcia] |
natalia1111111111 | |
|
witam ...w skrócie .....- znalazłam się z dziećmi na ulicy ...policja zwiozła nas na hostel i kazała się udać do counsilu ...counsil dał nam mieszkanie zastępcze tzn. pokój ,,mieszkamy już tam 7 dni a counsil kazał czekać ...na co ???? dojazd z zastępczego do szkł dzieciaków to ponad godziny w jedną stronę , jest to bardzo męczące dla nich ....ktoś był w podobnej sytuacji ....dalej czekać na wiadomości z counsilu czy szukać czegoś na własną rękę bliżej szkoły dzieciaków ???? dzieki za ewentualne wypowiedzi... |
||
| 05.05.10 [16:24]
[zgłoś do usunięcia] |
Londynczyk |
|
|
Ale po co tyle razy piszesz ten sam post???? działajac tak jak robisz napewno Ci nikt nie pomoze |
||
| 05.05.10 [16:25]
[zgłoś do usunięcia] |
Londynczyk |
|
|
Ale po co tyle razy piszesz ten sam post???? działajac tak jak robisz napewno Ci nikt nie pomoze |
||
| 05.05.10 [16:45]
[zgłoś do usunięcia] |
hytraqa |
|
londynczyk a ty tez dwa razy swoj post pusciles ![]() |
||
| 05.05.10 [16:49]
[zgłoś do usunięcia] |
natalia1111111111 | |
|
witam ...w skrócie .....- znalazłam się z dziećmi na ulicy ...policja zwiozła nas na hostel i kazała się udać do counsilu ...counsil dał nam mieszkanie zastępcze tzn. pokój ,,mieszkamy już tam 7 dni a counsil kazał czekać ...na co ???? dojazd z zastępczego do szkł dzieciaków to ponad godziny w jedną stronę , jest to bardzo męczące dla nich ....ktoś był w podobnej sytuacji ....dalej czekać na wiadomości z counsilu czy szukać czegoś na własną rękę bliżej szkoły dzieciaków ???? dzieki za ewentualne wypowiedzi... |
||
| 05.05.10 [17:21]
[zgłoś do usunięcia] |
natalia1111111111 | |
|
ojejjjj teraz dopiero zauważyłam ...poprostu nie chciało mi sie wbić i klikałam ...sorki jakby co |
||
| 05.05.10 [17:29]
[zgłoś do usunięcia] |
natalia1111111111 | |
|
ojejj stronka poprostu nie dała sie wbic ...sorki jakby co |
||
| 05.05.10 [17:31]
[zgłoś do usunięcia] |
natalia1111111111 | |
|
ojejj stronka poprostu nie dała sie wbic ...sorki jakby co |
||
| 06.05.10 [19:37]
[zgłoś do usunięcia] |
Londynczyk |
|
|
Napisalas ze dotsaliscie pokoj tymczasowy ale gdzie jest on usytuoawany? Hostel czy prywatny Landlord? |
||
| 07.05.10 [14:12]
[zgłoś do usunięcia] |
natalia1111111111 | |
|
londyńczyk to raczej nie jest hostel ...dom w którym jest ok 10 pokoi i mieszkają tam ludzie którzy też oczekują na mieszkanko ...z tym że nie ma tam ikogo z dziecmi ...gdybym była sama tez bym nie kręciła nosem ...o ale 5 rano pobudka żeby zdążyć do szkoły na 9 ....koszmar przedewszystkim dla dzieci |
||
| 07.05.10 [19:57]
[zgłoś do usunięcia] |
Londynczyk |
|
|
ja bym na Twoim miejscu czekal , nic na huuura przeczekasz swoje , wiadomo pomeczysz sie troche ale pozniej bedziesz sie cieszyc z wlasnego lokum, my mieszkalismy w hostelu ok. 3 miesiecy ale teraz cieszymy sie wlasnym 2 bed house, wiec warto bylo czekac, Uzbierz sie w cierpliwosc, wiem ze ciezko ale sprobuj a napewno nie bedziesz zalowac |
||
| 10.05.10 [00:12]
[zgłoś do usunięcia] |
justyna.k |
|
HEJ JA TEZ MAM KILKA PYTAN... JESTEM OSOBA NIEPEŁNOSPRAWNA I JADE Z MEZEM DO ANGLI W CZERWCU, MAZ JUZ ZNALAZŁ PRACE I PODPISAŁ UMOWE... JA CHCE KONTYNUOWAC TAM NAUKE... CZY MAMY SZANSE NA TAKIE MIESZKANIE NP PO ROKU CZASU ? CHODZI MI O TO ZE SŁYSZAŁAM ZE JEDNYM Z WARUNKÓW JEST WŁASNIE TO ZE TRZEBA PRACOWAC MIN 12 MIESIĘCY BEZ PRZERWY. PROSZE O ODPOWIEDZ BEDE BARDZO WDZIECZNA![]() |
||
| 10.05.10 [00:25]
[zgłoś do usunięcia] |
justynaaaaszczecin |
|
witam serdecznie jestem osoba niepełnosprawna... mam przyznana 1 grupe renty na stałe, jednak poruszam sie o własnych siłach. wraz z chłopakiem mamy zamiar jechac do Anglii w czerwcu on chce pracowac ja mam zamiar kontynuować nauke. mamy troszczeczke odłożonych pieniążków na start i juz załatwiony pokój do wynajecia... chcemy tez niedługo wziasc slub czy jeżeli chłopak przepracuje rok , a ja bede sie uczyc mamy szanse na takie mieszkanie? bardzo prosze o odpowiedz![]() |
||
| 10.05.10 [00:26]
[zgłoś do usunięcia] |
justynaaaaszczecin |
|
witam serdecznie jestem osoba niepełnosprawna... mam przyznana 1 grupe renty na stałe, jednak poruszam sie o własnych siłach. wraz z chłopakiem mamy zamiar jechac do Anglii w czerwcu on chce pracowac ja mam zamiar kontynuować nauke. mamy troszczeczke odłożonych pieniążków na start i juz załatwiony pokój do wynajecia... chcemy tez niedługo wziasc slub czy jeżeli chłopak przepracuje rok , a ja bede sie uczyc mamy szanse na takie mieszkanie? bardzo prosze o odpowiedz![]() |
||
| 06.06.10 [17:57]
[zgłoś do usunięcia] |
Wera :) |
|
|
Witam , pierwszy raz pisze na forum , chodz bardzo duzo czytam. Zastanawiam się jak wygląda związek z konkubentem w Anglii odnośnie mieszkania z cousilu . Jestem po rozwodzie , mam córkę i żyje z mężczyzną z którym nie mam ślubu . On pracuje w Anglii po legalu i wynajmuje duzy pokój , ja mam do niego dołączyć wraz z córką . Chciałabym by córka poszła od września do szkoły tam , ja oczywiście też bede szukała pracy chociaż kilka godzin w tygodniu . Ale chciałabym złożyć dokumenty o mieszkanie , wiem że na wszystko potrzeba czasu , ale on jako kawaler może bedzie miał słabe szanse , a ja jako samotna matka z dzieckiem bede musiala uwzględnić partnera , bo przecież na początku to on nas bedzie utrzymywac . Troche sie w tym temacie gubie, proszę o wyrozumiałość i podpowiedz . |
||
|
|
||
| Odpowiedz na ten temat » | ||