Wykup reklamę w Kafeterii Więcej »
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej »
| 04.05.08 [21:58]
[zgłoś do usunięcia] |
y6t4y76u |
|
|
Jak mezczyzna powinien zabiegac o kobiete na poczatku znajomosci? Co robili wasi faceci? narzucali sie czy raczej olewali? |
||
| 03.05.08 [18:48]
[zgłoś do usunięcia] |
wlasnie wrocilam z winkiem |
|
olewanie to nie zabieganie, zdecyduj sie ![]() |
||
| 03.05.08 [18:56]
[zgłoś do usunięcia] |
y6t4y76u |
|
"oleanbie" w sensiue gierek meskich. moj kuzyn mowi,ze stosuje ten sposob z powodzeniem![]() |
||
| 03.05.08 [19:58]
[zgłoś do usunięcia] |
joannahhh |
|
U nnie pisal duzo smsow i czesto dzownil![]() |
||
| 04.05.08 [00:14]
[zgłoś do usunięcia] |
MEGAN 321 |
|
|
ja już nie pamiętam bo zabiegał o mnie 8 lat temu |
||
| 04.05.08 [12:31]
[zgłoś do usunięcia] |
marzenkaan |
|
Dziewczyby, podzielcie sie doswiadczeniami. Mnie tez ten temat interesuje![]() |
||
| 04.05.08 [12:34]
[zgłoś do usunięcia] |
olewanie działa chyba tylko na |
|
jakieś desperatki![]() Ja wiem, że jestem warta niejednego zabiegu i takie gierki na mnie nie działają. Jeżeli nie znam kogoś, nic mnie z nim nie łączy (a tak jest po pierwszym, czy kilku spotkaniach), to co mnie w ogóle mają obchodzić jego gierki? ![]() Zresztą w poważnym związku na gierki nie ma miejsca. Facet, który tak się zachowuje, kieruje się jakimiś przemyślanymi technikami, czy po prostu ciągle się obraża, nie jest dla mnie partnerem do niczego... |
||
| 04.05.08 [12:34]
[zgłoś do usunięcia] |
po przeczytaniu bełkotu |
|
|
nie każe jej brać do buzi i obciągać z połykiem, nie beka, nie pierdzi, nie chleje piwska. Czasem nawet się wyperfumuje, ogoli, ładnie odzieje. Nie przeklina, za to mówi słodkie słówka, a i w drzwiach przepuści, i zakupy pomoże ponieść. Takie zwykłe gierki. |
||
| 04.05.08 [12:35]
[zgłoś do usunięcia] |
eliookska |
|
|
zdefiniujcie mi słowo olewanie w sensie męskich gierek, please |
||
| 04.05.08 [12:36]
[zgłoś do usunięcia] |
eliookska |
|
|
chodzi o takiego faceta, który przez daną dziewczynę mógł poczuć się odrzuconym, a potem ona twierdzi ze w nim się zakochała, ale on tego pewien być nie może |
||
| 04.05.08 [12:37]
[zgłoś do usunięcia] |
olewanie działa chyba tylko na |
|
Do autora: o mnie faceci zabiegają tak, że chcą się umawiać, zaczepiają smsami, dzwonią, zaraz po spotkaniu, jak tylko wejdę do domu, dostaję smsa z podziękowaniem i że było miło. Kupują kwiatki jak się długo nie widzimy, albo jak gdzieś mnie zapraszają i się cieszą, ze zgodziłam się pójść, chcą we wszystkim pomagać (np. w pracach w domu, jak nie mam czasu się spotkać), odwożą do domu, dbają o moje bezpieczeństwo, całują w rękę podczas spaceru, czy rozmowy, śpiewają piosenki jak mam zły humor, albo z pracy przez telefon jak nie mogę zasnąć![]() |
||
| 04.05.08 [13:10]
[zgłoś do usunięcia] |
marzenkaan |
|
a z tymi smsami to jak? z wyczuciem czy tak juz zupelnie namolnie?![]() |
||
| 04.05.08 [13:39]
[zgłoś do usunięcia] |
zielone liśce jabłoni |
|
|
ja miałam etap namolnych... hmm.. chociaż to niedobre słowo, bo mi sie to akurat podobalo... co prawda spędzalam całe dnie na sms-ach ale było to baaaardzo miłe... ale co jak facet zajęty i dałam sobie siana bo nie bede czekac na to az on sie zdecyduje... |
||
| 04.05.08 [15:23]
[zgłoś do usunięcia] |
marzenkaan |
|
kto sie jeszcze podzieli swoimi doswiadczeniami?![]() |
||
| 04.05.08 [15:33]
[zgłoś do usunięcia] |
eliookska |
|
a mnie nikt nie odpowie? ![]() |
||
| 04.05.08 [15:35]
[zgłoś do usunięcia] |
bvctt |
|
eliookska---->O co dokladnie Ci chodzi? Mnie sie wydajw,ze jka facet oklewa dziewczynbe to chyba nic do niej nie czuje. Watpie,ze rodzaj meski bylby zdolny do prowadzenia gierek na wyzszym poziomie![]() ![]() |
||
| 04.05.08 [15:36]
[zgłoś do usunięcia] |
michela york | |
|
Mysmy sie po prostu non stop spotykali, nie czulam zadnych gierek z jego strony jak i niestosowalam tez zadnych gierek wobec niego. Fortuna nell'amore...Fortuna nella vita
|
||
| 04.05.08 [15:45]
[zgłoś do usunięcia] |
eliookska |
|
|
o to, że gdy otrzymywałam miłe słowa na mój temat, to je zawsze negowałam, on sądził nawet że wyśmiewam, a teraz gdy ja mu przedstawiam swe uczucia w smsach, on to omuja milczeniem. |
||
| 04.05.08 [15:54]
[zgłoś do usunięcia] |
kamaaaaa |
|
|
moze znalazl sobie inna dziewczyne do adorowania.... albo po prostu faktycznie nie wierzy w to co piszesz, chociaz wersja nr 1 jest bardziej prawdopodobna |
||
| 04.05.08 [20:26]
[zgłoś do usunięcia] |
profesorek | |
|
bo o uczuciach się nie pisze smsem.. |
||
| 04.05.08 [20:56]
[zgłoś do usunięcia] |
teoretyczni sie nie pisze ale |
|
|
jak nie ma innej mozliwości to można, albo też w innym celu ..np. |
||
| 04.05.08 [21:00]
[zgłoś do usunięcia] |
ehh...buu... |
|
|
najpiewr zabiegaja a pozniej olewją |
||
| 04.05.08 [21:00]
[zgłoś do usunięcia] |
alkoska |
|
|
w jakim? |
||
| 04.05.08 [21:51]
[zgłoś do usunięcia] |
teoretycznie nie ale |
|
|
kto zabiega? |
||
| 04.05.08 [21:58]
[zgłoś do usunięcia] |
Etincelle de nuit | |
Jeden (ten najbardziej namolny) zabiegał o mnie właśnie sms-ami, i to takimi głupimi o niczym i bez sensu, ze az nie wiedzialam co odpisac bo nie umiem pisac o niczym, typu: czesc co porabiasz, za 2 godziny: co u ciebie, albo jeszcze lepiej umawiam sie na wtorek 18.00, w niedziele: no to kiedy sie widzimy (chyba nie zapomniał? a jak zapomnial to niech spada na drzewo). Ale ogolnie spotkalam sie z nim 2 razy, i kazdy z tych razów tylko dlatego, ze nie umialam zebrać sie i powiedziec, że mnie nie interesuje. Generalnie nędza.Za to znam innego, który wcale o mnie nie zabiegał, ale ma taki sposób bycia ze kolana miękną - otwieranie drzwi, całowanie w ręke, cały czas dbanie o kobiete czy jej nie za zimno/nie za cieplo, czy nie jest zmeczona i nie zrobic jej kawy no ale rózne są typy... |
||
|
|
||
| Odpowiedz na ten temat » | ||