Wykup reklamę w Kafeterii Więcej »
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej »
| 09.11.09 [20:20]
[zgłoś do usunięcia] |
hhj |
|
|
od jakieos czasu mam takie dolegliwosci. Odbija mi sie po jedzeniu -psutym powietrzem. mam ciagle gazy . jestem słaba. |
||
| 09.11.09 [17:11]
[zgłoś do usunięcia] |
zaburzenia trawienia |
|
|
zapewne. przyczyny mogą być różne. radzę iść do gastrologa. |
||
| 09.11.09 [17:20]
[zgłoś do usunięcia] |
więcej pij |
|
|
To ci przejdzie, ze dwie setki na trawienie i jeszcze jedna po jedzeniu. |
||
| 09.11.09 [17:26]
[zgłoś do usunięcia] |
hg |
|
|
burczy mi tez w jelitach. ostatnio bralam 3 antybiotyki naraz a potem metronidazol i objawy minely ale teraz znow wracają. mam duso stersowych sytuacji i stresową prace -jestem nerwowa czy moze to miec jakis wplyw?? |
||
| 09.11.09 [17:33]
[zgłoś do usunięcia] |
wątroba wątroba |
|
|
Antybiotyk zabija bakterie które powodują powstawanie amoniaku w jelitach i jest chwilowa poprawa do czasu kiedy flora się nie odbuduje. próby wątrobowe ALAT, ASPAT , i testy anty HBV , HCV. |
||
| 09.11.09 [17:37]
[zgłoś do usunięcia] |
hhj |
|
ale wiecie co jak bralam tenmetronidazol to te objawy minely. ale teraz znów wracają. czuej wstret do jedzenia. brak aptetytu. mOze jednak te nerwy tez tak dzialają a moze pic jakies jogurty? Actimel mozE? |
||
| 09.11.09 [17:38]
[zgłoś do usunięcia] |
PannaMigootka gg | |
|
Antybiotyki i metronidazol brałaś po stwierdzeniu Helicobater pylori? ...jak chiński znak równowagi, trochę głupoty, tyle samo odwagi...
|
||
| 09.11.09 [17:39]
[zgłoś do usunięcia] |
hhj |
|
|
co t a sa te hbv i hcv? |
||
| 09.11.09 [17:41]
[zgłoś do usunięcia] |
hhj |
|
|
to bylo tak. najpier bralam antybiotyk Renicin na oskrzela-tzn takie cos ala grypa. potem Klimicin na zęba ale on nie pomógł bo mialam zaplenie okostnej i lekarz dal mI augumentin wraz z metronidazolem.takze nic z helikobakter zwiaznego |
||
| 09.11.09 [17:41]
[zgłoś do usunięcia] |
kinder niespodzianka |
|
|
Wiusowe zapalenie wątroby typu B i C. Z C w polsce jest prawie 800tys ludzi z czego swiadomych 30tys. Powiodzenia. |
||
| 09.11.09 [17:44]
[zgłoś do usunięcia] |
hhj |
|
|
a jak bede miec skierowanie na te aspat alat hbv i hcv to bede musiala placic? bo one sa drogie. w sumie 610 zl mi wyszlo prywatnie. kurcze mówie wam czuje sie zle. ciagle mi cos burczy w brzuchu i tak dziwnie sie czuje.a mialam juz raz w zyciu gastroskopie i wiecej sie nie zgodze |
||
| 09.11.09 [17:45]
[zgłoś do usunięcia] |
kinder niespodzianka |
|
|
Ze skierowaniem bezplatne. |
||
| 09.11.09 [17:45]
[zgłoś do usunięcia] |
hhj |
|
|
ale moge miec to zapalenie wątroby nawet jesli sie szczepilam?? na wzw? |
||
| 09.11.09 [17:48]
[zgłoś do usunięcia] |
Kinder niespodzianka |
|
na HCV nie ma szczepionki ![]() I masz babo placek. Jest tylko na HBV Niespodzianka ![]() A mozna sie zarazic.....u fryzjera albo kosmetyczki - tak na pocieszenie. ![]() |
||
| 09.11.09 [17:50]
[zgłoś do usunięcia] |
hhj |
|
|
nie hcodze do fryzjera ani do kosmetyczki. a powiedzcie jak mozna leczyc sie lnem na takie dolegliwosci bo slyszalam ze tez jest dobry. tzreba go pic? zaparzyc?? |
||
| 09.11.09 [17:50]
[zgłoś do usunięcia] |
Kinder niespodzianka |
|
|
Dieta niskobiałkowa wysokoweglowodanowa. Wynalazki wsadz sobie w 4 litery. |
||
| 09.11.09 [17:51]
[zgłoś do usunięcia] |
hhj |
|
|
mysle ze na te jelita to nerwy i praca tez bardzo wplywa. |
||
| 09.11.09 [17:51]
[zgłoś do usunięcia] |
PannaMigootka gg | |
|
Siemie lniane się albo gotuje i pije /ten w ziarenkach/ a mielony zalewa się gorącą wodą i też pije. ...jak chiński znak równowagi, trochę głupoty, tyle samo odwagi...
|
||
| 09.11.09 [17:52]
[zgłoś do usunięcia] |
PannaMigootka gg | |
|
Jednak to tylko środek wspomagający. Brałaś espumisan, esputicon? Może to choć chwilowo zniosłoby Twoje dolegliwości. ...jak chiński znak równowagi, trochę głupoty, tyle samo odwagi...
|
||
| 09.11.09 [20:03]
[zgłoś do usunięcia] |
hhj |
|
|
niestety nie działają. |
||
| 09.11.09 [20:20]
[zgłoś do usunięcia] |
Kinder niespodzianka |