Wykup reklamę w Kafeterii Więcej »
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Więcej »
|
|
||
| 15.12.10 [21:10]
[zgłoś do usunięcia] |
Mariola....... |
|
|
Jestem w szoku...ona ma 15 lat..jak powinnam jej powiedzieć, że co robi jest niewłaściwe? |
||
| 15.12.10 [21:11]
[zgłoś do usunięcia] |
miss lipstick 123 | |
|
a czemu mu niewlasciwe????????????????? |
||
| 15.12.10 [21:12]
[zgłoś do usunięcia] |
umyj lustro |
|
chcesz zeby juz weszla w swiat sexu?![]() |
||
| 15.12.10 [21:13]
[zgłoś do usunięcia] |
dexter |
|
|
1.przyłącz się i pokaż jej jak to się robi właściwie 2.kup jej wibrator albo inne urządzenia wspomagające 3.wytłumacz jej po co są faceci (albo puść seksmisję, zależnie od ideologii) |
||
| 15.12.10 [21:13]
[zgłoś do usunięcia] |
miszekkkk |
|
|
czemu tak mylisz ja mialam z 12 lat jak sie masturbowalam teraz od jakis 3 lat tego nie robie mam 20 lat po prostu taki wiek i to jest normalne |
||
| 15.12.10 [21:16]
[zgłoś do usunięcia] |
miss lipstick 123 | |
|
a ja przylapalam syna sasiadki jak dlubal w nosie uwazam ze to gorsze |
||
| 15.12.10 [21:18]
[zgłoś do usunięcia] |
Mariola....... |
|
|
Dexter co ty za chore rady dajesz...może jeszcze mam ją zmasturbować, co? |
||
| 15.12.10 [21:18]
[zgłoś do usunięcia] |
samotny | |
normalna sprawa nie wiem z czego robisz problem sam to robisz ? |
||
| 15.12.10 [21:19]
[zgłoś do usunięcia] |
bieu | |
|
to straszne... Jak cię widzą, tak cię piszą...
|
||
| 15.12.10 [21:19]
[zgłoś do usunięcia] |
napalony^ | |
|
ale to była ewidentna sytuacja że weszłaś i wasze zakłopotane spojrzenia się spotkały czy Ty widziałaś/słyszałaś a ona o tym nie wie? |
||
| 15.12.10 [21:21]
[zgłoś do usunięcia] |
Mariola....... |
|
|
weszłam i zaraz wyszłam, bo nie wiedziałam co zrobić...ona wie że widziałam. |
||
| 15.12.10 [21:23]
[zgłoś do usunięcia] |
samsara11 | |
|
MARIOLA to co twoja corka robi jest calkiem normalne i bardzo zdrowe zastanawiam sie czemu ty jestes tym zdziwiona? jako matka powinnas dac corce troche porad w tej sprawie bo bedzie uczyc sie z ulicy a to najkrotsza droga do ciazy............... ludzie ktorzy krytykuja innych sa sami niedowartosciowani
i zazdroszcza innym odwagi w zyciu wiec nie popelniaj ty tego bledu!!!!!
|
||
| 15.12.10 [21:23]
[zgłoś do usunięcia] |
dexter |
|
|
chore rady? zacznij myśleć i niech w końcu do Ciebie dotrze, że czas z córką porozmawiać (bo pewnie u niej w klasie zostały tylko dwie dziewice, ona i wychowawczyni). 15 lat... gazet nie czytasz? 12 latka w ciąży, ojciec ma 14 lat, a ty się zastanawiasz czy Twoja 15 letnia córka czai bazę? |
||
| 15.12.10 [21:24]
[zgłoś do usunięcia] |
samsara11 | |
|
to normalne ze twoja corka chce poznac swoje cialo i przyjemnosci z tym zwiazane,zwlaszcza w tym wieku................. ludzie ktorzy krytykuja innych sa sami niedowartosciowani
i zazdroszcza innym odwagi w zyciu wiec nie popelniaj ty tego bledu!!!!!
|
||
| 15.12.10 [21:25]
[zgłoś do usunięcia] |
Mariola....... |
|
Zwyczajnie... zauważyłam, że ktoś grzebał w mojej kolekcji wibratorów. Podejrzewałam, że mąż - zboczek i sodomita - zabawia się nimi analnie. Zaczaiłam się w szafie za garniturami... czekam... patrzę... i co widzę? Córcia zakrada się do pokoju, chwyta gumowego przyjaciela, zrzuca z siebie ciuszki, włącza magnetofon i śpiewa wraz z Dodą do wibratora wykonując okrężne ruchy miednicą Ja już nie wiem, co gorsze, czy to, że słucha Dody, czy jakby go zapakowała w pochwę i doszła... ![]() ![]() |
||
| 15.12.10 [21:25]
[zgłoś do usunięcia] |
napalony^ | |
|
uu to głupia sprawa. Dziewczyna się pewnie spaliła ze wstydu ;/ co by nie mówić to że w tym wieku się masturbuje to jest akurat normalne. Lipnie że wpadła |
||
| 15.12.10 [21:27]
[zgłoś do usunięcia] |
Mother-In-Love | |
|
powinnaś pukać kiedy wchodzisz do pokoju córki http://roxanne.pl/klasyczny.php
Prezenty dla dziewczyn i kobiet <3
|
||
| 15.12.10 [21:29]
[zgłoś do usunięcia] |
mazia006 | |
|
moja mama jak mnie przyłapała na tym ze pozyczylam jej wibrator to kupila mi jeden i ze mna o tym porozmawiala... |
||
| 15.12.10 [21:33]
[zgłoś do usunięcia] |
Mariola....... |
|
|
Mazia a ile miałaś lat wtedy? |
||
| 15.12.10 [21:35]
[zgłoś do usunięcia] |
mazia006 | |
bylam przed 16 urodzinami...wiec nie masz sie czego martwic to jest normalne po 16 urodzinach jest duzo wiecej pogadaj z corka o tym to najlepszy sposob![]() |
||
| 15.12.10 [21:37]
[zgłoś do usunięcia] |
napalony^ | |
kupowanie wibratora, hmmm raczej nie bo przypomnisz jej o krępującej sytuacji, a nie ma też co zachęcać do masturbacji pomimo że i tak jak będzie chciała to będzie to robiła ![]() |
||
| 16.04.11 [09:04]
[zgłoś do usunięcia] |
Krysia42 |
|
|
Wy chyba jesteście chorzy psychicznie. Mariola, nie dale pada jabłko od jabłoni wie najpierw powinnaś zając się sobą o dopiero potem czepiać się córki. Oducz ja tego jak najszybciej. Ja soją córkę oduczyłam gdy miała 12 lat teraz ma 16 i od tamtego czasu jest spokój. |
||
| 16.04.11 [09:10]
[zgłoś do usunięcia] |
Juzek zpod usemki | |
|
Krysia 42 a czegóż Ty możesz nauczyć (oduczyć) tumanie ? |
||
| 16.04.11 [09:10]
[zgłoś do usunięcia] |
Smutna30 |
|
|
i co się stało? Hormony buzują I tyle... |
||
| 16.04.11 [09:15]
[zgłoś do usunięcia] |
Eviiiiiika |
|
|
krysia42 Jakim cudem oduczylas corke masturbacji? Myslisz ze tego nie robi bo nie pozwalasz na to? Myslisz ze twoj sprzeciw i wpedzanie dziewczyny w poczucie winy z powodu naturalnych potrzeb zahamuje rowijającą sie seksualnosc? Gratuluje wam idealnej metody do niszczenia zycia waszym corkom, juz na wstepie mlodego zycia wpajacie im bezsensowne zahamowania, wstyd za swoje potrzeby i reakcje ciala. Wychowujecie wlasnie przyszle pacjentki seksuologow i psychologow |
||
| 16.04.11 [09:20]
[zgłoś do usunięcia] |
peedobeer |
|
ustaw w jej pokoju kamerkę (tylko żeby się nie zorientowała), to jeszcze dorobisz do pensji ![]() |
||
| 16.04.11 [09:48]
[zgłoś do usunięcia] |
nobaaa gg33054551 | |
Jak powiedzieć, że to niewłaściwe????![]() A co jest niewłaściwego w odczuwaniu przyjemności?![]() Kobieto! Najpierw poświęć jej chwilę, usiądźcie i porozmawiajcie o seksualności. Może na początek przeproś, że włazisz w jej prywatną strefę nez uprzedzenia, potem obiecaj, że teraz już będziesz pukać do drzwi. Następnie spróbuj przekonać, że czas dojrzewania to świadomość własnych reakcji na bodźce i że lepiej tak się rozładować, niż przypadkowym seksem bez zabezpieczenia. Może porozmawiaj o tym szerzej, tego w szkole jej nikt nie powie, rówieśnicy mogą jedynie spaczyć tę sferę w psychice. W żadnym razie nie powinnaś dziewczyny wpędzić w poczucie winy, to może odcisnąć piętno na jej późniejszym życiu z partnerami. Jeśli chcesz jej dobra, posłuchaj co Ci doświadczeni ludzie radzą.![]() ![]() ![]() .
No niestety, mam małego.
http://pl.zbiornik.com/photo/3M4tsEEE/?src=pr ev
Gdy was czytam, to mi staje. Piszecie jak...cipy!
Też możecie powiedzieć http://nobaaa.powiedz.to
|
||
| 16.04.11 [09:53]
[zgłoś do usunięcia] |
ludzie mam problem |
|
|
PRZYLAPALAM RODZICOW NA SEXIE. JAK ICH TEGO ODUCZYC? PRZECIEZ TO CHORE I NIEMORALNE. ONI MAJA 50 LAT ![]() Nie no a temat super ![]() Jak mozna tak sie bulwersowac ze dziecko sie masturbuje ? Lepiej zeby nadstawiala szparke jakiemus chlopakowi ? |
||
| 16.04.11 [10:42]
[zgłoś do usunięcia] |
nobaaa gg33054551 | |
Nie ma to jak odgrzanie starego wątku.![]() Znowu nie popatrzyłem! ![]() ![]() .
No niestety, mam małego.
http://pl.zbiornik.com/photo/3M4tsEEE/?src=pr ev
Gdy was czytam, to mi staje. Piszecie jak...cipy!
Też możecie powiedzieć http://nobaaa.powiedz.to
|
||
| 18.04.11 [14:50]
[zgłoś do usunięcia] |
Krysia42 |
|
|
Jak miała 12 lat to przypadkowo weszłam do jej pokoju i zobaczyłam ze siedzi przed komputerem ogląda świńskie filmiki i to robi. Dostała niezły ochrzan, komputer wyleciał z jej pokoju, miała chyba półroczny szlaban na wychodzenie z domu, rewizje w pokoju i musiała spać przy otartych drzwiach. |
||
| 18.04.11 [14:51]
[zgłoś do usunięcia] |
Krysia42 |
|
|
A tak przy okazji mam jeszcze 13 letniego syna i u niego ten problem nie wystepuje. |
||
|
|
||
| Odpowiedz na ten temat » | ||