Odpowiedz na ten temat

KRAINA DZIECKA COM SKLEP KATOWICE OPINIE

  • gość 2015.04.10 [08:33]
    Korzystałyście?
    Jakie macie opinie na temat produktów tego sklepu?
    Czy warto robić tam zakupy? Co sądzicie o cenach?
    I jak szybko realizują zamówienia?
    W sumie nie mogę za bardzo ruszać się z domu, gdyż jestem już w 8 miesiącu ciąży, a chciałabym dokupić parę rzeczy i to w tym właśnie sklepie.
    Proszę o opinie.
  • gość 2015.04.10 [08:50]
    Jasne, że korzystałam.
    Bardzo fajny sklepik.
    Sporo fajnych produktów - wszystko praktycznie od ręki, bardzo dobre ceny, miła obsługa.
    Jeśli nie możesz aktualnie ruszać się z domu, to idealne rozwiązanie.
    Zamawiasz przez internet i w ciągu kilku dni masz w domu.
    A co masz zamiar kupić jeszcze? oczko.gif
  • gość 2015.04.10 [08:55]
    najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a
    facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci
    333www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA
  • gość 2015.04.10 [09:09]
    No chciałam kupić wkładki laktacyjne, jakieś kosmetyki dodatkowe dla dziecka i fotelik samochodowy.
    Widziałam w tym sklepie naprawdę fajne rzeczy, dlatego się zastanawiam.
    Dużo pozytywnych opinii czytałam, dlatego no mówię... sama nie wiem oczko.gif
    W sumie pierwszy raz robiłabym takie spore zakupy przez internet oczko.gif
  • gość 2015.04.25 [08:44]
    Bardzo dobry sklep.
    Szybka wysyłka, produkty dobrych marek, no i nie jest tak drogo jak w większości sklepach stacjonarnych.
    Ja jestem zadowolona.
    Kupiłam tutaj wózek, który służy mi już cały rok - nie miałam z nim żadnych problemów.
  • justysiaka 2015.04.25 [08:57]
    W sumie jeden z lepszych sklepów dla dzieci i młodych mam.
    Mają wszystko to czego właśnie młodym rodzicom jest potrzebne.
    A ceny uważam, że są naprawdę w porządku.
  • gość 2015.05.04 [08:24]
    Potwierdzam ! usmiech.gif Zrobiłam tutaj zakupy jeszcze jakoś przed majówką i jestem zadowolona.
    Elektroniczna niania, którą zamówiłam spełnia moje oczekiwania.
    Sprawdziła się świetnie, a sam sklep oceniam na najlepszy z dotychczasowych jeśli chodzi o te sklepy online.
    Bardzo dobre ceny.
  • gość 2017.05.15 [09:43]
    witam,a jakieś nosidełka mają?
    w jakich cenach?
    planujemy z mężem kupić,ale szukamy w kolorze różowym, no i z jakiejś dobrej firmy
    a może macie do polecenia nosidełko z innego sklepu?
    czekam na wasze propozycje usmiech.gif
  • gość 2017.05.17 [21:31]
    Jeśli chodzi o foteliki, to słyszałam, że te marki Coletto https://dzidziusiowakraina.pl/pl/p/COLETTO-Sp ortivo-ONLY-ISOFIX-fotelik-9-36-KG/1094 są naprawdę dobrej jakości i sprawdzają się w codziennym użytkowaniu, ma któraś z Was taki?
  • gość 2017.05.19 [22:16]
    Super sklep miła i fachowa obsługa. Uwielbiam robić w nim zakupy. Polecam wszystkim
  • gość 2017.05.29 [07:27]
    hmmm, dzidziusiowakraina?
    ehh ten sklep nie spełni moich oczekiwań, kiedyś raz zrobiłam tam zakupy i nigdy wiecej już!!!
    wolę kraina dziecka,bo tam są sprawdzone marki,dobre ceny i zawsze miła obsługa, która chętnie pomoże w wyborze odpowiednich produktów
    pozdrawiam!
  • ardnas 2017.06.09 [18:21]
    Ja dla swojego siostrzeńca zabawki kupuję na sferis.pl ceny mają naprawdę świetne, często nawet taniej albo tyle samo co na allegro.
    Widziałam, ze mają sporo rzeczy dla maluszków, nie tylko zabawki
  • gość 2017.06.14 [06:03]
    ktoś wie jakie są teraz promocje w krainie dziecka?
  • gość 2017.07.17 [07:29]
    teraz są fajne promocje na foteliki samochodowe i pościel
    ta pościel jest mega
    chyba ją zamowię usmiech.gif
    w sumie jeszcze wózek spacerowy jest w dobrej promocji
    chyba w najlepszej niż te wszystkie inne pordukty usmiech.gif
  • gość 2017.08.01 [06:59]
    no pościel jest mega
    powiem wam, ze ja dużą wagę przywiązuję do materiałów z jakich wykonane są dane rzeczy, a ta pościel jest z czystej , naturalnej bawełny,więc świetnie się ja pierze, pięknie pachnie, długo utrzymuje świeżośc, do tego zawsze fantastycznie wygląda
    polecam, bo nie są drogie, a jak są promocje, to w ogóle.
  • gość 2017.08.30 [11:32]
    też jestem zadowolona z kupna nowej pościeli dla dziecka
    chciałam kupić gdzieś stacjonarnie,ale wiele pościeli było np. z poliestru... czyli plastiku
    faktycznie trzeba uważać, ale w Krainie Dziecka zawsze na poziomie
  • gość 2017.08.30 [21:26]
    No niestety korzystałam, ale jakościowo jestem zawiedziona. Obsługa kiepska i długie dostawy, musiałam się dopytywać! Zdecydowanie odradzam!!!
  • gość 2017.09.22 [09:28]
    to chyba pomyliłaś sklepy oczko.gif
    my mówimy o tym w Katowicach przy ulicy Kossutha 11
    jak dla mnie sklep jest dobrze prowadzony
    obsługa nad wszystkim panuje
    jestem zadowolona z dostaw, bo zawsze są na czas!

Odpowiedz na ten temat

Trwa ładowanie...