Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Etkapetka

Kolejna ciąża po poronieniu

Polecane posty

O tak słoneczko pięknie świeci (dobrze, że mi w okna nie świeci, bo bym się wkurzała, że muszę w pracy siedzieć;-)) Beatka to zdówko.... teraz zabieram się za mineralną

ok tez moze byc ja juz od 6 niespie martwie sie moim m jak mu tam nochala zrobia mieli go zabrac na zabieg przed 9 mama pracuje w szpitalu wiec ma mi zadzwonic jak go przywioza na sale i odrazu wsiadam w autko i smigam go potrzymac za raczke a co tam u ciebie

Gość Dorcia 38
Mam nadzieję że to zrobiła śszalona:)

Gość Dorcia 38
oj tam oj tam od razu wyluzuj hihi Mówiłam że kawa w dobrym towarzystwie najlepsza Asmanko Ty bidulko w pracy?

..., że co zrobiłam? no niestety w pracy ktoś musi pracować,żeby inny nie musiał;-P Beatko spokojnie.... wyprostują mu wszystko jak trzeba, tym bardziej jak piszesz, że mama tak pracuje to krzywdy mu nie zrobą;-).

Gość Dorcia 38
Beatko trzymam kciuki za piękny nosio:) Ależ mi dzisiaj dobrze takiego humoru dawno nie miałam i to Wasza zasługa P)

Napewno bedzie tylko zebym własnego meza poznała jak wejde na sale hihihiihihi

Gość Dorcia 38
oj Asmanko duża dziewczynka i nie wie co z mężusiem w takim momencie robić;)

Gość Dorcia 38
Łyżeczkę dobrego humoru kroplę słońca i Was dobre "przyprawy" do smaku ot cały przepis

Oj Dorcia nie zawstydziaj mnie;-)robiłam robiłam, ale niestety przez te metody w ciąże nie zajde:-P Beatka poznasz poznasz... z zmkniętymi oczami;-)

Też się mogę do te wirtualnej kawki dołączyć:)? A jeśli chodzi o moje pobolewanie brzucha to nie tak jak na okres, a tak jakbym wczoraj z 200 brzuszków zrobiła i dzisiaj mam zakwasy. Tak już mnie od poniedziałku boli. Ja nie mam regularnej @ więc nie wiem kiedy mam zrobić test, ale w przyszłym tygodniu to już na pewno zrobię, bo dłużej nie wytrzymam w tym napięciu :)

niezawstydzaj sie słoneczko rumiencow dostałas oj taka duza dziewczynka a sie wstydzi bo bedzie karny jezyk hihihiii a receptura piekna obysmy codziennie tak pijały kawe ale w powiekszonym gronie (mam namysli nasze faolki w brzusiu ) to bedzie nas szesc osob łłłłłłłłłłłłłłłooooooooooooooooooooooo ale gromada :P

Gość Dorcia 38
Oj od razu nie zajdziesz więcej wiary kochana każda metoda dobra jeśli będzie skuteczna Mój mężunio po weekendzie to chyba na dłużej będzie miał dosyć hihi

Gość Dorcia 38
Beatko mam tez taką nadzieję ale niekoniecznie sześcioro z bliźniaków też bym się cieszyła a obciążenie genetyczne mam

zapraszamy a masz cieplutka jeszcze bo moja ostygła buuuuuuuuuuuu a dolewek nielubie :( hejka dziewczynki mam do was prosbe czy mogłybyscie zapisac swoje stopki bedzie nam łatwiej siebie zrozumic i wiedziec coscie przeszły ale oczywiscie to moja luzna uwaga

Gość Dorcia 38
Beatko a jak to zrobić?

Dorcia uwierz mi nie da rady tak zajść w ciąże. Mój mężuś jeszcze się boi..., jak powiedziałam że trzena do pierwszego okresu czekac tak się biedak przejął, i ni kuta;-) Beatko ja się mogę meldowac codziennie oprócz weekendów:-). Niedługo będziemy zamiast pić kawy to pepkowe....;-) Asieńko a pewnie, że możesz a tak apropo masz piękne imię;-)

Asmana, przestań. Moje imię jest fatalne. Jak byłam mniejsza to zawsze pytałam mamę czy miała zły humor przy wybieraniu mojego imienia :P:)

asman domniewam ze tez masz na imie asia albo ktoras z twoich pociech ???????????? a jak tam wasze stopki podoba wam sie moj pomysł czy niebardzo

Gość Dorcia 38
Asieńko cieszę się że jesteś z nami Implantacja jajeczka to ok 7 dni więc daj sobie 10 można robić

Dorcia to daj znać mi dzień wcześniej kiedy będziesz robiła test, to jak nie dostanę wcześniej @ to razem zrobimy:)

a pewnie, że mam tak na imię;-P Ja kawę potrafię pijać 3 godziny i mi nie przeszkadza... Dorcia u mojego męża (bracia sa bliźniakami)

Gość Dorcia 38
Asman nie rezygnuj spróbuj dzisiaj jeszcze nie jest za późno jajeczkowanoe to ok 5 dni Asieńko myślę że to piękne imię J O A N N A Charakterystyka: Twój wdzięk i urok, energia i siła oddziaływania bez wątpienia mają wpływ na innych. Zdecydowanie wyróżniasz się z tłumu i nie sposób minąć Cię obojętnie. Nie lubisz jednak grać pierwszych skrzypiec, nie przepadasz za przewodniczeniem ani za staniem na czele - z powodzeniem zadowalasz się pozycją zastępcy i doradcy. Łatwo dostosowujesz się do otoczenia, jesteś ogólnie lubiana i towarzyska, a fluidy, które wokół siebie roztaczasz, dodatkowo elektryzują niejednego chłopca (nie da się ukryć, że koleżanki trochę Ci zazdroszczą). Ale nie dla Ciebie bujanie w obłokach! Jesteś na wskroś realistką, czerpiącą siłę ze swego opanowania, praktycyzmu i umiejętnej analizy sytuacji. Twoim dużym atutem jest wiara we własne możliwości, a to pozwala Ci wykorzystać jak najlepiej wszystkie życiowe szanse. Zazwyczaj cechuje Cię dynamizm i niezależność, nie poddajesz się niczyjej presji, ulegasz jedynie sile argumentów: Dobry kontakt z rzeczywistością chroni Cię jednocześnie przed pesymizmem i popadaniem w depresję. Odczuwasz silną więź z kobiecym klanem w Twej rodzinie - z mamą i babcią, w przyszłości - z córkami i wnuczkami. Uwielbiasz być adorowana, a dla swojego ukochanego jesteś źródłem energii i inspiracji. W uczuciach przejawiasz czasem dwojaką naturę: albo jesteś bierna, albo szalenie żywiołowa. Tu także - jak w innych dziedzinach - lubisz chadzać własnymi drogami...

klikasz w moje konto jet u gory i tam jest ustwienie stopki i piszesz tak jak ja mam ustawiona np ile masz lat czy masz jekies problemy z jajeczkowaniem owulacja itp oraz kiedy straciłas ciaze w jakim tyg przeczytaj sobie moja to załapiesz bo nieumiem ci tak opisowo wytłumaczyc powodzenia w ustawianiu