Wykup reklamę w Kafeterii Więcej »

Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej »

Odpowiedz na ten temat
witam. mam na imie magda i mam 34 lata trudno mi bylo uwiezyc kiedys ze mozna byc podgladana przez syna do puki sama tego nie doswiadczylam
umnie trwa to juz dosc dlugo i niewiem jak sobie z tym poradzic mezowi narazie nic niemowilam ale chyba bede musiala. syn mateusz ma 12 lat zauwazylam ze gdy mam sukiene kreci sie wkolo po domu jak sieze i patrze na telewizor to on lezy cichutko w korttazu i sie patrzy nic szczegulnego niewidz oprucz moich ud. ale ostatnio przeszedl samego siebie odwozac go tranwajem do szkoly rano jak zwykle jest tlok mateusz teraz tak staje zamna ze te 4 przystanki trzyma mnie za poslatki.pomocy co robic.
potrzymaj go za fiuta, to się zawstydzi i przestanie cię podglądać.
a najlepiej zrób mu loda z połykiem
hahahahaahaaahha... hahahahahahhehehahaa!.. smiech.gif
jezu nie mozesz mu twardo wytlumaczyc ze tak nie mozna?
Pytanie do magdy34:
Czy możesz tu pokazać Twoje bose stopy ?
Jestem fetyszystą bosych kobiecych stóp.
a ty myslisz ze tak latwo mu mowic jak sie smieje

kurde sporo tu fetyszystow, ja tez do nich naleze,dziekowac bogu za taki dar jezyk.gif
Ja lubię jak syn mnie podgląda.
Widział jak myłam się na golasa w łazience.
Ja o tym wiem i pokazałam mu moją c*pkę.
A czemu ubierasz sukienki, ubierz spodnie. Jestes na pewno atrakcyjna. Gdybym mial atrakcyjna mame, tez bym to robil!
synek wychowany bezstresowo widze,sama sobie jestes winna,to przez takie pozwalanie na wszystko,dzieciak jest rozpieszczony nigdy nie dostal po dupie,nigdy nie zostal zbesztany podejrzewam,nie ma do ciebie szacunku i ma to gdzies co do niego mowisz,dlatego sie smieje.Ukarz go srogo jak sieni ebedzie sluchal,moze cos dotrze do niego.
Mam dzisiaj 34 lata. Kiedys sam to robilem, nie pamietam juz ile mialem wowczas lat. Syn wchodzi w okres dojrzewania, zaczyna sie interesowac kobietami. Czy sie masturbuje? Powinnas to umiec ocenic po bieliznie/poscieli do prania. NIezaleznie od tego, nie jest to niezdrowe, ale czyste zainteresowanie kobieta. Byc moze sasiadki, kolezanki, ciocie tez poglada. Nie strofowalbym go, dopoki nie zrobi czegos jasnego, jak na przyklad podgladanie Cie w kapieli czy nago. Ale jesli go na tym zlapiesz, to zareaguj jasno i zdecydowanie. Mnie mama zlapala i bylo mi tak wstyd, ze juz nigdy wiecej. Do dzisiaj sie wstydze.
a jesli sie smieje z Twoich uwag, to masz wiekszy problem i podgladanie to maly pikus. Spusc mu lanie albo naslij ojca i sie skonczy. Najgorsze, jesli mu czegos zakazujesz a on otwarcie to olewa. Jesli za to nie ma kary, jestes spisana na straty. Jezeli syn Cie obmacuje w tramwaju wbrew Twojej woli, a Ty sie na to zgadzasz, to sprawa jest bardzo powazna. Nie ma przeciez roznicy czy to Twoj syn czy nie. Powinnas dac mu w pysk i natychmiast powiedziec o tym ojcu.
Znam przypadek, gdy doprowadzilo to do seksu w bliskiej rodzinie (z macocha). Chlopak traktuje Twoj brak reakcji jako przyzwolenie. Sytuacja moze sie pogarszac, a on dorasta - czas dziala na Twoja niekorzysc. Latwo z przypadkowego lapania za tylek przejsc do lapania oczywistego na bezczela, dalej do lapania za biust, dotykania Cie w kroku. Jezeli boisz sie zareagowac teraz, potem tez nie bedziesz reagowac. W przypadku ktory znam, dokladnie tak bylo. Macocha byla duzo mlodsza od meza i starsza tylko o kilka lat od syna. Chlopak pozwalal sobie sobie na coraz wiecej, np. wchodzil do lazienki w trakcie prysznicu i powiedzial ze nie wyjdzie i kazal sie kapac dalej, zaczal sie z kobieta kapac (wchodzil jej nago do wanny, gdy ojca nie bylo a ona sie kapala), potem zaczal sie mastrubowac patrzac na nia nago, i w koncu zlapal sie na tym, ze to bylo bardziej obciazajace dla niej niz dla niego (brak reakcji), ze zaczal nia tym szantazowac. W koncu kazal jej sie rozbierac, aby on mogl sie mastrubowac. Potem kazal jej sie dac dotykac. Naprzyklad kazal jej sie rozebrac, polozyc na lozku i dotykal jej piersi mastrubujac sie, w koncu mastrubujac sie na nia (spuszczal sie na nia), w koncu kazal jej sie mastrubowac (miala sie bawic soba), stamtad kazal jej siebie mastrubowac (czyli ona brala do reki jego czlonka), nastepnie do buzi i stamtad juz prosto do stosunku. Zostala w zasadzie kochanka-niewolnica przybranego syna. A zaczelo sie wlasnie od braku reakcji na przypadkowe dotykanie.
Nie mam syna na szczęście ale mam córkę, mam 39 lat ona 18 i kochają się we mnie jej koledzy. Obie mamy ubaw.
Najgorsze jest to, że syn [jeżeli już tego nie robi] będzie się obficie onanizował.

Najlepszym sposobem na uleczenie go jest otwarta rozmowa na temat seksu. [ogólnego seksu, bez wciskania pierdółek na temat uczuć].
Forum jest moim grobem
Bylam pewna ze jestem przez mojego 18-niego syna podgladana.Pewnego razu moj maz wyjechal na delegacje na dwa dni stworzylam taka sytuacje ze bylam pewna ze mnie bedzie podgladal itak sie stalo, otwieram blyskawicznie dzwi od lazienki ,a on stoi z opuszczonymi spodniami i jedzie twardo na recznym,gdy mnie ujrzal myslalam ze zemdleje.Powiedzialam mu:synu daj mi to zrobie ci to lepiej i bedziesz mial wiecej przyjemnosci,pozwolil zebym mu zrobila loda,a ja to z przyjemnoscia robilam bo jak ujrzalam to mial dluzszego jak jego ojciec,A dokladnie przekonalam sie ze ma dluzszego gdy siadlam sobie na nim i zaliczylam sobie pozycje na jezdzca ile tylko sie dalo.A jemu powiedzialam ze jak powie cos ojcu to ja powiem ze mnie zgwalcil,nie puscil nic idlatego jeszcze pozniej pare razy to zrobilismy do poki mieszkal z nami,
Odpowiedz na ten temat »