Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl »  Wykup reklamę na Kafeterii » 
Kurnik gry Forum Punkt widzenia Bon appetit! Kultura Zdrowie i Uroda Przy kawie Strona główna
Forum - strona główna » Zdrowie i Uroda
Spis tematów | Dodaj nowy temat » | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto
[15.10.2008] 20:49
[zgłoś do usunięcia]
martynksa
no więc ja również zaczełam tą kuracje zobaczymy co z tego bedzie tylko też jestem ciekawa... dziewczyny ile dziennie brałyscie tabletek by uzyskać lepszy efekt ? i tak sie zastanawiam jeśli uzyska sie wymagany efekt to czy po odłozeniu tych tabletek bo przecież nie bede je brała całe zycie piersi mi wrócą do normalnej wielkości i swlaczeja mi ? czy jak? bo przecież po odłozeniu tych tabletek efekt nie bedzie pewnie cały czas ten sam... prosze o odpowiedź
[16.10.2008] 17:05
[zgłoś do usunięcia]
niech ktos napisze
czy dziala?
[16.10.2008] 17:16
[zgłoś do usunięcia]
niara913
witam, pozwolę sobie przyłaczyć się do "dyskusji"
właśnie zastanawiam się czy warto zakupić te tabletki i czy wogóle dają one jakiś efekt . . . czytając różne opinie już sama nie wiem co myśleć na ten temat, zdania są podzielone
wydaje mi się, że najlepiej będzie spróbować i samemu się przekonać choćby ze względu na to, że każdy organizm jest inny . . .
[17.10.2008] 09:14
[zgłoś do usunięcia]
agunia321
dam wam znac na pewno co sie dalej dzieje tylko dajcie troche czasu
Póki co jak juz pisałam pobolewały mnie piersi po ok 14 dniach stosowania (teraz juz nie). Stosuję od 20 dni po 6 tab dziennie. Piersi na pewno są bardziej wypełnione, zaokrąglone i wyglądają lepiej. Na pewno nie jest to złudzenie czy wrazenie tylko faktyczny fakt . Obwód -szczerze mówiąc jeszcze nie mierzyłam, czekam do miesiąca. I na pewno zdam relacje.
Pozdrawiam
[17.10.2008] 09:58
[zgłoś do usunięcia]
podnoszeee

[17.10.2008] 16:38
[zgłoś do usunięcia]
natalia845
mam pytanie czy któraś z was skończyła ta kuracje? jestem ciekawa czy po zakończeniu kuracji piersi są cały czas takie same czy jednak wracają do poprzedniej wielkości.
z góry dziękuje za odpowiedz
[17.10.2008] 17:40
[zgłoś do usunięcia]
dam ci rade
wpisz w wyszukiwarce google "większe piersi" tam wszystko znajdziesz tzn na tym forum
[24.10.2008] 10:46
[zgłoś do usunięcia]
bust up
jutro będzie trzy tygodnie jak stosuję biorę po 3 czasami 4 tabletki i faktycznie jest delikatny efekt mój mąż stwierdził że wyczuwalny. muszę powiedzieć że czujęsię lepiej bo same wiecie te które urodziły ja wyglądają piersi szczególnie jak ma się za sobą dwa porody i schudnięcie o 20 kg pozdrówka
[24.10.2008] 10:48
[zgłoś do usunięcia]
awelda
Ile ten preparat kosztuje i gdzie go mozan kupic
[24.10.2008] 15:05
[zgłoś do usunięcia]
bust up
w aptece płaciłam 59 zł ale mam pewność że jest orginalny 30 tabletek
[27.10.2008] 13:32
[zgłoś do usunięcia]
oggaaaa
jak tam efekty dziewczyny

[28.10.2008] 07:14
[zgłoś do usunięcia]
a-sio
Witajcie dziewczyny,
Kiedyś stosowałam inne tabletki farmona nivelazione i powiem Wam, że naprawdę pomagają. Moje piersi zrobiły się jędrniejsze i rzeczywiście urosły o jakieś dwa numerki. Teraz stosuję bust-up i już czuję, że zaczyna działać jak poprzednie. Tylko trzeba naprawdę systematycznie je stosować no i przy systematyczności cena jest ogromna, bo w sumie jedno opakowanie za 50zł starcza na 10 dni. Też pamiętajcie o tym, by brać je po posiłku bo inaczej wam brzuszki nie dadzą spokoju Ale naprawdę warto. Oczywiście, że piersi nigdy nie będą tak jak po operacji plastycznej ale gwarantuję, że zrobią się większe i jędrniejsze Pozdrawiam małe cycuszki
[28.10.2008] 07:25
[zgłoś do usunięcia]
paulinusia266
ja po urodzeniu dziecka zauwazylam ze moje piersi znizaja swoje "loty" i sa coraz blizej pepka. chcialam kupic sobie odpowiedni stanik aby to powstrzymac ale w mojej okolicy nie ma kompetetny chybaa ekspedientek w sklepach z bielizna wczesniej mialam 70B a teraz nie mam pojecia i kupilam sobie stanik 80 b ale nie wiem czy to moj rozmiar

[url=http://www.suwaczek.pl/ ][img]http://www.suwaczek.pl/cache/7487a02288.png [/img][/url]
[28.10.2008] 13:21
[zgłoś do usunięcia]
natalia845
a jak długo po zakończeniu kuracji były widoczne efekty?????????

[28.10.2008] 14:00
[zgłoś do usunięcia]
kasiaaaaa000
z tego co wiem to trzeba podczymywać efekt biorąc jedną tabletkę codziennie lub co jakiś czas

[29.10.2008] 20:07
[zgłoś do usunięcia]
zuba
Witam was dziewczyny.
Stosuję te tabletki od 3 tyg.
Jeśli myślicie, że będziecie miały biust jak Pamela Anderson to, ta kuracja nie jest dla was.
Potwierdzam to, co pisała jedna z was. Te tabletki "wypełniają" biust. Piersi są zaokrąglone, pełne i jędrne.
Stosuję 2 tabletki dziennie i w zupełności mi to wystarcza.
Po ok 2 tyg., gdy założyłam, po raz pierwszy w swoim życiu, bluzkę z dekoltem czułam się naprawdę seksownie. I uwierzcie mi, nie trzeba mieć mega piersi. Wystarczy dobrze dobrany stanik i efekt jest powalający!!! Mój mąż aż oczy wyściubił jak to zobaczył .
Nosiłam miseczkę A/B (bardziej A). Teraz mam PEŁNE B!!!!!
Kuracja jest dosyć kosztowna, więc postanowiłam, że zacznę od 2 tabletek dziennie. Doszłam do wniosku, że do mojej wagi (52 kg) to, wystarczy. Poza tym organizm, tak jak z witaminami, nadmiar wydala, bo nie jest w stanie przyswoić większej ilości. Więc po co aż po 6 tabletek???
Przyznaję, byłam rozczarowana, bo łudziłam się, że obudzę się któregoś dnia z ogromniastym biustem ...he he - teraz się z tego śmieję .
Dokończę kurację do 8 zalecanych tygodni. Później sprawdzę jak długo będzie się utrzymywać efekt bez tabletek.
Pozdrawiam i życzę cierpliwości !!

[29.10.2008] 20:45
[zgłoś do usunięcia]
best_bra
paulinusia266, tyle przytyłaś, że Ci się obwód pod biustem zwiększył do 90 cm (tak, 90 bo tyle mniej więcej trzeba mieć, żeby stanik z obwodem 80 pasował)? Wątpię Zmierz się porządnie i sprawdź, jaki rozmiar stanika jest naprawdę dla Ciebie: http://www.bra-fitter.prv.pl/
Bo jeśli będziesz nosiła staniki z za szerokim obwodem i złą miseczką to stan biustu będzie się pogarszał coraz bardziej. A jak dobierzesz dobry stanik to wprost przeciwnie - biust się poprawi

===================
Sprawdź, czy nosisz dobry rozmiar stanika:
http://www.bra-fitter.prv.pl/

Czy Twój stanik leży idealnie? Sprawdź:
www.besame.blox.pl/2007/02/Stanikowo-poradnik owo.html

Zobacz: tak wygląda naprawdę 60F, 65D, 70J...: http://tnij.org/biust_na_zywo
===================
Fora dla każdej z nas:
www.biusciaste.prv.pl
www.malobiusciaste.prv.pl

Warto odwiedzić:
www.stanikomania.blox.pl/html
www.b75.blox.pl/2008/01/Jak-w-3-minuty-powiek szyc-piersi-z-A-do-C.html
www.balkonetka.pl
www.stanikowe-sklepy.blogspot.com
[30.10.2008] 17:41
[zgłoś do usunięcia]
martynksa
Powiem wam dziewczyny że ja również biore 2 tabletki dziennie i to mi wystarzcy mam takie samo zdanie co koleżanka i skończyłam juz jedno opakowanie i są jędrniejsze i pełniejsze piersi i co zauważyłam również miałam zawsze problem z wypadaniem włosów a tu rewelacja ani jednego włoska po prostu cud i paznokcie szybciej rosną więc wydaje mi sie ze mozna to brać nie tylko na jędrniejszy biust. Pozdrawiam wszystkich
[31.10.2008] 09:41
[zgłoś do usunięcia]
kasia0000
biorę jużtrzy tygodnie i mam pytanie czy którejś spóżniał się okres tak myślę że może od tych tabletek odpiszcie
[31.10.2008] 12:15
[zgłoś do usunięcia]
agunia321

[31.10.2008] 12:28
[zgłoś do usunięcia]
agunia321
obserwacje po miesiącu stosowania 4-6 tab dziennie:
tak jak juz pisałam piersi sa pełniejsze i wyglądaja zauważalnie lepiej. Dziś się mierzyłam i przybył mi w obwodzie 1 cm. Jak przybędzie mi jeszcze jeden cm to powiem, że jestem mega zadowolona
Zadnych dolegliwości ani innych zmian nie zauwazyłam, na efekty uboczne (których mam nadzeję nie ma!!) pewnie jeszcze za wcześnie
no i dodam jeszcze,że jestem i zawsze byłam bardzo szczupła i że jestem po karmieniu 2 dzieci ale mój biust wcześniej nie był większy czy pełniejszy, wiec ten preparat nie jest chyba tylko dla tych którym coś "ubyło" przez karmienie czy schudnięcie.
Generalnie jestem zadowolona ale czasem sie zastanawiam ze moze lepiej byłoby ta kasę chować w skarpetę i pewnie okazałoby się że po niedługim czasie starczy np na macrolane. Ale z drugiej strony jakieś żele sobie wsrzykiwać.... czy to warto z takiego bądź co bądź błachego powodu,....
[02.11.2008] 23:45
[zgłoś do usunięcia]
miśia
hejka ja też stosuje bust up wsumie 10 dni a juz po 3 zauwazyłam ze moje piersi sa jedrniejsze i bardziej wypełnione ...ładniej sie układaj w staniku.. stosuje 2 tabletki dziennie... mie wiem czy to od nich czy od anty ale przytyło mi sie 2 kilo... ogólnie chodzi o zwiekszony apetyt ...
[03.11.2008] 00:46
[zgłoś do usunięcia]
wlasnie zamowilam
4 opakowania Bust-up, tabletki bede miala za tydzien, wtedy zaczne kuracje i obiecuje informowac o efektach.
[03.11.2008] 08:33
[zgłoś do usunięcia]
efektomania
i jak efekty odzywac sie!!
[04.11.2008] 09:01
[zgłoś do usunięcia]
i jak tam dziala
? ja sie sklaniam ku zakupowi.... zastanawiam sie teraz czy kupic 1 opkowanie by sprawdzic czy dobrze bede tolerowac czy od razu 3 lub 4 opakowania (bo wtedy wychodzi taniej)... co radzicie???????????????
[09.11.2008] 21:43
[zgłoś do usunięcia]
haloooo i jak tam

[12.11.2008] 09:37
[zgłoś do usunięcia]
aga11111
Hej. Ja stosuję tabletki od 2 miesięcy po 5 dziennie. Żadnych efektów. Spróbuje jeszcze 2 miesiące . Jeśli dalej nic się nie będzie działo przerywam kurację. Tylko szkoda tych pieniędzy.
[18.11.2008] 22:17
[zgłoś do usunięcia]
małobiuściasta
Ja stosuję od dwóch tygodni. Efekt powiększenia zauważyłam już tydzień temu, ale mam efekty uboczne: bolą mnie piersi, pieką i są gorące. Dziś zakończyłam kurację, gra nie warta świeczki. Będę nadrabiać stanikiem, a wieżcie muszę. Nie mam małego biustu, ja go poprostu nie mam
[19.11.2008] 08:40
[zgłoś do usunięcia]
haloooo i jak tam

[19.11.2008] 10:21
[zgłoś do usunięcia]
jak was czytam
wszystkie informuja ze beda informowac o efektach a potem cisza jak makiem zasial
   « poprz. | 1 2 3 4   » 7  | nast. »Strony tematu:
Odpowiedz na ten temat »