Odpowiedz na ten temat

Opinie o videoczat portalu Zbiornik

  • gość 2017.08.13 [09:46]
    Goście idąc do ryśków najedli sie bo nauczeni doświadczeniem jak ci ugościli rafiego woleli mieć pewność że nie umrą z głodu
  • gość 2017.08.13 [09:46]
    ulubiony 50 lizusie dupowlazie depesz sam se da rade z ta sprawa z wiewiora chyba ze na lizaka cesz
  • gość 2017.08.13 [09:51]
    magnat masz nauczke z kim pic okaze sie ze travolcie tez cos zginelo
  • gość 2017.08.13 [09:52]
    ulubiony, depesz już wysłał swoich silnorękich do warszawy
  • gość 2017.08.13 [09:54]
    ulubiony50 to ten, co się wczoraj wygadał, że depesz nie ma łazienki w mieszkaniu? dobrze kojarzę nicki?
  • gość 2017.08.13 [09:54]
    [Jadwiga.R] Rozmawiałam przedwczoraj ze znajomym informatykiem, otworzył mi oczy na pewien szczegół. NN to bot stworzony przez grupę studentów Politechniki Gdańskiej. Oparty na sieciach neuronowych, działa na serwerze Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki. Postać bota renderowana w programie Blender, ze względu na ograniczenia w dostępie do mocy obliczeniowej serwera najczęściej w trybie monochromatycznym.
  • gość 2017.08.13 [10:00]
    tak ulubiony 50 taki lizus magnata jak go nie bylo do byl przeciw mu taka choragiewka
  • gość 2017.08.13 [10:01]
    A ta Limonka bierze przykład z Biski ? Jedna i ta sama sukienka,co ja tylko widzę w tej samej
  • gość 2017.08.13 [10:02]
    a magda i adrian sa z***bisisci i p*****lnieci pozytywnie
  • gość 2017.08.13 [10:03]
    Dlaczego nika02 ma cały czas takie podpuchnięte oczy?
  • gość 2017.08.13 [10:03]
    I co Ci ludzie maja z tym zjadaniem literek nie piszą chcesz tylko "cesz" po jakiemu to?
  • gość 2017.08.13 [10:04]
    Widzę, że piszą tu ludzie specjalnej troski. Nawet jednego zdania nie "umią" sklecić.
  • gość 2017.08.13 [10:06]
    "Umia" haha No nie umiom ,trzeba doszkolić
  • gość 2017.08.13 [10:12]
    Ten wątek jest lepszy niż najlepszy fake news generator.
  • gość 2017.08.13 [10:14]
    Parawaeszawa zajumala aparat a ze sie wypadało to niby oddadzą. Jahaha. Ale złodziejstwo ze szok. Oboje tylko faje i woda. Zero żarcia. Długo tak nie pociągną.
    Dziwie sie ze jeszxze ktos chce sie z nimi spotkać chyba tylko taki sam zapijaczony i złodziejski element jak oni sami. Oraz o podobnym stopniu higieny usmiech.gif
  • gość 2017.08.13 [10:15]
    Ryski wstyd!! Sami zrą goście o suchych mordach oczko.gif porażka !!
  • gość 2017.08.13 [10:17]
    jak to kto bercia ich gościła i mówiła że to super ludzie
  • gość 2017.08.13 [10:17]
    Biorąc pod uwagę wizualną stronę tego zagadnienia, jest ono zbyt specyficzne w swojej strukturze obiektywnej, i wobec tego w ramach szowinizmu i abstrakcjonizmu absolutnie nie wchodzi w rachubę.
    No bo jeżeli ktoś komuś coś, a nikt nikomu nic, to po cóż i na cóż.
    A co się tyczy względem tego to i owszem, gdyż z punktu patrzenia na punkt widzenia, kwintesencja omawianego zagadnienia jest nam bardzo dobrze znana. Jeśli o mnie chodzi, to nie wiem, o co chodzi.
  • gość 2017.08.13 [10:20]
    Nie o suchych pyskach mieli piwo które chyba sami sobie przynieśli i nie wiadomo czy tej kiełbasy tez nie przynieśli .Ryśli dali i w zamian swoje bezcenne towarzystwo
  • gość 2017.08.13 [10:24]
    Nie smiejta się z min max bo kobitkę to ciągle bolą chyba korzonki)
  • gość 2017.08.13 [10:27]
    gosc 09.51 - pół biedy, jakby im cos zgineło, gorzej, jakby cos przywlekli do domu.
  • gość 2017.08.13 [10:33]
    Ja nie wyczytałam się dobrze w regulamin Zb , być może tam dodatkowe kredyty dają za chlanie wody na ekranie)
  • gość 2017.08.13 [10:35]
    Postuluję o to, żeby starsze kobiety (takie 35+) miały ustawowy zakaz obnażania się przed kamerką (przynajmniej nie w porach posiłków).
    Najpiękniejsza pani na kamerkach to HOT BLONDI, jak priwki, to tylko u niej!!!
  • gość 2017.08.13 [10:59]
    hot blondi ci loda zrobila czy sama sie reklamuje bo nedza z priwkami
  • gość 2017.08.13 [11:08]
    Parawarszawa układał aparat fotograficzny jak byli na ostatnim pobycie w Łodzi. Depeszowu lub tej jego łasce usmiech.gif bo ja juz sie gubię usmiech.gif
  • gość 2017.08.13 [11:14]
    Swoja droga ten Travolta ma sklonnosc do delikatnie piszac dziwnych ludzi.Imprezuje z najwieksza patologia zbiornikowa a wczoraj dal tej Cukierek co nick poprzedni miala Analnamaniaczka 750 kredytow.Jego kada ale przeciez ma zona i dzieci wiec tym bardziej nie rozumie idiotycznego wydawania pieniedzy na patologie....no,zeby ta analna chociaz ladna byla,Nigdy go nie widzialam piszacego u jakis ludzi na poziomie,tylko u patoli.
  • gość 2017.08.13 [11:18]
    trawolta by ele zasponsorowal majtki jej kupil bo z tych wali juz pewnie
  • gość 2017.08.13 [11:20]
    Wladca szlabanu po zakonczeniu dzisiejszej dniowki czyli ok 14 godziny zorganizuje transport i wraz z Sobowtorem pojada do Pary oddadza kase za przywiezieniew/w i odzyskaja leciwy aparat.Mozliwa transmisja .Pozniej uda sie z Poslanka po obiecanego lapka i komorke oraz zakupi jej bilet bowrotny.Czy bedzie ciag dalszy to zalezy od tego ile utarguje dzisiaj ????Bo moze juz na neta oplacenie nie wystarczyc.jak wystarczy to ok.wtorku zobaczymy Wladce z nieodlacznym piwem na wizji.
  • gość 2017.08.13 [11:21]
    @gość dziś [10:35]
    "starsze kobiety (takie 35+)" o men, aleś dowalił smiech.gif
  • gość 2017.08.13 [11:22]
    Tak w Lodzi sa takie mieszkania komunalne jedno z nich zasiedla Pepesz.

Odpowiedz na ten temat

Trwa ładowanie...
+18
Uwaga!
Ta strona zawiera treści przeznaczone wyłącznie dla osób dorosłych