Odpowiedz na ten temat

Monedo Now opinie

  • gość 2017.01.24 [18:45]
    Hej - czy ktos ma albo miał pożyczkę w monedo now? Jakie macie opinie?
    Jak koszty pozyczki wyglądają?
  • gość 2017.01.24 [18:46]
    Monedo now to nie żadna nowa pożyczka - tutaj masz analizę oferty i kilka opinii, które na pewno Ci się przydadzą http://pozyczkaprzezinternetbezbik.pl/pozyczk i-pozabankowe/pozyczka-monedo-now-opinie/
  • monedo now koszty 2017.01.24 [18:47]
    Ja miałem tam 2000 zł pożyczki - oddałem po 3 misiącach i koszty nie były duże - opłacało się bardziej niż w innych pożyczkach
  • pozyczkowiec 2017.01.24 [18:48]
    a czy w Monedo można dostać tylko pożyczkę przez internet?
  • gość 2017.01.24 [18:49]
    tak tylko przez net
  • POLECAM Monedo 2017.01.24 [18:51]
    Może w Monedo nie jest najtaniej ale 10 000złotych dostałem w 2 godziny na swoje konto POLECAM
  • Monedo now bik 2017.01.24 [18:52]
    A czy Monedo Now sprawdza w bik?
  • gość 2017.01.24 [18:54]
    Ja brałem pożyczkę w Monedo Now na stronie http://kasiasto.pl/ i zadowolony jestem - pożyczka tania, niskie raty a do tego w sobotę kupowałem samochód i mi brakło kasy i w sobote przelali mi 8000złotych od ręki praktycznie - wszystko załatwiłem przez internet usmiech.gif
  • gość 2017.01.24 [18:56]
    polecam moja opinia o monedo pozytywna
  • gość 2017.01.24 [18:59]
    pozyczka w monedo now ma w sumie same pozytywne opinie z tego co patrze ale mimo wszystko warto czytać opinie bo może znajdziecie taniej gdzies pozyczke
  • gość 2017.01.24 [19:01]
    ja mam długi w erif - dostane pozyczke w monedo???
  • gość 2017.01.24 [19:27]
    a co sadzicie o tym, jest to zdjecie moich nowych butków http://viid.me/qfgyiz
  • gość 2017.01.24 [20:43]
    Monedo NOW to w sumie tania i szybka pożyczka.
    Ja brałem tam dwa razy u dwa razy bez problemu dostałem pieniądze i to w tym samym dniu - szybko i bez sprawdzania jakichś skomplikowanych dokumentów
  • gość 2017.01.24 [21:03]
    Ja wziąłem pożyczkę na stronie http://kamiwet.pl/ tam też polecają w sumie Monedo ale wziąłem inną bo było taniej - polecam sprawdzić a też dostałem 6000zł w 15 minut
  • opinie o monedo now 2017.01.24 [21:12]
    Ja szukałem i negatywne opinie o konedo now nie istnieją - albo ta firma faktycznie ma dobre pożyczki albo dobrze spradzają co ludzie pisza o nic i interweniują
  • monedo bez bik 2017.01.24 [21:40]
    ja brałem w monedo now 5000ZŁ i koszty pożyczki były ok. Miałem na pewno jakis zły wpis w BIK i mimo to dostałem kasę w monedo - polecam
    Moja opinia pozytywna
  • gość 2017.01.25 [12:40]
    Strona: https://www.monedo.pl/now
    Na stronie napisano że "Monedo Now stanowi znak towarowy zastrzeżony przez Kreditech Holding SSL GmbH."
    Kreditech jeszcze ma Kredito24 i Pandamoney.
    Wydaje mi się że to jest re-branding pożyczek na raty Zaimo.
  • gość 2017.01.29 [13:17]
    Fajną analizę pożyczki w Monedo now macie na http://pozyczkainternet.pl/pozyczka-w-monedo- now-koszty-i-opinie-klientow/ - są tęż opinie klientów - można sprawdzić realne opinie o monedo now
  • gość 2017.01.29 [13:23]
    tak to dawne zaimo - piszą o tym na swojej stronie głównej smiech.gif zadne odkrycie smiech.gif
  • gość 2017.01.31 [14:40]
    Dzieki za te analizy - faktycznie warto sprawdzić te opinie zanim wysle sie wniosek o pożyczkę do monedo
  • gość 2017.02.01 [08:35]
    Polecam kasiasto.pl - tam dostałem 15000zl bez boku
  • milek877 2017.02.01 [09:44]
    Ja też tutaj wysłałem wniosek http://kasiasto.pl/ ale o pożyczkę 3000złotych - potrzebna była mi kasa w 10 minut i dali - na dobrych warunkach bo miałem czysty bik i pozytywna historie w bik - polecam tego pozyczkodawce
  • mondo now allegro 2017.02.01 [10:56]
    A jak wyglądają raty monedo now na allegro? Pierwsze widzę żeby atak firma na allegro oferowała raty...
  • gość 2017.02.01 [11:00]
  • gość 2017.02.01 [11:05]
    Z tymi ratami na allegro to jest tak, że to pożycza Kreditech Polska - to taka duża firma działająca w całej Europie - tak więc tutaj nie ma co się bać o warunki i uczciwość.
  • gość 2017.02.01 [11:08]
    Ja miałem raty w monedo now na allegro i było ok usmiech.gif warunki także całkiem niezłe ale długo mi to się wszystko generowało - nie wiem czemu - chyba lepiej wziąć osobno pożyczkę na monedo i później zakupić to co ma się zakupić na allegro czy innym sklepie - koszty te same a moze nawet taniej smiech.gif
  • gość 2017.02.01 [11:10]
  • gość 2017.02.01 [20:01]
    dzieki - wyslalem wniosek tutaj i dostalem 12000zl bez biku i krd
  • gość 2017.02.12 [09:23]
    faktycznie kasiasto ma najlepszą ofertę
  • gość 2017.02.17 [12:13]
    też skorzystałem z kasiasto i dostałem 10000złoty od reki bez bik i krd

Odpowiedz na ten temat

Trwa ładowanie...