Odpowiedz na ten temat

Lipidon Minus opinie

  • gość 2017.05.19 [10:16]
    Przed chwilą widziałam reklamę tego specyfiku lipidon minus. Czy może któraś z was stosowała? Coś możecie powiedzieć o tym leku / suplemencie?
  • gość 2017.05.19 [10:18]
    Nie znam tego środka, natomiast wiem, że suplementy to jedno. Jeśli chcesz stracić trochę kilogramów i utrzymać to na długo, to musisz pomyśleć nad bilansem kalorycznym i dorzucić jakąś aktywność fizyczną, najlepiej siłowo aerobowe ćwiczenia. Na początku jest siętrudno zmobilizować, ale później staje się to Twoim trybem życia.
  • gość 2017.05.19 [10:20]
    Ludzie mają tak naprawdę największy problem z mobiliazacją. Mówią sobie: a dziś sobie odpuszczę, dziś zrobię sobie przerwę, dziś zjem trochę więcej, fast fooda, słodycze, kebaba, albo dwa. Ok, wszystko jest dla ludzi, ale przyjmujemy po tysiące kalorii dziennie ZA DUŻO i niestety to się odkłada. Jak macie problem z motywacją, to polecam niekonwencjonalne sposoby, np. hipnoza do odchudzania - tutaj fajna prezentacja video: https://youtu.be/vE0gzD3486s ale medytacja też bardzo dobrze działa i ogólnie ćwiczenia tego typu.
  • gość 2017.05.19 [10:22]
    Lipidon Minus jest nowy, więc chyba ciężko będzie znaleźć Ci jakieś opinie. Ale może któraś z was stosowała? Ja patrzę skład i moim zdaniem to taki bardziej placebo wspomagacz oczko.gif ale raczej nie zaszkodzi: "ekstrakt z gurmaru (Gymnema sylvestre), ekstrakt z melonowca właściwego (Carica papaya), ekstrakt z ostrokrzewu paragwajskiego (Ilex paraguariensis), kapsułka (żelatyna, woda, barwnik - E 171), drożdże wzbogacone w chrom, substancja przeciwzbrylająca – E 470b".
  • gość 2017.05.19 [10:28]
    A taka typowa hipnoza na odchudzanie u hipnotyzera, to chyba droga sprawa, co nie? Gdzieś czytałam, że po 200 zł za sesję (spotanie)
  • gość 2017.05.19 [10:29]
    Można iść do hipnotyzera i to faktycznie dość kosztowne rozwiązanie, a na jednym spotkaniu się nie skończy, ale można też słuchać gotowych nagrań do hipnozy, które świetnie działają. Tu masz fajny pakiet: http://skarbnicazycia.pl/p/1528/330/hipnosenc ja-na-odchudzanie-hepika-fitness-fruiti-fitness-inne.html o hipnozie coraz częściej wypowiadają się także lekarze i to w bardzo pozytywnym świetle.
  • gość 2017.05.19 [10:30]
    No w Szwecji jest ona stosowana np. w szpitalach do znieczuleń. Podobno angielscy policjanci mają też jakieś ćwiczenia z hipnozy, żeby łatwiej rozmawiac z potencjalnymi sprawcami przestępstw, np. gdy ich złapią.
  • gość 2017.05.19 [10:32]
    Ile można ogólnie schudnąć w miesiąc? Czy jak schudnę 10 - 20 kilo, to będzie zdrowo czy nie? Bo muszę trochę zrzucić do wakacji :/ Wiem, że też nie można przesadzić, ale mam mobilizację. Tylko boję się tego, że jak zwykle po tygodniu czy dwóch stracę tę mobilizację. Jak temu zaradzić! Ja dziennie mogę biegać i ćwiczyć, ale jak przyjdzie koniec miesiąca, to jem jak świnia i nic nie robię ;( ;( ;(
  • gość 2017.05.19 [10:33]
    To jest częsty problem wielu osób - motywacja. Jak trzymać motywację... Bo wielu ludzi to rozumie, TRZEBA MNIEJ JEŚĆ I WIĘCEJ SIĘ RUSZAĆ, ot cała filozofia. Ale jak to zrobić? No i tutaj odpowiedzią jest, że trzeba się "urabiać" usmiech.gif Na to trzeba poświęcic najwięcej czasu - na psychikę.
  • gość 2017.05.19 [13:45]
    U mnie ten sam schemat, ćwiczę miesiąc, biorę tabsy, waga w dół, odstawiam tabsy i ćwiczenia, tyję dwa razy tyle ;(
  • gość 2017.05.19 [18:39]
    Ja ostatnio trochę medytowałam i sporo mi to dało, ogólnie lepiej się czuję, więcej uprawiam aktywności fizycznej, trochę schudłam, każdemu polecam.
  • gość 2017.05.19 [19:21]
    A stosował ktoś z Was Lipidon Minus? Jakieś opinie? skutki uboczne? Ile to w ogóle kosztuje?
  • gość 2017.05.19 [23:36]
    Cena z tego co wiem około 40 zł w aptece internetowej, plus przesyłka. 60 tabletek Lipidon Minus ma wystarczyć na około miesiąc.
  • gość 2017.05.19 [23:38]
    Wszystkie specyfiki mają nazwy "plus" a tu taka odmiana smiech.gif ciekawee jak to działa psychologicznie.
  • gość 2017.05.19 [23:41]
    Też na to zwróciłem uwagę :d
  • gość 2017.05.19 [23:52]
    Diety dietami, treningi treningami, a parawda jest taka, że trzeba ruszyć cztery litery. Bez motywacji nie ma efektów. Trzeba pracować nad motywacją.
  • gość 2017.05.19 [23:54]
    Powie mi ktoś w jaki czas mogę spalić jakieś 30 kilo nadwagi? I czy to jest teraz w ogóle możliwe? Prośba o pomoc.
  • gość 2017.05.19 [23:57]
    Tojest jak najbardziej możliwe, ale musisz to rozbić sobie w czasie. Na początku z małymi zmianami jesteś w stanie dojść do zrzucania wagi na poziomie 4 kilogramy miesięcznie i to jest optymalnie. Następnie to niestety będzie spadać wolniej i 2 kilo miesięcznie powinno być dla Ciebie ok (pół kilo tygodniowo). Da się szybciej i wielu będzie cię do tego namawiać i śmiać sięz takich wolnych spadków, ale gdy będziesz szybko zrzucać wagę, to neistety zrzucisz bardzo dużo mięśni, a to nie jest dobre.
  • gość 2017.05.19 [23:58]
    Zgadzam się z przedmówcą / przedmówczynią w 100%. Ja zrzucałam 15 kilogramów i zajęło mi to jakieś 8 miesięcy. Na spokojnie a będzie lepiej. Zaplanuj to sobie.
  • gość 2017.05.20 [00:06]
    Kiedyś słuchałam hipnozy do odchudzania, naprawdę coś w tym jest. Przez ten czas sporo schudłam, ale najważniejsze jest to, że miałam przez jakieś pół roku niesamowitą motywację do biegania. Teraz nie muszę się odchudzać, bo trzymam swoją wagę, ale często chodzę na nordic walking i czasme biegam.
  • gość 2017.05.20 [00:09]
    A ja byłam kiedyś na takim szkoleniu motywacyjnym na którym żeśmy robili różne takie analizydzięki którym można było dojść do tego dlaczego mamy nadwagę i otyłość. Też każdemu polecam takie ćwiczenia.
  • gość 2017.05.20 [00:13]
    Dieta i bilans kaloryczny to 70% skuteczności. Każdy trener ci to powie.
  • gość 2017.05.20 [00:19]
    Gwoli ścisłości, bilans kaloryczny to forma diety usmiech.gif
  • gość 2017.05.20 [00:23]
    A jak sobie radzić ze słodyczami? Jak ich nie jeść? Z tym mam ogromny problem.
  • gość 2017.05.20 [00:31]
    Próbuj małymi krokami. Najpierw postanów sobie, że zamiast słodkich napojów, pijesz wodę. Następnie za akżdym razem jak będzie chęć na batona, kup jabłko (ale też bz przesady, bo 5 jabłek wcale nie będzie zdrowsze niż 1 baton).
  • gość 2017.05.20 [00:32]
    Łatwiej mówić, ale ciężej to wdrożyć smutas.gif
  • gość 2017.05.20 [00:39]
    No z niektórymi rzeczami nie ma łątwo. Musisz się czasem postarać żeby coś osiągnąć.
  • gość 2017.05.20 [00:45]
    Zamień też cukier na stewię.
  • gość 2017.05.20 [00:47]
    Z cukrem to etż różnie bywa. Nie tak łatwo go odstawić. Trzeba po prostu zachować umiar. Od cukru niestety jesteśmy uzależnieni. Jedyne co można zrobić, to starać sięnie uczyć jedzenia cukru naszych dzieci.
  • Alicja M 2017.05.28 [23:05]
    Ja po obejrzeniu sporej dawki reklam innego suplementu - Liporedium, zamówiłam od razu 3 opakowania. Jak się okazało nie byłam w stanie skończyć pierwszego. Powodem były zaparcia, które pojawiły się już na początku suplementacji.
  • Alejandra23 2017.05.28 [23:06]
    Dokładnie tak samo wyglądało to w moim przypadku Alicjo! Ja miałam dopięte na ostatni guzik odchudzanie jeżeli chodzi o diete. Niestety te zaparcia kompletnie rozregulowały mi jelita. Liporedium to kompletna porażka

Odpowiedz na ten temat

Trwa ładowanie...