Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl »  Wykup reklamę na Kafeterii » 
Kurnik gry Forum Punkt widzenia Bon appetit! Kultura Zdrowie i Uroda Przy kawie Strona główna
Forum - strona główna » Seriale w TV
Spis tematów | Dodaj nowy temat » | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto
[22.04.2009] 17:48
[zgłoś do usunięcia]
jejku znowu
wylew? Przynudzaja
A mnie by cieszylo gdyby Sylwia zakrecila z szefem I powinni tez pociagnac dalej watek Bogusia i Asii, tyle podchodow bylo a tu nagle taki jalowy koniec.
[22.04.2009] 18:06
[zgłoś do usunięcia]
nkllhjklkp
tez uważam, że cała swięta rodzina mostowiakow oprocz Marysi wykazała zero zrozumienia dla marty...przecież ma najtrudniejszą sytuację ze wszystkich mostowiaków, samotnie wychowuje 2 dzieci...
[22.04.2009] 18:10
[zgłoś do usunięcia]
nkllhjklkp
lucek nawet nie chciał słuchać wyjasnień bardzo to głupie...
[22.04.2009] 21:19
[zgłoś do usunięcia]
DZIĘKI WIELKIE ZA
streszczenia
[22.04.2009] 21:58
[zgłoś do usunięcia]
Extensa
1.Ciekawe jak rozwinie się akcja miedzy Tomkiem a Gosia?! oby jednak wreszcze jej jakies małzenstwo wyszło. Poza tym przyjemnie patrzec na Tomka ;]

2.Marta-o raany to jakas zmora psychiczna i fizyczna,ble. Meczy mnie jej widok. To co mowi ,robi....masakra. Toż to nie dokonca sprawny intelektualnie Henio trzyma wiekszy poziom od ....szanownej pani SĘDZI.

3.Madzia- niech wyjezdza na misje i juz nie wraca. Jak jeszcze raz zobacze bodchody z mroczkiem...zasne z nudów.

4. Hanka- jak Marta mega zaniedbana,ubiera sie mega wiejsko,fryzura do bani. Rozumiem ze bizneswomen ze stolicy nie jest,ale to przesada. Mina wiecznej cierpietnicy....i ten jej alkoholizm.

Generalnie juz mnie coraz bardziej meczy nieporadnosc i niewygledność bochaterów tego serialu. Brak im pawera,który z podziwem bym sledzila ;]

Aha....fajna ostatnio jest Marysia,babeczka super! TYlko ta jej ciąza...to plagiat z innych polskich tasiemców ;/

[22.04.2009] 22:00
[zgłoś do usunięcia]
Extensa
przepraszam za literówke w wyrazie "bohaterów"

dzieki za uwage
[22.04.2009] 22:06
[zgłoś do usunięcia]
srututu13
a niech ktos napisze jak goska dowiedziała sie o tym pocałunku bo nie ogladalam akurat tego odcinka a jestem ciekawa czy marta sama powiedziala czy tomek jak to bylo?

http://www.3dwhite.pl/?click=4910c308c73caa2b 92db10d6ee1fa01b
[23.04.2009] 08:00
[zgłoś do usunięcia]
przeabane maja
Tomek postanowil jej to wyznac i najpierw bylo milo, pili winko,przytulanki caluski i po tym wszystko jej powiedzial.
Ogolnie to uwazam jak chyba wiekszosc tutaj ze za wielka afere z tego zrobili, oczywiscie biorac pod uwage w jakich okolicznosciach byl ten pocalunek i ze tylko raz sie to zdarzylo.I dziwi mnie postawia calej rodzinki ktora sie uzala nad Goska a ta w przeszlosci nie nalezala do grzecznych czy tez Marek pyskujący do Marty, rzucajacy kąsliwe uwagi Tomkowi a sam mial rogi przez Hanke doprawione i ich dziecko przez nia porzucone bylo a teraz wielce wszyscy swieci, Lucek tez zamiast wysluchac jak to bylo to uzala sie nad Myszka Fajna postawe prezentuje Marysia ktora nie osądza, nie staje po jednej stronie tylko normalnie do kazdego podchodzi.Moze dlatego ze znala sprawe wczesniej i zdazyla juz to przemyslec albo poprostu ma wlasciwe podejscie do tego.

[23.04.2009] 08:55
[zgłoś do usunięcia]
olkaaaaaa
tez uważam ze afera za duza ale kurde ten watek bardzo mi sie poodba i w ogole tak go przezywam hehe chyba jak nigdy wczesniej a film ogladam od poczatku A na Tomka moglabym patrzec cały czas Ciacho z niego niezle
[23.04.2009] 09:41
[zgłoś do usunięcia]
A moze właśnie dlatego
Marek jest kasliwy bo wie co to znaczy być zdradzonym przez najbliższą osobę???
Ja nie rozumiem o co chodzi, że czepiacie się Marka, jakby on zdradzał tak naprawdę (nie znam do konca wątku z Grażyną) to nie miałby się prawa oburzac,ale akurat on był pokrzywdzony i dlatego solidaryzuje się z pokrzywdzoną siostrą.
Goska od początku kreowana jest na egoistkę.
Co do afery pocałunkowej - z jednej strony wielka afera "o nic", ale postawcie się w takiej sytuacji - ślub za kilka dni, a tu nagle taka "niespodzianka".
Szok, wyobraźnia pracuje, zaczyna się podejrzliwosć. W 99 przypadkach na sto nikt ślubu nie odwołuje - bo rodzina, co ludzie powiedzą itd.
I żyją sobie tak sobie, podejrzliwi, brak zaufania a potem szok, ze małżeństwo się rozpadło.
To jest tylko serial i nie ma co rozstrząsać z jednej strony - bo rezyser/scenarzysta/producent tak chcą i tak jest.
Ale w życiu ludzie róznie reagują - jedna narzeczona złapie w łózku i wybaczy, inna złapie na flircie i rzuci w diabły, bo zwiazek bez zaufania to co to za związek.

A moze tak wymyślili, bo Grabowski chce odejsć z serialu? Moze to miało być inaczej zupełnie? Albo jak Goska wróci "Z Francji" to się pogodzą i chodzi tylko o to by nudnawy już serial urozmaicić?

Jednego nie rozumiem - Tomek mógłby małej Zosi wytłumaczyć, że Gośka była nieprzytomna kilka dni i nie mogła jej na smsy odpisywać. A on się tylko nad motorem uzala.

[23.04.2009] 10:17
[zgłoś do usunięcia]
gwoli ścisłości - aktor
grający Tomka nazywa się Młynarczyk a nie Grabowski
[23.04.2009] 10:22
[zgłoś do usunięcia]
ale marek...
Ale Marek wybaczyl Hance ze sie puscila i zostawila ich na jakis czas to tez powinien dazyc do tego by Goska pogodzila sie z Tomkiem.
W sytuacji Goski mozna sie postawic i jasne ze to szok, emocje ale reszta rodziny moglaby myslec racjonalnie, wysluchac wszystkich za i przeciw a nie tak opowiadac sie za jedna strona.Mimo emocji, szoku starac sie poznac sprawe i jak to bylo.

[23.04.2009] 16:00
[zgłoś do usunięcia]
prawdziwy facet men
kiedy ten serial sie skonczy?
marta jest glupia niby taka super sedzina a nie moze sobie poradzic, obronic sie przed rodzina, wkoncu to tomej ja pocalowal a nie ona jego,ale sierota zawsze bedzie sierota i ofira losu
won z marta
[23.04.2009] 16:52
[zgłoś do usunięcia]
Tak na marginesie
to ogladalam niedawno jakis stary odcinek i wyobrazcie sobie, ze ten sam aktor, co gra szefa Oazy gral juz kiedys goscia, ktory sprzedal sp Krzyskowi wypozyczalnie kaset wideo
troche zenujace niedopaczenie jak na serial z najwieksza ogladalnoscia w RP, nie sadzicie?
[23.04.2009] 16:59
[zgłoś do usunięcia]
jaktotak*
tak samo w początkowych odcinkach ten aktor, co gra Radosza był lekarzem
[23.04.2009] 17:20
[zgłoś do usunięcia]
Zulkaaaa
Ten facet Sylwii co z nim była za granicą i była ta afera z Pawłem co go pobił też grał w starych odcinkach boya hotelowego, więc tam takie rzeczy to widać norma.
[23.04.2009] 20:50
[zgłoś do usunięcia]
tak sprzedal zeby sie
przeniesc do warszawy, dlatego pawel chyba po starej znajomosci dostal prace w oazie
[23.04.2009] 21:00
[zgłoś do usunięcia]
srututu13
a to tomek sam jej powiedział hmm to teraz ma:/

http://www.3dwhite.pl/?click=4910c308c73caa2b 92db10d6ee1fa01b
[24.04.2009] 17:10
[zgłoś do usunięcia]
Facet Kaski
czyli Sebastian na poczatku podrywal Hanke w tym barze, ale wtedy jeszcze nazywal sie inaczej, a wkrote potem pojawil sie jako adorator kaski Sebastian. Taki krotki odstep czasu to juz naprawde zen.
[24.04.2009] 17:48
[zgłoś do usunięcia]
Mroczek Mroczek
gdzieś czytałam że mroczek będzie grał w tancerzach tylko nie wiem który xD
[24.04.2009] 17:51
[zgłoś do usunięcia]
Mroczek Mroczek
http://nocoty.pl/wid ,11062275,title,Mroczek-w-Tancerzach,wiadomosc.html?tica id=67e89
xDxD
[25.04.2009] 00:43
[zgłoś do usunięcia]
hier
Łączenie tematów:

Temat: Co będzie z Gosią?

[24.04.2009] 21:44
kasiulka145 (kasiab12-95@o2.pl)
co będzie z Gosią z m jak miłość
???

[25.04.2009] 08:37
[zgłoś do usunięcia]
Tancerze099
Tancerze

Odcinek 1:
http://rapidshare.com/files/218211368/Tancerz e-1x01.rar

Odcinek 2:
http://rapidshare.com/files/222727177/Tancerz e.01x02.part1.rar
http://rapidshare.com/files/222727001/Tancerz e.01x02.part2.rar

Odcinek 3:
http://rapidshare.com/files/223129579/Tancerz e.2009.E03.part1.rar
http://rapidshare.com/files/223128371/Tancerz e.2009.E03.part2.rar

nowe odcinki tutaj: http://rapid.tootoo.pl/
[25.04.2009] 12:49
[zgłoś do usunięcia]
MjMiłość ... lubie lubie
Gosia wyjedzie do Francji..... (J.Koroniewska na czas ciąży nie będzie grała w MjM)
A wie ktoś co z Aśką ? Bogusiem ? Majką ? ... xD
[25.04.2009] 18:31
[zgłoś do usunięcia]
nigdy wiecej jasminu i jasmine
pewnie jak goska urodzi to wroci z francji z jakims menem
[25.04.2009] 19:15
[zgłoś do usunięcia]
MjMiłość ... lubie lubie
nooo to to się okaże...czyli za jakieś kilka miesięcy, podejrzewam że po wakacjach.
[26.04.2009] 10:44
[zgłoś do usunięcia]
myszkameister
Ja w pełni rozumiem Martę, że nazwała męża Hanki gówniarzem, ktory nie ma prawa jej osądzać...jeszcze ojciec może miał bo jest przywiązany do wartości rodzinnych, ktore wg niego zostaly naruszone...ale obiektywnie przeciez rzecz biorąc Marta w niczym nie zawinila tylko Tomek...dla mnie wydaje sie też oczywiste, że to był pocałunek bez znaczenia ale jednak zachowanie i odczucia Gośki rozumiem- w koncu przecież oni byli w czasie narzeczeństwa a Tomek calował się z jej siostrą! to tez ma znaczenie bo tez w jakis sposób godzi w takie wartości jak rodzina...
[26.04.2009] 10:50
[zgłoś do usunięcia]
myszkameister
Acha, Marta tez czasem budzi we mnie jakies dziwne odczucia jako osoba będąca sędzią ale może oni chca ją pokazać z ludzkiej strony....

Wkurzyło mnie jednak jak już dość dawno temu Marek mial kłopoty z powodu oskarżeń przez Petera o alkohol w pubie niby bez koncesji i cos tam jeszcze...i jak został potem pobity i leżał w szpitalu!...
A Marta na to do rodziców jak spojrzała na jakies sądowe pismo:
"I tak dziwne, ze prokuratura jeszcze tego nie umorzyła"....Pani Sędzia z Bożej łaski broniąca nieudolnego sądownictwa!...jak tak można?! i to wobec własnej rodziny!...
[26.04.2009] 17:50
[zgłoś do usunięcia]
a mi sie wydaje
ze ten pocalunek to marty wina...
[27.04.2009] 07:45
[zgłoś do usunięcia]
No ja też tak myślę.

« poprz. |  1 «   19 20 21 22 23   » 110  | nast. »Strony tematu:
Odpowiedz na ten temat »