Odpowiedz na ten temat

Restauracja Trzej Kucharze Kraków OPINIE

  • gość 2015.11.27 [09:54]
    Co sądzicie o tym lokalu ?
    Chcielibyśmy zorganizować tutaj wesele, bardzo podoba nam się wnętrze tej restauracji, no i opinie w necie są mega pozytywne...
  • gość 2015.12.12 [09:22]
    Ja robiłam chrzciny 2 tygodnie temu i muszę Ci powiedzieć, że restauracja nas bardzo pozytywnie zaskoczyła.
    Jedzenie wyborne, a wnętrze faktycznie robi wrażenie.
  • gość 2015.12.18 [16:11]
    Bardzo dobra restauracja! Byliśmy tam z mężem ostatnio na komunii u mojej chrześnicy i wszystko było super! Kulturalna obsługa, bardzo dobre jedzeni, a przede wszystkim bardzo ładna sala! usmiech.gif Informacje o nich znajdziecie na http://chrzcinyikomunie.pl/ usmiech.gif
  • gość 2016.01.21 [09:50]
    Co do wesela, to ja powiem, że byłam mega zadowolona.
    Restauracja wtedy nie była aż tak luksusowa jak teraz, bo było to przed modernizacją, ale naprawdę obsługa zadbała o każdy szczegół.
    Z narzeczonym, a teraz mężem nie musieliśmy się o nic martwić.
  • gość 2016.01.21 [16:35]
    Świetny lokal! Miałam tam wesele i wszystko wypadło rewelacyjnie! usmiech.gif Dużo opinii o tym lokalu znajdziesz na http://www.gdziewesele.pl/Krakow/ usmiech.gif
  • gość 2016.02.05 [23:03]
    Ile kosztuje menu na wesele w tej restauracji ? ktos się orientuje?
  • gość 2016.03.03 [11:14]
    Z tego co wiem, to ceny zaczynają się od 210 zł, więc nie jest źle.
  • gość 2016.03.03 [12:30]
    Tutaj konkretnie jest oferta tej restauracji, więc jeśli potrzebujecie więcej informacji, to wchodźcie na
    http://www.gdziewesele.pl/Restauracje/Restaur acja-Trzej-Kucharze.html
  • gość 2016.03.17 [13:08]
    a gdzie dokładnie znajduje się ta restauracja??
  • gość 2016.04.07 [10:35]
    UL FORTECZNA 22
    Pozdrówki smiech.gif
  • gość 2016.05.20 [11:26]
    doskonała restauracja!
    jedzonko mniam, mniam usmiech.gif
    ciągle jakieś nowości w menu, więc restauracja zaskakuje usmiech.gif
  • Gosia1305c 2016.05.28 [13:46]
    Jeśli chcecie np. dobrze zjeść we Wrocławiu to polecam wam restauracje Okrasa http://restauracjaokrasa.pl/ Świetna kuchnia i mile miejsce w zapleczu rynku! Trafiliśmy do restauracji zupełnie przypadkiem. Mąż o niczym innym nie mówił jak tylko o wspaniałej golonce przez cały następny dzień. Skończyło się na powtórnej wizycie. Jak na dwudniową wizytę we Wrocławiu to wiele. Moja pierś z kaczki na modrej kapuście była przepyszna. Świetnie podana herbata. Byliśmy niesamowicie zrelaksowani po podroży i ciężkim dniu. Na pewno wrócimy. Organizują też tam wesela
  • gość 2016.07.06 [06:38]
    no my planujemy tutaj chrzciny - więc mam nadzieję, że też będziemy zadowoleni
    od dwoch dni przeglądam opinie w necie i są bardzo pochlebne, więc zobaczymy usmiech.gif
  • gość 2016.07.21 [05:29]
    w Krakowie jest dużo lokali, które mogłyby się nadać na organizację wesela, jednak ja z pełną odpowiedzialnością polecam Tobie restaurację Trzej Kucharze, bo wiem z własnego doświadczenia, że warto!
  • gość 2016.08.25 [10:46]
    pyszne jedzonko usmiech.gif
    zwiedzaliśmy Kraków i mieliśmy tą okazję by sprawdzić tą restaurację usmiech.gif
  • gość 2016.09.07 [00:41]
    no jedzenie mają wyśmienite, dawno nie jadłam tak dobrej ryby
    mimo luksusowe wnętrza można zjeść tu za niewielkie pieniążki.
  • gość 2016.10.07 [05:45]
    my byliśmy tu na weselu - lokal odwiedzony po raz pierwszy w życiu
    no i wielkie zaskoczenie
    jedzenie znakomite
    widać , że kucharze znają się na rzeczy
  • gość 2016.10.31 [11:27]
    polecam, pierwszy raz odwiedziłam tą restaurację, choć mieszkam w Krakowie już prawie rok
    nigdy jakoś nie miałam okazji tu zajrzeć, ale ostatnio... ostatnio zrobili na mnie wrażenie, i coś czuję, że będę stałym gościem tego miejsca
  • gość 2016.11.22 [22:52]
    jadłam tu przepysznego łososia z niesamowity sosem szafranowym
    rybka idealnie przyrządzona!
    polecam z przyjemnością!
  • gość 2016.11.29 [18:02]
    byłam tu kiedyś na weselu, było miło, cudowna obsługa, do jedzenia też nie mogłam się przyczepić
  • gość 2016.12.16 [02:06]
    smaczne jedzenie, to fakt, ale ceny mogłyby być niższe, choć nie ukrywam... wolę dołożyć więcej i sie najeść, niż nie być w ogóle najedzonym i zadowolonym usmiech.gif
    pozdrawiam
  • gość 2016.12.16 [14:49]
    aktualnych opinii możesz też szukać na
    http://www.gdziewesele.pl/Krakow/
  • gość 2017.01.10 [14:02]
    poczytałam wiele opinii na ich temat i postanowiłam sprawdzić na samej sobie, szukamy lokalu na wesele, a przetestowanie ich było dobrą opcją
    ewidentnie zdobyli moje serce
  • gość 2017.02.14 [02:12]
    szerokie menu, jest z czego wybierać, każdy wymagający gość może coś tutaj dla siebie znaleźć
    uważam, że jest to jedna z lepszych krakowskich restauracji
    obiady rodzinne, lunche biznesowe tylko tutaj oczko.gif
    a po tej modernizacji, to w ogóle lokal wpada w moje gusta
  • gość 2017.03.09 [00:47]
    poważnie zastanawiamy się nad tym lokalem, obejrzałam parę ofert innych krakowskich restauracji i szczerze mówiąc na razie nie mam pojęcia co wybierzemy
    wybór jest spory, jakość jedzenia również
    jednak restauracja Trzej Kucharze cieszy się dobrymi opiniami w internecie i to nas przekonuje
    do wesela jeszcze 2 lata, więc zastanowimy się
  • gość 2017.03.30 [12:02]
    byłam jako gość weselny
    w końcu pierwszy raz byłam naprawdę zadowolona z wesela
    było fajnie, obsługa kelnerska dbała o to by nic nam na stołach nie brakowało
    jedzenie może bardziej ekskluzywne, ale miało w sobie ten domowym, tradcyjny smak
    jak dla mnie to idealny lokal na niewielkie przyjęcia weselne oczko.gif
    polecam
  • gość 2017.04.24 [12:32]
    fajne miejsce, choc dla nas trochę za małe smutas.gif
    bo będziemy miec około 250 osób, to tutaj się nie pomieścimy
    a wierzcie mi że w takim stylu trudno jest znaleźć duży lokal...
    Trzej Kucharze jest pieknym miejscem i jakie jedzenie dobre podają..
    no szkoda smutas.gif
    w każdym razie wam polecam!
  • gość 2017.05.25 [09:00]
    faktycznie, restauracja jest raczej kameralna, ale jaka piękna oczko.gif
    my będziemy mieć 60 osób, więc właśnie szukaliśmy czegoś niewielkiego, gdzie będzie dobre jedzenie
    w restauracji Trzej Kucharze jedliśmy już parę razy, więc wiedzieliśmy na co możemy liczyć
    wesele jak najbardziej udane
    piękne dekoracje, widać, że bardzo dbają o wymagających klientów
    oby tak dalej!
  • JuliaKaj 2017.05.29 [08:34]
    byłam tam jakoś rok temu jako gość na chrzcinach i bylo całkiem ok ale ja natomiast ak organizowałam chrzciny miesiąc temu to robiłam też w Krakowie, w restauracji Piwnica pod złotą pipą na ulicy floriańskiej - pyszne menu i super organizacja jak dla mnie, byliśmy bardzo zadowoleni usmiech.gif
  • gość 2017.06.09 [08:18]
    Piwnica pod złotą pipą ? hahahaha, co za nazwa...już za samą nazwę wystawiłabym negatyw i nawet nie weszłabym do takiej restauracji, nie mówiąc już o organizacji jakiegoś przyjęcia
    jednak jestem za Restauracją Trzej Kucharze, pozdrawiam
  • gość 2017.06.09 [13:36]

Odpowiedz na ten temat

Trwa ładowanie...