Wykup reklamę w Kafeterii Więcej »
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej »
| 04.06.12 [15:08]
[zgłoś do usunięcia] |
qqqqqqqqqqqqqqqqq |
|
|
tzn. boli na samym poczatku, nauczyłam sie układac tak by był to ,,tylko,, większy dyskomfort...ale jednak problem istnieje poza tym mam sucha pochwe stosujemy żel ky lekarz ginekolog powiedział mi ze jestem dosyć wąska....czy coś da sie zmienić?? |
||
| 04.09.07 [19:55]
[zgłoś do usunięcia] |
ojciec detektor | |
|
To może ja odpowiem na pytanie. Tak. |
||
| 04.09.07 [19:55]
[zgłoś do usunięcia] |
jakis tam facet | |
|
przed wprowadzeniem penisa należy naciągnąc skorke na żołędź |
||
| 04.09.07 [22:35]
[zgłoś do usunięcia] |
kamcia21 |
|
|
ja tez jestem waska i tez mi to lekarz powiedzial, i rowniez stosuje zel ky. i swietnie mi z nim, naprawde nigdy wczesniej sie tak fajnie nie kochalam |
||
| 04.09.07 [23:03]
[zgłoś do usunięcia] |
qqqqqqqqqqqqqqqqq |
|
ja bez tego żelu to bym chyba umarła ale mimo niego to nie czuje sie komfortowo |
||
| 04.09.07 [23:07]
[zgłoś do usunięcia] |
to nie zależy |
|
|
tylko od Ciebie.Widocznie facet nie potrafi Cie zaspokoić właściwie |
||
| 05.09.07 [09:44]
[zgłoś do usunięcia] |
aiksa |
|
Mnie też boli, ale chwila bólu i pół godziny przyjemności, to zapominam o tym ![]() |
||
| 05.09.07 [09:45]
[zgłoś do usunięcia] |
norka ze dworka |
|
|
a duzy ten facet ?? |
||
| 05.09.07 [09:47]
[zgłoś do usunięcia] |
po prostu Julka | |
|
jedyne co moge powiedziec, to to ze na poczatku tez czulam bol, ale tylko przy tzw pierwszym pchnieciu pytalam sie lekarza dlaczego i powiedzial, ze miesien sie musi naciagnac i po jakims czasie nie czulam juz tego bolu to nwet nie bol, tylko taki opor przy tym pierwszym ruchu pozdrawiam nareszcie jestem szczęśliwa...
kobieta,Londyn,24lata
|
||
| 05.09.07 [09:48]
[zgłoś do usunięcia] |
naomi... | |
|
a moim zdaniem to coś jest nie tak jeśli nie jestes wilgotna.. |
||
| 05.09.07 [09:55]
[zgłoś do usunięcia] |
ale jajaaaaaa |
|
|
A może facet ma niesamowicie wielkie przyrodzenie, że każdą by bolało ? |
||
| 05.09.07 [22:11]
[zgłoś do usunięcia] |
qqqqqqqqqqqqqqqqq |
|
|
nie wiem ile facet ma w centymetrach bo nie mierzyłam ale to mój pierwszy facet i nie umiem ocenic czy to za duzy no cóz jak mnie lize to jestem wilgotna, ale szybko potem pochwa jest sucha, moze nie kazda kobieta musi byc taka ,,standardowa,, no ale ten ból, ja wiem tylko ze jestem wąska |
||
| 04.06.12 [14:56]
[zgłoś do usunięcia] |
adaszko |
|
moja też to miała Ale to przyną były rzadkie stosunki + nadwarażliwość na dotyk. Za cholerę rozpieeścić jej się nie da. Wije się śmieje ucieka tyłkiem |
||
| 04.06.12 [14:57]
[zgłoś do usunięcia] |
adaszko |
|
|
zmieniłem kobietę i jest wszystko OK |
||
| 04.06.12 [14:58]
[zgłoś do usunięcia] |
Don Sranie |
|
Za mało gówna ![]() |
||
| 04.06.12 [15:02]
[zgłoś do usunięcia] |
Luna_s20 luna_s20@aqq.eu | |
Szczerze mówiąc, skoro pytasz o zmiany, najczęściej pomaga zmiana mężczyzny ![]() Znaczy że chłopak już może się czymś pochwalić. Ale zanim zrobisz drastyczny krok i zmienisz mężczyznę na innego, spróbuj zmienić swojego własnego na kochanka czułego i delikatnego. Jak znam życie zapewne nie powiedziałaś mu o tym, a on nie mając o tym zielonego pojęcia uważa że twoje reakcje są wynikiem przyjemności i nie tonuje się w ogóle. Jeśli mu ufasz - powiedz mu że potrzebujesz więcej delikatności. On też będzie szczęśliwszy wiedząc co sprawia Ci przyjemność, a co jej na pewno nie sprawia. Licho nie śpi...
|
||
| 04.06.12 [15:05]
[zgłoś do usunięcia] |
sd,mn dasm |
|
|
Luna_s20 raczej zmiana kobiety skoro ona nie ma nawet "nawilżania" naturalnego i jest sucha jak stara kość to bym ją rzucił nie spotkałem jeszcze suchej kobiety w cipce jak się kochamy |
||
| 04.06.12 [15:06]
[zgłoś do usunięcia] |
sd,mn dasm |
|
|
luna pewnie też jest sucha jak stara kość ! ![]() |
||
| 04.06.12 [15:07]
[zgłoś do usunięcia] |
Don Sranie |
|