Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl »  Wykup reklamę na Kafeterii » 
Kurnik gry Forum Punkt widzenia Bon appetit! Kultura Zdrowie i Uroda Przy kawie Strona główna
Forum - strona główna » Zdrowie i Uroda
Spis tematów | Dodaj nowy temat » | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto
[02.01.2007] 14:45
[zgłoś do usunięcia]
ziutka-wziutka
BICOM - metoda terapii biorezonansowej

W trakcie terapii dochodzi do uruchomienia oraz ewakuacji z tkanek nagromadzonych wcześniej toksyn. Proces ich usuwania zachodzi poprzez nerki, skórę i jelita. Zatem w przeciągu kilku godzin po zabiegu należy wypić ok. 1,5 wody ubogo mineralnej niegazowanej, aby ułatwić proces ich wydalania.

moze tym wspomagac urynoterapie...hmm kto wie

[02.01.2007] 14:51
[zgłoś do usunięcia]
nie zasmiecac urynoterapii

[02.01.2007] 15:55
[zgłoś do usunięcia]
Tanaka
Zenon - 3 razy dziennie po 5 tabletek. Żadnego koniaku do popijania! Ograniczyć tłuszcze i potrawy smażone ( mogą być, ale w umiarkowanych ilościach), zero kawy i zero alkoholu w czasie kuracji! Nie wolno palic papierosów. Lek jest bardzo skuteczny, ale trzeba przestrzegać tych zasad. Inaczej część składników praparatu, zostanie zablokowanych.

[02.01.2007] 16:20
[zgłoś do usunięcia]
karina0347

[02.01.2007] 16:22
[zgłoś do usunięcia]
karina0347
do alex123,
przepraszam, nie wiedzialam ze to jest Twoj nick. pozdrawiam

[02.01.2007] 16:24
[zgłoś do usunięcia]
karina0347
chcialalm dodac ze przez przypadek tak napisalam, nie wiedzac zupelnie ze jest juz zajety przez Ciebie. pozdrawiam goraco
[02.01.2007] 16:26
[zgłoś do usunięcia]
karina0347
mam problem proszę o radę.pracuję na powietrzu,w zwiazku z tym jestem narazona na ciagle zimno, przez to ciagle choruje mam angine, zapalenie zatok, jeszcze z tym potrafie sobie poradzic ale gorzej jest z moimi jajnikami ktore podejrzewam sa przemrozone bo dni okresu skrocily sie a takze mam krwawienie juz po nim. nie mam narazie innej pracy ale musze tam pracowac, wiem ze musze ja z czasem zmnienic bo nie poardze sobie. chcialabym leczyc sie poprzez urynoterapie bo o lekarzach mam takie zdanie jak wiekszosc na forum. prosze poradzcie co powinnam zrobic zeby wszystko bylo w porzadku z moim zdrowiem. goraco pozdrawiam! i czekam na odpowiedz!
[02.01.2007] 16:41
[zgłoś do usunięcia]
moniskak
Hej witam wszystkich, znalazlam ten topic tydzien temu I jestem dopiero na 60 stronie, mam nadzieje ze sie nie powtarzam, ale mam bardzo istotne dla mnie pytanie. Moj maz ma raka I leczy sie juz od 9 miesiecy chemioterapia. Co raz ma tam rozne infekcje ktore u niego koncza sie 41 stop goraczka. Wiem ze nie moze uzywac swojego moczu. Ale czy ktos sie orientuje jak dziala mocz w trakcie chemii. Ja zaczelam stosowac mocz wewn. Wywalilo mi wezly chlonne, migdalki jak balony i cale w bialym korzychu do tego goraczka. Oczywiscie przechodzi ale boje sie ze u niego \"leczenie\" moze byc zbyt agresywne.

[02.01.2007] 17:32
[zgłoś do usunięcia]
Nie wolno

podczas chemioterapii stosować urynoterapię. Pod żadną postacią.
[02.01.2007] 17:33
[zgłoś do usunięcia]
Zenon
Tanaka dzięki za info ja to nie pije ani nie pale kawy od 8 lat nie tykam herbaty nawet nie pijam także spokojnie dam radę zastanawiałem się czy ten lek jest dobrze dobrany do moich dolegliwości w zasadzie nie mam reumatyzmu tylko chce odbudować chrząstki stawowe tego w informacjach o tym specyfiku nie przeczytałem ale mówiłeś, że to działa więc ok myślę, że po 2 opakowaniach zacznie się coś pozytywnego dziać, kończę pierwsze pudełko ale skoro mam łykać po 5 tabletek to szybko zjem drugie, dzięki za wskazówki

Ziutka
[02.01.2007] 18:42
[zgłoś do usunięcia]
kok2
Pozdrawiam wszystkich
Zauważyłem ze tematem forum stało się wszystko oprucz urynoterapi,ciekawe czy ktos rzeczywiscie ja stosuje?
[02.01.2007] 20:30
[zgłoś do usunięcia]
Bo to forum
przestalo byc forum o urynoterapii.
[02.01.2007] 20:53
[zgłoś do usunięcia]
Zenon
E tam przesadzacie to wciąż jest o urynoterapii a reszta to tylko dodatek dla urozmaicenia, pozdrawiam wszystkich...

Ziutka
[02.01.2007] 21:28
[zgłoś do usunięcia]
marynata w occie
Zenuś ma rację.

jak cudne są wspomnienia
[02.01.2007] 21:44
[zgłoś do usunięcia]
Bo to forum
Jak zdązyłem zauważyć to forum opanowali ludzie którzy nie stosują urynoterapii. Tu mowi sie o dietach i innych rzeczach ,a nie o urynoterapii. Dlatego nie ma komu poradzic jak sie ludzie pytaja.
[02.01.2007] 22:01
[zgłoś do usunięcia]
karina0347
zgadzam sie z to wypowiedzio.zmienia sie to forum,wielka szkoda.gdzie so te wspaniale osoby ktore udzielaly tak wspanialych porad.to forum jest bardzo potrzebne,wiele osob potrzebuje pomocy.czesto jest tak ze ratujecie zycie,przeciez po to forum.pozdrawiam.
[03.01.2007] 09:45
[zgłoś do usunięcia]
Amber99
karina0347

Wkrótce będzie nowe forum na temat urynoterapii. Tam znajdziesz pomoc. Póki co to ja bym na Twoim miejscu robiła irygacje z ciepłego moczu i oklady na noc z odparowanego. Wcierałabym też odparowany lub stary mocz jeśli nie w całe stopy to w środek dolnej części pięty. Wiozyta u ginekologa jest tu niezbędna bo krwawienia po miesiączce nie są sprawą błahą. Myślę, że dbasz o to aby nie marznąć. Szczególnie w nogi.

[03.01.2007] 10:04
[zgłoś do usunięcia]
eksperyment
Karina ilestam

to ja dorzuce- dieta rozgrzewajaca jangizujaca wg 5 przemian
napar z imbiru
chili
sol morska
cieple kapiele w soli morskiej ( sprawy kobiece)

napisz jak sie odzywiasz

[03.01.2007] 12:00
[zgłoś do usunięcia]
ziutka-wziutka
ludzie nie narzekajcie i nie krytykujcie na to forum wchodza naprawde wspaniali ludzie ktorzy choruja na rozne choroby na sobie eksperymentuja i dziela sie potem swoimi spostrzezeniami z innymi i udzielaja rad w miare swoich mozliwosci a przeciez nie musza to nie jest gabinet lekarski robia to z dobrej woli ........

hej narzekajacy !!mozecie kupic sobie ksiazki jest ich pelno w ksiegarniach wysylkowych a sa to ksiazki Malachowa Tombaka Huldy Clark E Cybulskiej poczytajcie troche teorii forumowicze rowniez opieraja swoja wiedze na tych ksiazkach i potem na sobie wyprobowuja .....poczytajcie rowniez to forum wstecz jest tam mnostwo ciekawych wypowiedzi
pozdrawiam
[03.01.2007] 13:23
[zgłoś do usunięcia]
Nie zaśmiecać urynoterapii

[03.01.2007] 15:52
[zgłoś do usunięcia]
Basiek BZ
do Marynatki i Zorinki dziewczyny dzięki Wam za wszystkie rady, zaczełam wcierać jestem po czwartym razie ale po umyciu strasznie śmierdzą mi włosy, mogę je myć, myć a one śmierdzą. Napiszcie czy to jest norma czy Wam też śmierdzą
[03.01.2007] 18:09
[zgłoś do usunięcia]
karina0347
AMBER 99

bardzo dziekuje za porade.ciesze sie ze napisalas,jestes dla mnie autorytetem tak jak i jeszcze wiele osob na tym forum.zawsze czytam twoje wypowiedzi,uwazam je za cenne.ciesze sie ze dzielisz sie ze wszystkimi swojo wiedzo,doceniam to.prosze napisz o tym nowym forum jak juz ono bedzie.jeszcze raz dziekuje ci.sory za male litery.pozdrawiam.
[03.01.2007] 18:18
[zgłoś do usunięcia]
karina0347
eksperyment

chcialabym tobie takze podziekowac za porade.wszystkie rady od was so cenne,jestem naprawde wdzieczna.moje odzywianie pozostawia wiele do zyczenia.zycie w cioglym pospiechu,nie mam czasu porzodnie zjesc,tzn.zdrowo.pije kawe i lece dalej.wiem ze to zle.
ale zastosuje sie do twoich rad,troche przystopuje.jeszcze raz dziekuje i serdecznie pozdrawiam.
[04.01.2007] 09:19
[zgłoś do usunięcia]
Zenon
Witaj Amberciu i Eksperymencie, Marynatko i ogólnie dzień dobry Wszystkim!
Ja się nie zgadzam forum jest o urynoterapii ja stosuję urynę ale z przerwami teraz biorę leki niby ziołowe ale zawsze...robie głodówki i jestem zadowolony czy to żle, ze dzielimy się radami odnośnie jedzenia, ziołolecznictwa i trybu życia to wszystko się łączy prawda mi to się tam podoba są tu ludzie którzy mogą Wam pomóc i doradzić więc głowa do góry.
Tego co się psuło przez lata nie załatwimy tylko piciem nacieraniem moczem bo to jest cały proces zmiana drastyczna nie tylko diety ale tez podejścia do życia ogólnie, myślę że większość z nas to rozumie i proszę mi tu nie krzyczeć jak pytam Tanakę o taki czy inny specyfik on to wie a ja nie więc pytam, pozdrawiam....

Ziutka
[04.01.2007] 10:46
[zgłoś do usunięcia]
Amber99
Witaj, Zenek

Miło, że pamiętasz.

Podzielam, przykro mi, opinię tych, którzy maja odmienne zdanie od Twojego. Dlatego tworzymy nowe forum - wyłącznie o urynoterapii. Będą tam też sprawy poboczne, ale generalnie doświadczenia osobiste z URYNOTERAPII. I raczej w oparciu o teorię urynoterapeutów zachodnich, która w wielu wypadkach nie zgadza się z poglądami Małachowa.

[04.01.2007] 14:26
[zgłoś do usunięcia]
eksperyment
witam wszystkich

Zenon a z reka na sercu stosowales regularnie oklady z odparowanej uryny na kregoslup?
jak dlugo i jak czesto?

a co z okladami z imbiru?
a gimnastyka?

gdzies wyczytalam ze trzeba sie raz na jakis czas odpasozycic i najwieksze czysciochy moga podlapac wszytsko ( warzywa,mieso )
i ponoc po kuracji pacjenci melduja ze znikaja bole kregoslupa
zaraz pszukam i wkleje bo ciekawe
[04.01.2007] 14:29
[zgłoś do usunięcia]
eksperyment
http://www.wege.dzieciak.pl/viewtopic.php?t=1 755&postdays=0&postorder=asc&highlight=paso+yty&start=0

[04.01.2007] 15:26
[zgłoś do usunięcia]
Zenon
Eksperymenciku no przyznaje się bez bicia nie stosowałem ale masuje się regularnie no wiec jak to jest z tymi pasożytami co polecacie skutecznego i sprawdzonego to czekam bo mam urlop więc może ta mieszanka ze stronki którą podałaś a może iść do lekarza i powiedzieć aby profilaktycznie dał jakieś prochy a samemu pić sok z kapusty i marchwi no nie wiem jeśli macie jakieś pomysły to chętnie poczytam najlepsza jest uryna wiem tak ze trzy dni pogłodować i robić lewatywy to by robaki się zdziwiły... że nie ma papu...sam nie wiem nie robiłem odrobaczenia nigdy tylko glodówki

Ziutka
[04.01.2007] 15:29
[zgłoś do usunięcia]
Zenon
Ja nawet nie wiem czy jest jakiś jeden proch który wszystko zabija?
Nie mam pojęcia raz widziałem co wyszło z mojego psa jak mu Wet. zapisał leki i to nie był fajny widoczek ale generalnie macie racje wszyscy mamy lokatorów...

Ziutka
[05.01.2007] 11:49
[zgłoś do usunięcia]
Asterix
Tanaka, Zenon
Mój kolega złamał kośc łódeczkowa w ręce.Gips ma na rece juz 2 miesiace a kosc nadal sie nie zrasta.Fatalny przypadek. Zaproponowałem mu kuracje ze skorupek jajek.
Czy ten specyfik który uzywa Zenon można mu tez polecić.Chyba ze macie jeszcze jakies inne propozycje?
   « poprz. |  1 «   288 289 290 291 292   » 663  | nast. »Strony tematu:
Odpowiedz na ten temat »