Wykup reklamę w Kafeterii Więcej »
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej »
| 29.08.12 [10:08]
[zgłoś do usunięcia] |
barbara696 |
|
wiatam chciałąm się spytać na jakiej zasadzie dziala wspolpraca z ta firma. poniewaz zastanawiam sie nad byciem tajemniczym klientem...czy warto tam sie logowac?;> jakie sa zarobki i czy mozna w kazdej chwili zrezygnowac?;> prosze o odpowiedz osoby ktore maja troche wiedzy na ten temat ![]() z gory dziekuje! |
||
| 10.08.10 [22:10]
[zgłoś do usunięcia] |
Realny Realista |
|
|
Z jaką firmą? |
||
| 28.09.10 [12:01]
[zgłoś do usunięcia] |
saszka1234 |
|
|
ta, trzeba się zarejestrować i poczekać na płatne zlecenie. ja czekałam kilka miesięcy i dostałam pierwsze badanie, teraz dostaję je częściej. na jednej wizycie masz od 20 zł za wizytę i ankietę; praca lekka łatwa i przyjemna, szczególnie jak chcesz sobie dorobić parę groszy do pensji. ja polecam. i konto mozesz sobie usunąć w każdej chwili - jest taki przycisk w profilu. |
||
| 12.05.11 [18:17]
[zgłoś do usunięcia] |
mikka467 |
|
Wątek może trochę stary, ale firma działa i dalej rekrutuje, więc w sumie mogę opisać swoje doświadczenia. Przede wszystkim nie należy tego traktować jako pracy, gdyż wynagrodzenie za badanie jest symboliczne, a dodatkowo najczęściej za te pieniądze trzeba dokonać zakupów w placówce w której przeprowadzamy badanie. Zajęcie raczej dla fanatyków, którzy nie mają co robić z wolnym czasem albo faktycznie zależy im na kontrolowaniu pracowników ![]() |
||
| 12.05.11 [18:19]
[zgłoś do usunięcia] |
taaa dostałas dzis maila na |
|
|
skrzynkę od spamerów tajemniczych klienmtow nie rejestruj sie tam - tam trzeba wszystkie dan epodac łącznie zPESELEM - po co ci to? Wiesz komu co wysyłasz? To oni sa tajemniczy... dla mnie firma krzak a nie prawdziwy pracodawca |
||
| 12.05.11 [18:25]
[zgłoś do usunięcia] |
uuuppupupuuup |
|
|
"taaa dostałas dzis maila na skrzynkę od spamerów tajemniczych klienmtow nie rejestruj sie tam - tam trzeba wszystkie dan epodac łącznie zPESELEM - po co ci to? Wiesz komu co wysyłasz? To oni sa tajemniczy... dla mnie firma krzak a nie prawdziwy pracodawca" popieram ...cala masa ludzi sie rejestruje tylko po to zeby ta firma mogla handlowac danymi handel danymi to swietny interes...pod przykrywka tajemniczego klienta ![]() dobre dla zdesperowanych ludzi ktorzy nie maja za co jesc |
||
| 13.08.12 [15:22]
[zgłoś do usunięcia] |
koogut |
|
|
Witam... Moim zdaniem warto współpracować z firmą Vison Secret Client. Zalogowałem się tam w połowie lipca tego roku, wykonałem już dwa płatne zadania. Bardzo proste i przyjemne. Idziesz do sklepu, robisz zakupy, które i tak musisz zrobić, porozglądasz się po sklepie, wypełniasz ankietę dobrze i finał. Jest to kwestia około 30 minut, i dostajesz za to 20 zł. Mało za pół godziny "pracy"? Chyba nie, biorąc pod uwagę fakt, że na codzień korzystasz z różnego rodzaju sklepów, urzędów, banków, firm telekomunikacyjnych itp. Robisz to co robiłeś do tej pory i jeszcze Ci za to płacą. Fajna sprawa. I nie nazywałbym tego donosami, a spotkałem się z takim określeniem. Wykonujesz to rzetelnie, jak jest w sklepie syf to chyba nic przyjemnego.To co robisz ma służyć, żeby coś się zmieniało na dobre, żeby klient był zadowolony i wrócił do danego sklepu. Sam pracuje etatowo, w firmie, w której są robione audyty zewnętrzne, i jeszcze jakoś nigdy nikt z tego powodu nie został zwolniony z pracy. Potrzebne jest to do tego, żeby było lepiej. |
||
| 29.08.12 [10:08]
[zgłoś do usunięcia] |
Tajemnicza Klientka |
|
|
Jeśli chcecie wiedzieć więcej na temat współpracy z tą i innymi firmami, albo po prostu dowiedzieć się więcej na temat Mystery Shoppingu - zapraszam na tkforum.pl - Pierwsze polskie forum poświęcone tej tematyce. |
||
|
|
||
| Odpowiedz na ten temat » | ||