Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

co dodac do kapusty pekinskiej??

Polecane posty

20.09] 14:09 batida de coco pytanie jak w temacie... z jakimi warzywami laczycie k.pekinska?? wasze ulubione zestawienia i lov carlos

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość alka81
kukurydza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość alka81
papryka, por

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rozpacz czarna rozpacz
pekińska marchew pora jabłko cukier sól pieprz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość alka81
sos koperkowo- ziolowy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marchew jabłko biała rzodkiew
może bycteż papryka, ogórek,por , rzodkiewki-co masz i co lubisz, do tego majonez i surówka gotowa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
a ja dodaje np tylko po lyzce smietany lub jogurtu majonez lyzeczka musztardy francuskiej czosek i wychodzi naprawde dobra salatka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja dodaję starkowaną marchew i kukurydzę + majonez PPPPPPPPPPPyyyyyyyyyycha!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja robię z dodatkiem tylko cebulki + sos ziołowo czosnkowy na bazie oliwy z octem jabłkowym lub dodaję do tego również kukurydzę. Robię też z pekińskiej sałatkę czyli dodaję: Pomidor, ogórek świeży, pepperoni konserwowe, feta oraz sos czosnkowy na bazie jogurtu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pekinska+kukurydza + czerwona papryka+cebulka+ majonez = pychotaaa :) polecam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ogórek kiszony no i koniecznie coś czerwonego dla zwiększenia wrażeń estetycznych :) oprócz tego posiekana cebulka lub szczypiorek, oliwa z oliwek lub majonez. Jak nie daję ogórka kiszonego to koniecznie zakwaszam sokiem z cytryny.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×