Wykup reklamę w Kafeterii Więcej »
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej »
| 04.06.12 [16:25]
[zgłoś do usunięcia] |
doładowankoo |
|
|
Tak,żeby ten ktos od razu miał kase na koncie... Bez wpisywania kodu z karty... ?? Wie ktoś ?? |
||
| 22.01.08 [07:47]
[zgłoś do usunięcia] |
Angeluś |
|
|
Zależyw jakiej sieci. Bo ja wiem jak zrobić w orange |
||
| 22.01.08 [07:48]
[zgłoś do usunięcia] |
Angeluś |
|
|
Ale teraz spadam..... |
||
| 22.01.08 [07:49]
[zgłoś do usunięcia] |
doładowankoo |
|
W Plusie Chciałabym komuś doładować,ale właśnie tak żeby ten ktos nie musiał sam wpisywac kodu... |
||
| 22.01.08 [07:50]
[zgłoś do usunięcia] |
ja wiem jak |
|
w Simplusie ![]() |
||
| 22.01.08 [07:52]
[zgłoś do usunięcia] |
Akane | |
|
Zasilenie konta na \"Raz, Dwa, Trzy\" z innego telefonu Zdrap z Telekarty pasek kryjący 14- lub 16-cyfrowy Telekod lub odczytaj telekod z wydruku (np. w przypadku telekarty pochodzącej z terminalu) i wpisz z klawiatury telefonu sekwencję: *123* TELEKOD* NR_TELEFONU# gdzie NR_TELEFONU to numer telefonu, który chcesz zasilić Następnie wciśnij przycisk \"zadzwoń\" Po krótkim czasie na ekranie telefonu, który zasilasz wyświetli się jedna z poniższych informacji o statusie operacji zasilenia: * KONTO ZASILONE. PROSIMY POCZEKAĆ NA SMS * NIEPOPRAWNA SKŁADNIA POLECENIA (powtórz operację) * NIEPOPRAWNY TELEKOD (powtórz operację zasilenia) Po poprawnej operacji w ciągu kilku minut użytkownik zasilonego telefonu otrzyma krótka wiadomość tekstową SMS: \"Konto zasilone. Prosimy wyłączyć i włączyć telefon\". Objaśnienia: KOD *123* oznacza \"zasil konto Simplus \". Znak # kończy sekwencję. wystarczyło wygooglać plus a potem poszukać zajeło mi to mniej niż 60 sek.
|
||
| 22.01.08 [08:16]
[zgłoś do usunięcia] |
doładowankoo |
|
Dziękuje słicznie Akane ![]() W googlach tylko darmowe doładowania mi wyskakiwały. Dzięki naprawdę ![]() ![]() ![]() |
||
| 14.09.09 [17:31]
[zgłoś do usunięcia] |
eweli.. |
|
Akane pezydalo sie dzieki wielkie |
||
| 19.11.09 [23:43]
[zgłoś do usunięcia] |
agggga |
|
|
jak mozna doladowac ze swojego telefonu plusa komus byl kiedys kod ze z jednego tele na drugi sie przesylalo kase |
||
| 08.07.10 [22:31]
[zgłoś do usunięcia] |
Rafic |
|
Dzięki wielki szukałem tego własnie troszke czasu ![]() |
||
| 04.09.10 [15:07]
[zgłoś do usunięcia] |
Nysanin |
|
|
Jak doładować komus konto z karty,ale bez przesyłania kodu w plusie. |
||
| 04.09.10 [15:21]
[zgłoś do usunięcia] |
juz nie mozna przesylac kasy |
|
|
z konta na konto w plusie |
||
| 30.09.10 [11:08]
[zgłoś do usunięcia] |
Exvoctur |
|
Dziękuje bardzo, przydało się nie raz. ![]() |
||
| 14.10.10 [17:02]
[zgłoś do usunięcia] |
GośŚŚ |
|
Przydało się ![]() |
||
| 24.10.10 [13:27]
[zgłoś do usunięcia] |
Direy direy4827 |
|
|
Akane - dziękuje. Nie mogłam doładować wnusiowi konta. Dzięki Tobie się udało. Wielkie dzięki raz jeszcze. Miłego dnia. Direy |
||
| 20.12.10 [08:31]
[zgłoś do usunięcia] |
idziool |
|
a ja mam takie pytanie.. skoro w plusie da się doładować komuś konto, to może w PLAY też się da.? wie ktoś może jak to zrobić.? mam kupioną kartę i chcę nią doładować konto komuś innemu w play.. pomocy! ![]() |
||
| 14.01.11 [18:09]
[zgłoś do usunięcia] |
jazzy_girl |
|
|
hej. wiecie może jak doładowac komus konto, nr ma z plusa, jest w orange a ja w simplusie. |
||
| 14.01.11 [18:21]
[zgłoś do usunięcia] |
wielbiciel 70B | |
Najłatwiej można doładować za pomocą konta bankowego z dostępem do netu, choć nie wiem czy wszystkie banki mają taką usługę. Ja mam konta w ING Bank, Alior Bank i Deutsche Bank i wszystkie mają tą opcję. Można kupić doładowania do każdej sieci o dowolnym nominale, które przedłużają ważność konta tak jak karty zdrapki, kody z terminali itp. ![]() Tak samo można zrobić za pomocą karty płatniczej w bankomacie (choć też nie wiem, czy wszystkie bankomaty mają opcję doładowywania tel.). http://pl.youtube.com/watch?v=dMWT639JtxE
http://www.youtube.com/watch?v=Kizgo0ovkbk
http://www.youtube.com/watch?v=GSO5JAztbDU
http://www.youtube.com/watch?v=BX7tmFz-3SI
|
||
| 14.01.11 [21:54]
[zgłoś do usunięcia] |
jazzy_girl |
|
|
nie mam konta, więc to nie wchodzi w rachubę:/ Czyli mogę kupić kartę orange i zasilić tej osobie tak? Przy orange nie trzeba dzwonić z aparatu żeby zasilić konto? |
||
| 14.01.11 [21:59]
[zgłoś do usunięcia] |
5418955441 |
|
|
idzcie do rosmanna. Tam zeby kupic karte podaje sie numer telefonu jak sie chce doladowac.Pozdrawiam |
||
| 14.01.11 [22:03]
[zgłoś do usunięcia] |
jazzy_girl |
|
|
kurna nei mam rossmana w soim mieście. a jak podam numer ze zdrapki tej osobie? |
||
| 14.01.11 [22:05]
[zgłoś do usunięcia] |
5418955441 |
|
To nie miasto skoro nie ma rosmana![]() |
||
| 14.01.11 [22:15]
[zgłoś do usunięcia] |
jazzy_girl |
|
|
wiem, nie muszisz mi wypomiże żyję na większej wiosce, ale ja potrzebyuje sposobu żeby doładować komuś konto z orange, nr zplusa a moj nr też z plusa:/ Karta? |
||
| 04.06.11 [14:10]
[zgłoś do usunięcia] |
malinki100 |
|
|
bardzo przydatne wielkie dzięki |
||
| 26.07.11 [10:48]
[zgłoś do usunięcia] |
mistrzunio_wroc36 siekukilera@interia.pl |
|
|
witam mam pytanie moze ktos mi pomoze mam tel na abonament w sieci plusa i chciałbym doładowac zonie tel w sieci orange na karte, wiem ze kiedys to bylo mozliwe a jak wyglada sprawa teraz? w necie nie moge nic znaleźć wie cszukam pomocy tutaj, nie chodzi mi o doładowania zdrapka i tym podobne tytlko przez smsa zeby z mojego salda na abonamencie ubyło a jej na tel wskoczyło, pozdrawiam Tomek |
||
| 04.06.12 [16:25]
[zgłoś do usunięcia] |
IPA |
|
|
JAK DOŁADOWAĆ KOMUŚ KONTO Z KARTY W SIECI ORANGE ALE Z SWOJEGO TELEFONU W TEJ SAMEJ SIECI |
||
|
|
||
| Odpowiedz na ten temat » | ||