Odpowiedz na ten temat

Maxorman opinie

  • BigBoomser 2013.02.15 [14:28]
    czy ktoś z was kupił te tabletki maxorman??
    Podobno naprawdę powiększają penisa czy to możliwe???
  • Andrio34 2013.02.15 [21:11]
    Nie wiem czy dzialaja bo nie stosowalem, wiem natomiast ze reklamuja je gwiazdy porno w USA i sa tam popularne
  • 100times 2013.02.18 [15:58]
    Stosowałem ten preparat i raczej jestem zadowolony penis znacznie przyrusł na masie i długość 3cm
  • elcia wawa 2013.02.21 [16:03]
    mój men zawsze miał kompleks na basenie ze zle wyglada w kąpielówkach po kuracji maxormenem zyskal wkoncu duzo pewnosci siebie
  • u mnie słabo 2013.02.21 [16:07]
    wziąłem całą kurację i członek przybrał tylko na masie czyli grubszy jest co do długości tylko 0,5cm
  • CzesioLaska 2013.02.23 [13:15]
    Raczej nie ma takich tabletek które powiększyłyby wszystkim penisa tak samo w moim przypadku było 4cm na długości i prawie wcale na grubości to zależy od organizmu
  • elcorazo 2013.02.26 [09:50]
    wyprobowalem kilka i musze powiedziec ze maxorman to chyba najskuteczniejsze tabletki na powiekszenie penisa
  • damian-uk 2013.02.26 [09:56]
    4cm dlugosci i ok. 15% na szerokosci i masie to dobry wynik w 3 miesiace
  • śląskCwaniak 2013.03.01 [15:12]
    zaj**iste te tablety naprawde działają usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif
  • ciekawski takich nowości 2013.03.02 [10:26]
    strona bez możliwości dodawania opini, wszystko wygenerowane na pozytywne opinie, stronka w USA nie istnieje, czyż to nie dziwne? wnioski sami wyciągnijcie
  • lasio 2013.03.02 [13:20]
    Te tabletki nie działaja tak samo jak inne stosowałem je i nic smutas.gif
  • maxorman 2013.03.04 [13:02]
    Żaden dostępny suplement diety nie działa na 100% przyjmujących. Weźmy na przykład reklamowany Rutinoskorbin który podobno ma podnieść odporność na wirusy przeziębienia i grypy. Moja żona przyjmowała ten specyfik przez 3 miesiące po 3 tabletki a i tak zachorowała na grypę i spędziła tydzień w łóżku, ja też przyjmowałem Rutinoskorbin i mimo kontaktu z chorą nie zachorowałem na grypę.
    To samo z tabletkami powiększającymi penisa jeśli na 80% przyjmujących zadziała to i tak świetny wynik
  • dfdsfdsfds 2013.03.04 [13:05]
    Brałem Maxorman i mam mieszane uczucia, raczej opinia pozytywna nie żałuję wydanych pieniędzy
  • lasio 2013.03.06 [23:45]
    Mieszane uczucia czyli jakie ? efekty jakieś po kuracji były ?
  • Natalia456444 2013.03.07 [01:04]
    A ja wolę małe i wiele moich koleżanek tak samo. Jeżeli już to lepiej, żeby był dłuższy niż grubszy. Dla mnie np. liczy się uwydatniona główka a długość nie gra roli. Grube są brzydkie i często z nimi problem jest. Najważniejsze, żeby twarde były.
    To tak z kobiecej strony a wy może macie kompleksy więc sobie dobrze chcecie zrobić, ale niekoniecznie to musi działać na babki. No chyba, że na facetów zaganiaczy szykujecie a wtedy to nie wiem, co tam się podoba jezyk.gif
  • Pjurrrrrrrr 2013.03.07 [15:18]
    2,5 cm na długości i szerszy wzrokowo raczej jestem zadowolony to co piszą 5cm to chyba nie realne ale i tak jestem zadowolony bo dla mnie to dużo, wcześniej miałem 13cm w stanie erekcji więc opinia pozytywna dla maxorman
  • TwardzelPoznań 2013.03.11 [11:43]
    Tablety Działają okusmiech.gif
  • TwardzelPoznań 2013.03.11 [11:43]
    Tablety działają okusmiech.gif
  • bojryss 2013.03.15 [18:36]
    NIe działaja bubel jak wszystkie smutas.gif
  • radykalizm oklapł w otchłań cz 2013.03.18 [14:54]
    niezłe są te tabletki bardzo pomogły mi w niepełnej erekcji próbowałem różnych sposobów wtym pompki i bez rezultatu co do powiększenia to fajnie teraz penis wygląda w slipach polecam
  • xxxxxlllllllll 2013.03.18 [14:58]
    widziałem pornola przed filmem była reklama tych tabletek to chyba popularny w USA środek na powiększenie
    a film był z 2012
  • yahoo opinie z forum USA 2013.03.18 [15:15]
    maxorman the most effective penis enlargement pills. Research shows consumers more than 90% effective in a large group of Caucasian subjects. Tablets Maxorman act directly on the expansion and extension of the corpora cavernosa of the penis, so that more blood flows and the penis becomes enlarged.
  • bojryss 2013.03.18 [23:43]
    NIe czytajcie tych głupot !!!!!! to pisze jedna osoba, wystarczy zobaczyć na godzine posty dodawane zawsze są co kilka minut (to pisze ta sama osoba ) !!!!!! nigdzie nie ma opini na temat maxorman na stronach USA !!!!!!!!!!!!
  • fkgjfdlgjdlgksdf5645 2013.03.21 [14:26]
    stosowałem raczej jestem zadowolony w porównaniu z innymi dostępnymi na rynku to jakiś mały przełom
  • Norbert G. klub Gdańsk 2013.03.21 [16:26]
    Daj spokój maxorman to najlepsze tabletki na powiększanie członka jakie wypróbowałem, rozumię że konkurencja nie jest zadowolona bo ceną i jakością wali po głowach ale to nie powód żeby obsmarowywać dobry produkt na forach
  • Damian Pruszków WaWa 2013.03.22 [11:24]
    Wszystko w porządku na mnie działa dobrze biore drugi tydzień penis nabrał masy już widać co do długości nie dużo pół centymetra na razie
  • ADRIAN 999 2013.03.23 [07:34]
    biorę od miesiąca maxorman.już rozwiązał kilka moich problemów.
  • darsex 2013.03.26 [08:34]
    dla mnie bomba.Biorę już trzy tygodnie.Efekt:1,5cm dłuższy i wizualnie na pewno grubszy.Przybrał także na masie.Czuć jak go się w rękę bierze.
  • Strongman laluś 2013.04.04 [15:32]
    biorę drugi tydzień długość ok 1cm i przedewszystkin zwiększenie masy, lepsze libido penis sztywniejszy
  • hhjhjjh 2013.04.04 [19:54]
    Ja biorę maxorman od 20 dni i już mi przybyło 30cm długości o 40cm w obwodzie zaj**iście działa najlepsze tabletki na rynku jezyk.gif cały ten wątek na forum to jedna wielka reklama !!!!!!! (NIE DZIAŁAJĄ TAK NAPRAWDE TO TYLKO PLACEBO DLA GŁUPICH)
  • ekondzio 2013.04.07 [21:10]
    Stosuje te tabletki koncze juz kuracje i jestem raczej zadowolony, co prawda penisl nie urosl 5cm ale ok 1,5cm i znacznie przyrusl na masie. Co do wpisu powyzej no coz widac ze konkurencja jest ostro wk....a wczesniej stosowalem inne "cudowne" tabletki za ponad 300zl i poza zwiekszeniem libido penis kompletnie nic nie urosl.

Odpowiedz na ten temat

Trwa ładowanie...