Odpowiedz na ten temat

dr.Tomasz Dydymski opinie

  • gość 2017.04.20 [13:13]
    Do 13:04 Te rzekome "zadwolone" to gołym okiem widać że naganiaczki, brak klientów zmusza je do podłości, a może jeszcze ktoś da się nabrać i podda operacji u najgorszego chirurga w Polsce
  • gość 2017.04.20 [14:15]
    Dydymski to człowiek, którego przeklina, bardzo wielu pacjentów. Masz rację. Nie można pozwolić na to, żeby "zadowolone" zagłuszyły głos ludzi, którym Dydymski swoją operacją zmarnował życie. Nie zdziwiłabym się, gdyby tą "zadowoloną" był sam Dydymski. Wiem, że pilotuje to forum. Wiele moich postów usunął. Z tego co piszesz, Ciebie również musiał bardzo skrzywdzić. Mnie przy życiu trzyma w tej chwili, tylko jedno - ogromna nadzieja, że nadejdzie dzień w którym poniesie odpowiedzialność za to co zrobił mi i innym. Że TEMIDA stanie na wysokości zadania. Wiem, że to nie zwróci nam naszego zdrowia, wyglądu..., ale chociaż uchroni innych od spotkania z tym człowiekiem.
  • gość 2017.04.20 [14:44]
    do gościa 13.13
    Tylko jaki cel miałyby pacjentki żeby kogoś naganiać lekarzowi? Być podłe wobec innych, po co? Nie rozumiem tego, poza tym tyle tu niepochlebnych opinii że żadne naganiaczki nikogo by nie nagoniły nawet gdyby na głowach stanęły, kto poczyta to nie zaryzykuje, więc chyba nie chodzi tu o naganianie, prościej byloby usunąć niektóre wpisy niż naganiać , prawda?? Jakbym była Dydymskim tobym usunęła wątki i już, a nie bawiła się w takie podchody, to mało prawdopodobne.
  • gość 2017.04.20 [14:59]
    Naiwna jesteś - stąd pytanie, czy ta "zadowolona", to faktycznie pacjentka, czy ktoś podstawiony ? Poza tym, w tej burzy dramatu, przydaje się jakaś pozytywna opinia. Prawda ? Dwa - skasowanie wpisu na kafeterii, nie jest rzeczą prostą. Dydymski moje wpisy skasował, ale musiał się trochę w tej sprawie nabiegać. Nie jest natomiast w stanie usunąć wszystkie. Konstytucja gwarantuje nam, wolność słowa. A Dydymski jako osoba publicznego zaufania, musi liczyć się z tym, że granice krytyki w stosunku do niego, są przesunięte dużo, dużo dalej, niż w stosunku do innych osób. Krótko mówiąc - zbiera żniwo, tego co robi... A naszym prawem jest głośno o tym mówić !
  • gość 2017.04.20 [16:24]
    ty wyżej masz bardzo dużo do powiedzenia w tym temacie, czemu lepiej nie pójdziesz do jakiejś babskiej gazety? wiem- boisz się bo za zniesławienie jest paragraf i musiałabyś mieć solidne argumenty których nie masz. A tu masz anonimowość ( jak czujesz że masz Misje do spełnienia to kafe słaby nośnik informacji jest- pewnie zmyślasz albo masz paranoje)
  • gość 2017.04.20 [16:32]
    Do 16:24 "ty wyżej" co za kultura, jaki chirurg takie jego naganiaczki.
  • gość 2017.04.20 [16:36]
    Dydymski operował mnie ponad rok temu. Operacja się nie udała. Z której strony by mnie ten fuszerant nie dotknął, to mnie uszkodził. W dosłownym tego słowa znaczeniu. Swój stan konsultowałam z wieloma chirurgami plastycznymi. Przepaść między nimi, a Dydymskim, jest porażająca. Dla mnie, to co reprezentuje sobą Dydymski, z zawodem lekarza i chirurgią plastyczną, nie ma nic wspólnego. Kojarzy mi się tylko i wyłącznie, z pazernym cwaniakiem, który mnie zniekształcił. Taki pozostawił po sobie ślad. Obraz jak po kataklizmie. Ale zasilił sobie konto moimi pieniędzmi. Tym się zakończyła moja decyzja o operacji u Dydymskiego.
  • gość 2017.04.20 [16:47]
    Do 16.24 - nie zmyślam i nie mam paranoi - zapewniam cię. Nie pozostaje również anonimowa, bo i nie chcę : mój nr tel. 692 338 461, adres e-maial anna69555@wp.pl. Owoc "kompetencji" Dydymskiego wysyłam każdemu, kto mnie o to poprosi. Wspieram innych pokrzywdzonych przez niego pacjentów, najlepiej jak potrafię. W różnej formie. Piszesz o mojej misji... - wiesz co, chyba coś w tym jest. Zawsze miałam niezwykłe uczulenie sprawiedliwości i nigdy nie tolerowałam dziadostwa. Jeśli natomiast, poruszasz kwestie prawne - obiecuje, że w swoim czasie, będziesz informowana/ny, na bieżąco.
  • gość 2017.04.20 [17:14]
    Do 16.32 - bingo! no trafniej nie potrafiłabym tego ująć... Zamiast mi współczuć, to mnie napada - no jak Dydymski. Wypisz, wymaluj, jego stanowisko.
  • gość 2017.04.20 [19:00]
    Dydymski T. również odradzam, a tej Pani zmasakrowanej bardzo, bardzo współczuję.
  • gość 2017.04.21 [14:56]
    Bardzo nie podoba mi się ,jak potraktowano mój wpis ,określono jako naganiaczkę i zadowoloną gospodynie, jestem realną pacjentka doktora a traktowanie każdego kto ma inne zdanie od zmasakrowanych jako wroga to przechodzi pojęcie. Niby macie się za takich kulturalnych ludzi...gdzie szacunek do innych?ja tu nikogo nie oceniam czy specjalnie oczernia doktora, czy ma ku temu podstawy, traktuję ludzi jako z natury dobrych i prawdomównych, sama również staram się tak postępować. Nikogo nie upoważnilam do oczerniania mnie jako kłamczuchy itp. bo sama nikogo tu tak nie nazwałam, choć mam inne zdanie niż Wy i też mogłabym innych nazywać kłamcami , więc troche szacunku ludzie, jeśli chcecie aby Was szanowano, to odpłacajcie tym samym, nawet jeśli macie inne zdanie.
  • gość 2017.04.21 [16:47]
    DYDYMSKI to najgorszy gatunek człowieka jakiego w swoim życiu poznałam - pomijam już jego mizerne umiejętności jako chirurga. Mi też się nie podoba jak Ty, czy ktoś inny potraktował mój wpis - NEGATYWNY ! I... ? Na siłę próbujesz jakiś dziwnych analiz i interpretacji. Jesteś zadowolona z jego operacji ? - to bądź i dziękuj codziennie Bogu, że akurat w twoim przypadku mu wyszło i nie jesteś na liście poszkodowanych przez niego pacjentów. Ja Ci mogę tylko pozazdrościć...Chciałaby teraz, tak jak Ty spokojnie żyć. Ale nie mogę..., tak jak wielu innych. I zwykłe wyczucie taktu i zrozumienia, wymagało by od Ciebie, nie dyskutowania z życiowymi tragediami, które zafundował Dydymski innym. Więc jeszcze raz, żebyś mogła spokojnie zasnąć - szanuje Twoje zdanie.
  • gość 2017.04.21 [17:59]
    Do 14:56 to że bronisz z taką zawziętością najwiekszego konowała jaki chodzi po tej planecie ewidentnie świadczy o tym że jesteś jego naganiaczką bo nawet najbardziej zadwolony klient nie wykłócał się z klientkami których ten człowiek tak bardzo skrzywdził.
  • gość 2017.04.21 [18:13]
    Do 14.56 a czy Dydymski też ci tak strasznie dziękuje na forum za plik pieniędzy jakie mu dałaś za tą operację ? w końcu dzięki tobie ma za co żyć. To znaczy dzięki nam bo kasuje za każdą operację udaną i tą spapraną. Jesteś jego chlebodawcą więc powinien być ci bardzo wdzięczny że zechciałaś się u niego zoperować. Przecież to jego praca więc to chyba żaden dobry uczynek że jakoś to zrobił. To jego obowiązek bo bierze za to pieniądze.
  • gość 2017.04.21 [18:24]
    Do 14.56 Zadowolona pacjentka wpisuje lekarzowi ładną opinię i szczęśliwa żyje swoim życiem, a nie siedzi na kafeterii i zajmuje się jego reklamowaniem. A może on cię zoperował za darmo ? i dlatego tak się teraz starasz. W głupiej sytuacji jesteś, bo na tle tych wszystkich bardzo złych opinii o Dydymskim, wypadasz trochę dziwnie i podejrzanie. Ta Pani powyżej ma rację : Dydymski jest powodem wielu tragicznych wydarzeń. Tych wpisów jest mnóstwo od 2014 r., a to najwiarygodniejsze świadectwo tego co ten partacz umie. Polecaj Dydymskiego, ale na własną odpowiedzialność.
  • gość 2017.04.21 [19:01]
    Do 14:56. Po operacji Dydymskiego ludzie siedzą w domach w depresyjnym dole. Zastanawiają się jak zorganizować następne tysiące na operację poprawkową po tym popaprańcu i myślą kto się jej podejmie,a Ty wypisujesz tu jakieś bzdury - co Ci się podoba, a co nie. No zastanów się dziewczyno, ile Ty masz lat? Bo najwidoczniej nie rozumiesz wpisów zmasakrowanych przez Dydymskiego.
  • gość 2017.04.22 [09:35]
    oj ludzie, co WY za bzdury wypisujecie, jako zadowolona z operacji wystawiłam pozytywną opinie, chyba to normalne,że ktos się cieszy, gdy wygląda lepiej, robiłam liposukcję ud i wszystko wyszlo pięknie, więc po prostu się tym podzieliłam. To zadziałało ,jak płachta na byka i zostalam dosłownie ''zmasakrowana''przez ludzi,którzy piszą ,że są kulturalni itp. dlatego wyrażam swoje zdanie , że jeśli ktoś wymaga szacunku od innych to najpierw powinien zacząć od siebie. Ja tu nikogo nie obraziłam, żadnym najmniejszym nawet słowem, moje wpisy to ten o rozmowie na poczekalni i wczorajszy, nie tamte w ktorych ktoś ubliża.Nie jestem tez jak tu sugerujecie jedyną zadowoloną, jest nas mniej, a może jestesmy tu rzadko, bo przewaznie ktoś pokrzywdzony więcej pisze, tak to już jest,że chwali się rzadko, ale jesteśmy i tez mamy prawo sie wypowiadać. I to bez względu na wiek, jak ktoś tu znów sugerowal, że jestem młoda i głupia...szkoda,że zamiast wymieniac sie doświadczeniami ze sobą to opluwacie jadem i to siebie na wzajem, bo ze czlowieka, który skrzywdził to zrozumiałe, ale drugiego pacjenta to juz niezby fajnie, życzę więcej wyrozumiałości do innych. A zeby było tu wiarygodnie, pozwalajcie i ludziom na pozytywne wpisy, jeśli takie życzenie mają, bo to co tu robicie to szykany wobec innych ludzi, skupcie swoją uwage na lekarzu i konkretnych przykładach a nie na przepychankach między sobą
  • gość 2017.04.22 [10:30]
    Do 09:35 o naganiaczka nie odpuszcza, wiem wiem brak klientów bywa dotkliwy. Nikt by nie bronił najgorszego chirurga w Polsce tak jak osoba która ma interes w tym żeby ten partacz zdobył choć jednego klienta. Teraz pewnie nie odpuścisz i będziesz znowu broniła tego konowała jak lwica w sumie to należy ci się podwyżka. No ciekawe co napiszesz teraz.
  • gość 2017.04.22 [11:49]
    Do 9.35 - Czy ty czytasz odpowiedzi innych na swoje wpisy ? Niewiele widać z nich rozumiesz, bo się powtarzasz - piszesz w kółko to samo. Aż się prosi, żeby skomentować to : DYDYMSKIEMU wyszła operacja ? Łał...- jestem pod wrażeniem. Szok ! Bo ja, po tym jak mnie zoperował, mało przez okno nie wyskoczyłam. Do takiego stanu ten nieudacznik mnie doprowadził. Ciesz się zatem ze swojej liposukcji, bo innej Pani tak to zrobił, że ma na nogach same dziury i wyboje. Ja po jego liposukcji mam bliznę - na twarzy., a po jego całej operacji : wszystkie z możliwych skutków ubocznych i powikłań. A od operacji minął już 1 rok, 3 miesiące i 2 dni i nie mogę z tego wyjść. Inni lekarze poprawiają to, co ten niechluj zrobił i nie mogą sobie z tym poradzić - najlepsi chirurdzy w kraju i Europie, oglądając to, co Dydymski zrobił, kwitują to w jeden sposób : z takim niedbalstwem, brakiem wyobraźni, umiejętności i kompetencji, to oni w całej swojej praktyce lekarskiej się nie spotkali. Więc miałaś farta ! Udało ci się !
  • gość 2017.04.22 [12:04]
    Do 9.35 Co ty się tak denerwujesz, jakie "szykany"? O czym ty w ogóle piszesz ? To jest normalna wymiana zdań pomiędzy pacjentami... "Koncentrujemy" się na Dydymskim - no bo co nam zostało : kafeteria, psychiatra, prawnik i oczekiwnie następnej operacji naprawczej. Tobie natomiast rzeczowo odpowiadamy, więc uspokój się i się nie stresuj.
  • gość 2017.04.22 [12:16]
    9:45- wszystko z twoją głową ok?jesteś przewrażliwiona na punkcie swojego wyglądu, kompleksy leczy się u psychologa a nie u Chirurga Plastycznego. Poprzedni zrobił ci MASAKRE z czegoś tam i poszłaś do Dydyma myślałaś, że on jest cudotwórcąusmiech.gif że z ruiny jaką zrobił ci inny lekarz, on zrobi cię na bóstwo? ciekawe czy krawcowa uszyła by ci z******tą kiecke gdybyś przyniosła jej kiepski materiał- żal mi ciebie że teraz ziejesz taką nienawiścią.
  • gość 2017.04.22 [12:34]
    Nie wiem czy nazywanie kogoś- naiwną, głupią, naganiaczką, kłamczuchą, podłą itp. to normalna wymiana zdań-w moim poczuciu to atak na MOJĄ osobę, nie Dydymskiego, dlatego oburzyło mnie takie potraktowanie na forum, gdzie miałam nadzieje na miłą rozmowę. Dlatego kończę tą dyskusję, napisałam to co miałam napisać. Przykro mi,że nie jesteście zadowoleni, ale z tego powodu nie wpędzajcie mnie w poczucie winy ,że ja się cieszę z mojego wyglądu. Jesli ktoś ma pytania co do mojej operacji, efektów itp. to bardzo proszę, postaram się odpowiedzieć, choć w tygodniu mam mało czasu. Od innych przytyków pod moim adresem proszę się powstrzymac, szanujmy się nawet gdy się różnimy, miłego weekendu wszystkim
  • gość 2017.04.22 [12:39]
    DYDYMSKI T. kojarzy mi się ze wszystkim co najgorsze. Jest wiele wiadomości jego pacjentów na kafeterii..., i nie tylko..., w których bardzo często powtarza się zdanie "to człowiek, który powinien być odsunięty od wykonywania zawodu lekarza" Też tak uważam - osobiście przeraża mnie fakt, że ktoś taki jak Dydymski jest lekarzem, czyli osobą publicznego zaufania, gwarantem naszego bezpieczeństwa. Już samo rozpatrywanie go w tych kategoriach, jest jakimś nieporozumieniem, a co dopiero stawianie mu jakiś wymogów. Nie mogę sobie darować, że trafiłam właśnie na niego - gorzej trafić nie mogłam.
  • gość 2017.04.22 [12:54]
    Do 12:34 gdybyś była tylko zadwoloną klientką to skończyło by się na napisaniu pozytywnej opinii, ale ty bronisz tego konowała jak niepodległości więc są uzasadnione podejrzenia że jesteś tzw naganiaczką więc nie dziw się że my poszkodowane przez tego partacza ciebie nie lubimy, a jeśli chodzi o brak kultury to właśnie ty niejednokrotnie drwiłaś sobie z naszego nieszczęścia więc nie rób z siebie ofiary.
  • gość 2017.04.22 [12:54]
    Do 12.16 - A skąd ty masz takie informacje ? Podaj mi swojego e-maila : wyśle ci swoje zdjęcia, robione 5 min przed operacją, 3 miesiące i 6 miesięcy po operacji, z datami, podpisane przez Dydymskiego. To się zdziwisz..., do czego Dydymski jest zdolny.
  • gość 2017.04.22 [13:53]
    Do 12.16 A tobie Dydymski poco zrobił nowe piersi ?, żeby ci wątroba lepiej pracowała ? Jak zachciało ci się powiększenia piersi, no to chyba miałaś coś "z głową". Więc powinien był odesłać cię do psychiatry, jak to ujęłaś, a nie wziąć stos pieniędzy i operować. Ale jakby cię nie zoperował z tymi problemami "psychicznymi", to by nie zarobił. Dlatego nazywany jest pazernym cwaniakiem. Proste.
  • gość wczoraj [11:51]
    Pan Dydymski zrobił mi nowe piersi i nie jestem zadowolona nie polecam tego chirurga
  • gość wczoraj [11:58]
    Dydymski oszpecił pewną pacjentkę zadzwoniłam do niej i oglądałam zdjęcia to prawda była bardzo ładna kobietą przeżylam szk jak zobaczyłam to co jej zrobił !
  • gość wczoraj [16:55]
    Dlaczego nie jestes zadowolona z piersi?

Odpowiedz na ten temat

Trwa ładowanie...