Gość aaaa ziemniaki surowe Napisano Czerwiec 20, 2012 Nie chcą mi się ziemniaki gotowac w kapuśniaku ;(!!! To przez kwas z pausty??? Juz godzine gotuje ;( Są miekkie ale brzegi mają tak jak by nie dogotowane :(... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najperw się podgotowuje Napisano Czerwiec 20, 2012 ziemniaki, a potem dorzuca kiszoną kapustę sierotko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaa ziemniaki surowe Napisano Czerwiec 20, 2012 podnoszę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaa ziemniaki surowe Napisano Czerwiec 20, 2012 oj nie wiedziałam.. robie 2 raz w zyciu za pierwszym razem tez tak zrobilam i wyszlo pyszne... ueee :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaa ziemniaki surowe Napisano Czerwiec 20, 2012 ja pier...le... ;( a tu zaraz mąż i znajoma wpadną na obiad... ale wiocha.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciapata 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 ugotuj osobno i wloz do zupy a tamte powyciagaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaa ziemniaki surowe Napisano Czerwiec 20, 2012 nie mam juz czasu musze wyjsc z domu ;(! porażka.. no normalnie porażka.. a to babeczka starsza.. typowa "mamuśka" gotująca przez pół życia.. no nic czlowiek na blędach się uczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oszczedna z przymusu Napisano Czerwiec 20, 2012 nie masz szybkowaru? z nim nie mialabys takiego problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co masz w domu Napisano Czerwiec 20, 2012 w kapusniaku i ogorkowej tak zawsze jest jak wrzucisz za szybko kwas :) mi osobiscie nie przeszkadzaja takie warzywa, ale jak bardzo przeszkadzaja ci, to powyciagaj i podaj zupe bez ziemniakow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasienkaaaanbvfcd Napisano Czerwiec 20, 2012 ba, kiedys tez tak zrobilam, a teraz robie inaczej ziemniaki gotuje osobno....dziwne ale dobry patetnt potem dorzucam do zupki i dochodza z kapustka, a ogorkowa podobnie ale na koncu wrzucam ogoraski i kwas, a kapusta troche dluzej musi sie pogotowac, wiec ziemniaki robie osobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2017 Jak robisz zupę typu ogórkowa, czy kapuśniak z kiszonej kapusty, to najpierw gotujesz wywar mięsno - warzywny z ziemniakami i jak te są już miekkie, to dodajesz ogórki, czy kapustę, bo tak możesz 3 dni gotować i ziemniaki nie zmiękną ( przez kwas od ogórków, czy kapusty). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lampka 42 Napisano Luty 13, 2020 Ja też mam teraz ten problem, w kapuśniaku ziemniaki twarde.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdriannaWw 0 Napisano Luty 11, 2021 Gosiu, 9 lat później, a ludzkość dalej ma ten sam problem. Dzięki za ten post! Powyciągam - kapuśniak będzie bez ziemniaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach