Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernatka

co zrobiłam nie tak?

Polecane posty

Gość bernatka

wszystko idealnie, cacy według przepisu.. 170 stopni 60 minut, a jednak sernik się spalił z wierzchu, a w środku jest zupełnie surowy :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a jaki
masz piekarnik??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
albo za wysoka temp. ( nie mozna sie poslugiwać przepisami co do stopni bo kazdy piekarnik chodzi inaczej :O ludzie nie wiecie tego?) albo twoj uroczy piekarnik nie dogrzewa :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bernatka
tzn ze co? ze za niska czy ze za wysoka???? tak w piekarniku robiłam a co?? przeciez nie w mikrofali..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale jaki piekarnik

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bernatka
jesu jak to jaki??? no normalny..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bernatka
nie znam sie na piekarnikach.. :o ale powiedzicie mniej więcej.. czy jak jes t spieczone z wierzchu a w srodku surowe to ze za wysoka czy ze za niska temp???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale o co pytasz
elektryczny czy gazowy ?!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale rozne sa normalne
np piekarnik w kuchence gazowej ale moze byc tez taki calkiem osobny ze spiralami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jak sernik z wierzchu się spalił, a w środku jest surowy, to jest jasne, że temperatura była za wysoka. Powinien był sie piec dłużej i w chłodniejszym piekarniku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
za wysoka temp. a na przyklad podam swoj piekarnik jakbym nastawiła cholera na 170 to by mi sie po 3 minutach zjarał jak jest napisane na 200* to ja musze na swoim dac CONAJWYŻEJ 100 :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jak masz piekarnik z opiekaczem, to moze wybralas funkcje opiekania z gory, wiec gora sie spalila a spod surowy, zmniejsz temperature...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×