Wykup reklamę w Kafeterii Więcej »
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej »
|
|
||
| 26.01.08 [06:10]
[zgłoś do usunięcia] |
terkkkass |
|
|
poradżcie mi coś na opuchnięte i opadające powieki |
||
| 26.01.08 [06:13]
[zgłoś do usunięcia] |
zyzek | |
|
Sen. ______________________________________________________
Mój blog:
www.cipeczki.blox.pl
Fallusowe bajanie i inne pie**olety.
|
||
| 26.01.08 [06:18]
[zgłoś do usunięcia] |
zyzek | |
|
Ewentualnie wyciąg z herbaty. Okłady. ______________________________________________________
Mój blog:
www.cipeczki.blox.pl
Fallusowe bajanie i inne pie**olety.
|
||
| 26.01.08 [06:21]
[zgłoś do usunięcia] |
więcej snu i mniej siedzenia |
|
|
przed kompem i telewizorem. |
||
| 26.01.08 [06:25]
[zgłoś do usunięcia] |
więcej snu i mniej siedzenia |
|
no i spędzaj dużo czasu na świeżym powietrzu,przebywanie całymi dniami w dusznych i zadymionych pomieszczeniach bardzo szkodzi na oczy.Na opuchnięte powieki pomogą okłady z herbaty lub rumianku.Ulgę przynosi też przyłożenie na kilka chwil zimnej łyżeczki,najlepiej potrzymaj ja wcześniej w zamrażalce i przyłóż taką zimną do zamkniętej powieki![]() |
||
| 27.01.08 [12:12]
[zgłoś do usunięcia] |
terkkkass |
|
|
Dziękuję bardzo za odpowiedż,a czy istnieją jakies kremy,dzięki którym te powieki by się ujędrniły? |
||
| 27.01.08 [13:02]
[zgłoś do usunięcia] |
zbadaj tarczyce |
|
|
bo taki objaw jest w chorobie hashimoto |
||
| 27.01.08 [15:31]
[zgłoś do usunięcia] |
terkkkass |
|
|
a co w tej chorobie powoduje,że te powieki opadaja? |
||
| 28.01.08 [11:50]
[zgłoś do usunięcia] |
justa justeczkaNOSPAM | |
|
potwierdzam, zbadaj sobie tarczycę. "Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera."
Jak osiągnąć finansową wolność: http://bogatyojciec.pl/?A=38361 ||| Jak sfinansować zakup nieruchomości z minimalnym lub zerowym wkładem:www.kursy-finansowe.pl/?tra=46a49275b9f85 ||| Polecaj szkolenia i zarabiaj:www.fts.pl/fts.php?i=pp&tra=46a49275b9f85 ||| Otwieramy: http://www.otwieramy.pl/?p=17267
http://mixfootoprezent.wizytowka.pl - retusz i obróbka zdjęć - podaruj bliskim kolaż lub kalendarz z Waszymi fotkami!
|
||
| 28.01.08 [13:18]
[zgłoś do usunięcia] |
pchlasachrajka |
|
|
i idz do neurologa, bo opadajace powieki moga byc objawem choroby autoimmunologicznej |
||
| 28.01.08 [22:31]
[zgłoś do usunięcia] |
kosmetyczka123 | |
|
okłady z rumianku Albo okłady jest taki kosmetyk z AA Prestige na opuchnięte powieki i cienie pod oczami nie można go kupić w sklepie tylko w hurtowni kosmetycznej Jest go aż 500ml wiec jest bardzo wydajny Sprawdz go na www.monimar.pl AA Prestige nie uczula więc nie powinnaś mieć po nim zadnych podraznień Polecam bo mam go w salonie Używam go do zabiegów kosmetycznych pod wapozonem przed oczyszczaniem twrzy |
||
| 28.01.08 [22:35]
[zgłoś do usunięcia] |
terkkkass |
|
|
dzięki dziewczyny. Kosmetyczko czy ten żel jest drogi? |
||
| 28.01.08 [22:39]
[zgłoś do usunięcia] |
joanna71 |
|
|
Nie myśl, że ci pomoże jakieś mazidło. Byłam u lekarza dermatologa i powodów może być kilka ale najprawdopodobniej masz problem z chłonką i najskuteczniejsze są wtedy masaże limfatyczne a drugi najczęstszy powód to zgromadzony w tych miejscach tłuszcz. Ja z tym walczę od lat |
||
| 08.02.08 [23:01]
[zgłoś do usunięcia] |
....finka |
|
|
Poprawic prace nerek- ziola moczopedne moga tu pomoc... Urosept 3x2 tab . |
||
| 08.02.08 [23:06]
[zgłoś do usunięcia] |
akakdldl |
|
|
Wyłącz CAŁKOWICIE sól z diety. Wiem, co mówię. Mam ten sam problem, a w zasadzie go już nie mam, nie jem od kilku lat nic słonego. Niczego nie solę (nawet ziemniaków), nie jem chipsów, sera żółtego i innych solonych rzeczy, po pewnym czasie czujesz jednak sól we wszystkim: chlebie, pizzy, daniu w restauracji. Ale u mnie to naprawdę zniwelowało problem. |
||
| 09.02.08 [09:39]
[zgłoś do usunięcia] |
....finka |
|
|
No wlasnie - chcialam dopisac o ograniczeniu spozycia soli, ale juz to ktos napisal; unikac miedzy innymi cipsow.....Wyciag z pietruszki - kapsulki dodatkowo podzialaja moczopednie i odchudzajaco. |
||
| 23.01.09 [16:28]
[zgłoś do usunięcia] |
patty |
|
|
'a drugi najczęstszy powód to zgromadzony w tych miejscach tłuszcz.' tak napisała joanna a własnie jak sie ma na górnych powiekach tłuszcz to jak sie go pozbyć ? idzie cos zrobic aby go zlikwidowac ? |
||
| 27.12.09 [12:08]
[zgłoś do usunięcia] |
zenona |
|
|
|
||
| 27.12.09 [12:10]
[zgłoś do usunięcia] |
przypierdalacz poranny |
|
|
wyłacz ten komp i idź się przespać!!! |
||
| 29.01.12 [13:20]
[zgłoś do usunięcia] |
piotr z |
|
|
tłuszczyki na górnych powiekach zlikwidowałem operacyjnie,ale częściowo załatwiło problem, oper. trzeba powtórzc. Zabieg jest bez bolesny,na miejscowe uczulenie trwa 1 godz.z |
||
| 30.05.12 [17:04]
[zgłoś do usunięcia] |
Zuza lalka nieduża :) |
|
|
żele i kremy są dobre na opuchnięte powieki, możesz wypróbować np. rescue krem doktora Bacha, moja mama stosuje od ponad tygodnia, poprawiła się gładkość skóry i czekam aż jej opuchlizna zejdzie. Ale cudów nie ma -na efekty trzeba trochę poczekać |
||
| 30.05.12 [17:10]
[zgłoś do usunięcia] |
lulapalula |
|
|
Nosisz okulary? Może masz nieodpowiednie, albo nie nosisz a powinnaś i oczy znaczeni szybciej ci się męczą, moja przyjaciółka tak miał, teraz nosi okularki i jest lepiej, szczególnie przy czytaniu, oglądaniu tv no i przed komem |
||
| 30.05.12 [18:08]
[zgłoś do usunięcia] |
miałam takie objawy przy |
|
|
uczuleniu - dodatkowo doszło jeszcze swędzenie. W końcu sprawę załatwiła wizyta u dermatologa i maści. Ale powieki już nie wróciły do poprzedniej formy, zostały takie lekko opadnięte. |
||
|
|
||
| Odpowiedz na ten temat » | ||