Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala9

Ciasto na placki którą końcówką wyrobić

Polecane posty

Gość Ala9

Witajcie! mam mały problem. Chciałam zrobić w robocie kuchennym ciasto na takie placuszki a'la ziemniaczane i nie wiem jakiej końcówki do wyrabiania użyć. Mam do wyboru: - hak, z tego co czytałam on jest do ciężkich ciast jak chlebowe, drożdżowe - trzepaczka, to chyba raczej do śmietany, białek.. ale chyba też biszkoptów?? - końcówka do mieszania dedykowana dla ciasta ucieranego, kruchego.. I gdzie zakwalifikować moje ciasto na placuszki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Każdą wymieszasz, i nie ma to większego znaczenia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ala9
Dzięki za odp. :) Nie znam się jeszcze na tym a nie chcę doprowadzić do jakichś uszkodzeń, albo źle połączyć masy.. Użyję w takim razie tej końcówki do mieszania.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×