Odpowiedz na ten temat

dr.Tomasz Dydymski opinie

  • gość 2014.05.21 [19:49]
    Proszę o opinię dotyczącą dr. Tomasza Dydymskiego
  • gość 2015.09.28 [22:45]
    I jak ooszlo? Teraz ja szukam opinii....
    Dzieki za pomoc!
  • gość 2015.09.29 [09:07]
    Najgorszy chirurg w Polsce .
  • gość 2015.11.04 [23:00]
    dlaczego??
  • gość 2015.11.10 [15:01]
    Zobacz sobie temat "nieudane operację nosa" dowiesz się dlaczego
  • gość 2015.11.10 [16:40]
    Jak by był taki kiepski to nie współpracowałby z nim dr Bielecki
  • gość 2015.11.10 [16:49]
    Jaka, to niby współpraca Bieleckiego i Dydymskiego to że pracują w tej samej klinice o niczym nie świadczy.
  • gość 2015.11.10 [17:09]
    Też mi napisałaś, liczą się umiejętności a nie klinika
  • gość info 2015.11.10 [17:44]
    Jakby ktoś nie wiedział, to Bielecki doskonale wie o tym, że dydym spartolił tyle nosów... a że ''musi'' z nim pracować w jednym budynku, to i tak ma to gdzieś.
    Tak samo jak i dydym ma wszystko gdzieś, czyli że tyle osób cierpiało przez jego błędy..
  • gość 2015.11.10 [17:52]
    Bielecki nie jest właścicielem kliniki ??
  • gość 2015.11.10 [18:26]
    Jasne że nie jest, i to od dawna. Tak się składa, że ci którzy zatrudniają tego pana, właściciele klinik nie mają pojęcia o chirurgii plastycznej. solumed i artplastica mają wynajętych pracowników, którzy na nich zarabiają. Dlatego w przypadku niepowodzenia operacji jest ciężko się dogadać.
    (chirurdzy, pielęgniarki, konsultantki).
  • gość 2015.11.10 [18:39]
    Teraz mam jasność. Ale dlaczego Bielecki nie jest właścicielem? Nos operował w mojej rodzinie i stąd mam te wiadomości że to jego klinika
  • gość 2015.11.11 [23:26]
    Dydymski powinien zglosic ten temat tak jak t tego co chodza sluchy zglaszala np Zukowska , temat niczemu nie sluzy a tylko narastaja konflikty u wszystkich oczko.gif
    http://f.kafeteria.pl/temat/f18/nieudane-oper acje-nosa-p_5851466
  • gość 2015.11.12 [09:33]
    Ten temat służy pacjent którzy chcą podzielić się opinią o efektach pracy chirurgów plastycznych, czyli dobrzy są polecanie a źli nie. Więc jak złe opinie zmuszą kiepskiego chirurga do przemyślenia i refleksji to znaczy że cel został osiągnięty.
  • gość 2015.11.12 [09:34]
    Miało być. ....pacjentom...
  • gość 2015.11.12 [10:38]
    Powoli zaczyna mi ta nagonka wyglądać na próbę zniszczenia Dydymskiego przez konkurencję
  • gość 2015.11.12 [11:05]
    I tu sie mylisz nam tym forum piszą pacjentki lub oczywiście pacjenci.
  • gość 2015.11.12 [11:47]
    Do 10:38 witam panią naganiaczkę
  • gość 2015.11.12 [20:24]
    D jest taki i tak nic się nie zmieni...
    jednak Solumed jako klinika i jego pracodawca, dawno powinien zareagować i podać wątek do usunięcia, choćby dlatego że źle wpływa i na schorowanych pokrzywdzonych i ogólnie....
    Pamiętam jak był temat o klinice szczecińskiej art. i też były sprawy z nosem, ale tamci chociaż mądrzejsi i skasowali temat, sprawa umilkła i wyszli na swoje.
    A tu ''mądry'' zmasakrowany nakręca spiralę chorób i nieszczęścia od paru lat, ...więcej nerwów to przyniosło niż to wszystko warte...
    Zainteresowani już wiedzą kogo najlepiej unikać, zresztą jest o tym ''czarna lista''. Taka moja osobista refleksja...
  • gość 2015.11.12 [23:57]
    wyglada na to ze solumedowi nie zalezy na pieniadzach , skoro temat tyle czasu figuruje na forum a zamaskrowany pewnie podnosi na zlosc
  • gość 2015.11.13 [09:58]
    Nie uważam że temet tem powinien zostać zlikwidowany gdyż wszyscy ci co planują operacje u Dydymskiego powinni wiedzieć co to za chirurg. Straciłam przez niego mase nerwów i pieniędzy i zawsze jak ktoś spyta mnie o opinię o tym chirurgu to powiem jaki on jest.
  • gość 2015.11.14 [03:32]
    Raczej nie usuna tematu tego zmasakrowanego,chyba ze na prosbe, wniosek Dydymskiego...
  • gość 2015.11.30 [18:36]
    Również dołączę do osób skrzywdzonych przez Dydymskiego . I właśnie dzięki wam i nam każdy może dowiedzieć się kogo unikać. Ja niestety nie zasieglam opinii i teraz cierpie!
  • gość 2016.01.06 [19:57]
    Proszę o opinie osoby, które są już po dobrze wykonanej poprawce nosa po tym panu. Ostrzegam przed tym panem, bo z tego co mi wiadomo, niszczy on tak samo nosy w obu klinikach w których pracuje. Opinie na znanym lekarzu są usuwane.
  • gość 2016.01.06 [22:25]
    Ja jestem po poprawce , jest lepiej ale to co miałam to i tak jest świetnie. Operację miałam w Poznaniu
  • gość 2016.01.07 [00:46]
    Hej, a to dziwne jest że klinika która reklamuje się w internecie jako najlepsza go zatrudnia. A druga klinika czemu nie usunie tematu zmasakrowanego, chyba nie zależy im na pieniądzach ani opinii...Na pewno po przeczytaniu tamtego wątku nigdy nie pójdę do solumedu ani artplastyki.
  • gość 2016.02.16 [11:18]
    a ja jestem po plastyce brzucha robionej przez niego i podsumuj e krótko - super robota, tym bardziej, że to nie moja pierwsza przygoda z brzuchem
  • gość 2016.07.12 [23:32]
    Do dr. Dydymskiego trafiłam pod koniec września ubiegłego roku. Po pierwszej wizycie zdecydowałam się na zabieg powiększania piersi. Pierwsza wizyta była dość długa, skrupulatna i konkretna. Pan doktor precyzyjnie dobrał wkładki, za jego sugestią zdecydowałam się na większe niż zamierzałam... i całe szczęście. Dziś po 7 miesiącach od zabiegu są w sam raz i bardzo naturalne. Sama operacja przebiegła bez komplikacji, była wręcz wykonana w ekspresowym tempie, później oczywiście bolało przez kilka dni, ale ostatecznie rana bardzo ładnie się zagoiła. Dodatkowo po zabiegu, w czasie wizyt kontrolnych Dr wykonuje laser na blizny, więc za kilka miesięcy nie będzie większego śladu. Dodam jeszcze, że Pan Doktor to bardzo życzliwy człowiek, choć trzeba dużo samemu pytać, dokładnie i cierpliwie odpowiada na każde pytania. Nie wiem jak jest w przypadku nosów, ale jeśli chodzi o powiększanie piersi - bez żadnych zastrzeżeń!
  • gość 2016.07.19 [20:35]
    Zdecydowanie odradzam Dydymskiego - zostały mi po nim same kłopoty, które usuwał inny lekarz.
  • gość 2016.09.16 [10:14]
    Przeczytałam o Dydymskim na "nieudane operacje nosa Dydymski". Ten człowiek ma na sumieniu tyle poprawek że aż ciarki przechodzą. Mnóstwo poszkodowanych pacjentów. Uważać !
  • gość 2016.09.21 [16:55]
    Dydymski , to kiepski wybór. Nie polecam!

Odpowiedz na ten temat

Trwa ładowanie...