Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

Inguś! Pisałam do Ciebie mailika - daaaaaaawno.Cisza........A może nie doszedł? :(

Witam w ten mrożny ranek Efciusia witaj po tak d ługiej nieobecności hhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Już nas chyba nie opuścisz na tak długo. Kalius też witaj po długiej nieobecności, ale nie tak długiej jak Efciusia. Nie miałam czasu na zagladanie do komputra przez weekend Maduś super, że sobota była Twoim dniem, a Tomuś, no cóz osobniki tej rasy juz tak mają i ten instynkt łowczy jakos trudno całkowicie u nich wytepic. :) Malutka, Kitty, Leticia powodzenia w szkółce. Mnie też czeka bardzo ciężki tydzień, tyran wraca. Achhhhhhhhh....... Behemotku mam nadzieję, że Tobie równie dobrze minął weekend co pozostałym dziewuszkom. Elffik, a co u Ciebie, jak duzo tych prezentów było. Pozdrawim wszystkich i całuję w mordeczki. Czas iść strzelić sobie jakąś kawkę. 👄

Efciusia, wysłałam w piatek do Ciebie maila. Nie doszedł??????????? Jak nie to zaraz prześle jeszcze raz. Wszystko w nim wyjaśniłam. trzymam kciuki za koleżanke i zyczę jej szybkiego powrotu do zdrowia. przyznaję sie bez bicia, że od Ciebie dostałam 25 listopada mailika, i dopiero w piatek na niego odpisałam.

dziewoczki- dziękuję Inguś - nie ma sprawy - ja też często milczę i sama nie potrafię wyjaśnic dlaczego. Zaraz zerknę do skrzyny - jejuuuuuuuuuuu ! 😍

Efciusia, to pewnie gdzies tam wisi ta wiadomość ode mnie. Karaani witaj, 👄[ 👄 👄 Słonko myslałam a nie wymieniłam Cię wyżej wybacz mi tę zniewagę. To przeoczenie poprostu. Kalia, oczywiście Ciebie też bardzo mocno całuję i pozdrawim. Tak dużo juz tu osób że czasami jak piszę to się gubię, kogo wymieniałam, a kogo nie.

Dziewczyny.........idę na koło z łaciny.........ratujcie ............. nie przeżyję ............boję się jak nie wiem co :(...........:0........... Pozdrawia Was Leticia cała w strachu ............ Jak wrócę po południu to dam Wam znać jak było ......... Poniedziałek ....wwwrrrrrrrrrrr........😠...........................

No to kamień spadł mi z serca Karaani, pluc na Ciebie nie mam zamiaru. Także jak narazie wszystko się dobrze zapowiada.

Jutro wraca, ale będzie jazda na maxa. Zobaczymy co z tego wyniknie, ale napewno dobrze nie będzie. To wiem napewno nie po tym wszystkim. Świniak pewnie knuje słodka zemstę w domu i jakieś podstępne intrygi.

Witam moje śliczne :) Efciusia, Kalia> bardzo miło was znowu zobaczyć na Buu.. 🖐️ Mam nadzieję że zostaniecie już :) Leticia> trzymam kciuku bo prosiłaś , Powodzenia :) Karaani, Inguś > 😘 A weekendzik mi milusio minął :) W sobotę byłam z Tomka siostrą na piwku i podrywało nas dwóch kolesi (jak na moje oko tacy pod trzydziestkę) :) Mam tel jednego ;) Malutka> cieszę się razem z tobą Madusia> Tom i tak to ciebie kocha :) ale może odwdzięcz mu sie tym samym ;) Kitty> 🌻 - dla naszej zabieganej maturzyski :)

Inguś ! Dziękuję za piękne słowa! Odpisałam - jednym tchem. Dziewczynki - jestem - trochę odmieniona, skołowana... ale jestem! Jestem iskrą i wiatru powiewem.. .......coś tam.. coś tam... Jestem chwilą , która oszukać chce czas... ale jeeesteeeem. A,M.Jopek.

matko wszystkich założycieli ! módl się za nami.... próbuję rozładować napicie. Operacja trwa 50 minut. Boże! jak można być lekarzem i nie mieć nerwicy. Ja dziś nie spalam, ona też i myślalam jak śpi ta ekipa przed tak trudnym zabiegiem. może ja za dużo myślę..... jeszcze wrócę....

ło matko! ;) Efciusia będzie dobrze. Jestem pewna :) Tylko przestań się denerwować bo to nic nie pomoże :O Ingusia> czy ucałowałaś ode mnie Oliwkę? Hę? Karaani> witam cię bardzo gorąco, pomimo zimna na dworze brrrr!!!!!!!!!! :(

karaani - dobrze wymieszaj by konsystencja się ujednoliciła - ha ha a lekarze dłubią mojej przyjacióce w oku - nie mieszać panowie! mnie naprawdę nie jest do śmiechu - ale podobnież tak trzeba.

Behemotku witaj Efciusiu, jak też Ci już odpisałam, żebym znowu nie miała zaległości, jak odetchniejsz po tych wszystkich emocjach to sprawdź skrzynke.

Oczywiście jak codzień Oliwia ucałowana i przesyła ogromniastego słodziutkiego buziaczka dla Wszystkich forumowych Cioć. Własnie jestem na etapie uczenia jej jak ładnie wyciaga sie usteczka do buziaczka. Postepy są,

Ingulciu! ŁOTPISAŁAM! Całueję Oliwkę 😘 Acha! Trochę pomyliłam literki- mam nadzieję, że zrozumiesz sens.

z zespołem napiecia przedmiesieczkowego wita was madusia! 😠 +:classic_cool: = 😡 jutro bede miała okres.............. ale co tam! jak miło kochane dziewuszki, że wszystkie juz tu szczebioczecie od samiuskiego ranka! jak wczoraj zobaczyłam ładnego pana w tv - mruknęłam znacząco.... tomus tylko chrzaknał, wiec ja znowu mmmmmmrrrrrrrrrrrr a tom - lekkie kaszlnięcie...więc ja ŁAAAAAAAAAAAAŁ....MRRRRRRRR i Tom.: co tak mruczysz moja najpiękniejsza na swiecie kobieto z mych snów, którą kocham nad zycie, moze cherbatkę ci zrobię? byłam..................usatysfakcjonowana... :)

witam kochane forumowiczki :) w zasadzie dizś drugi dzień samotności elffika ....... będę silna ...... buuuuuuuuu dobrze, ze chcociaż braciszek dizś wraca :) zajmie moje myśli i czas :P rodzice juz po niego pojechali na lotnisko do Berlina a mi przyszło pilnować psa - Mika siedzi teraz pod drzwiami i czeka aż po nia wrócą .... biedactwo :( Inguś - prezentów troszke było - i od mikołaja - misia i od rodziców (chyba im na prawdę wnuków trzeba :P ) Oczyiście ssame drobiazgi i słodkości - nie robimy sobie nigdy wielkich prezentów pod poduszkę - raczej na choinkę. Ewciusia - mama nadzieję, ze wszystko z przyjaciółką ok i że operacja sie powiodła .... na pewno - tak musiało być bo myślami było z nia całe nasze forum. Daj znać jak juz będziesz wiedziała. Keticia - łacina :| ja tylko nazwy wad mowy i wymowy muszę zanć i to juz dla mnei za dużo. Trzymamy kciuki Behemotq 🌻 miło Cie widzieć - zwłaszcza, ze nas ostatnio zaniedbywałaś I 👄 👄 - ki dla wszystkich pozostałych dziewczyn :)

karaani, cholerka! przypominam ci się jak smarki z nosa scierasz!!! no ładnie ci sie kojarzę, ładnie!!! :) mi tez skóra z nosa schodzi, bo letko przeziebiona byłam......a to wszystko, przez behemotka! ona pierwsza pradkowała!....:) przyznaj sie behemuś....nie bede krzyczała :) o efcia :) witaj............jestes jak ten kot. przyłazisz jak ci czegos potrzeba........a tak to sie nawet półgebkiem nie odezwiesz......😠....a z psiapsiółą wsjo budjet charaszo! a co! malutka! pozdrów tomusia! 🌻 i nie kłócic mi sie!!!! to ma wielka miłosc być i juz!!!!! kalia! oczywiscie, że tęsknimy!.😘... wredna ruro, jak mogłaś pomysleć inaczej!!!?? inguś, skarbie....😘 może jakaś ekipę tam do ciebie wysłać na lettką klepanke szefunia... :) tak być nie moze......😠 a pamiętacie concordie...hyhyhyhy! i tego od concordi.....ciekawe, czy juz ze spiaczki wyszło to to :) a wydawała sie taka .....................normalna :) to co? bania z poniedziałku? czy od razu flaszeczka i nie będziemy sie rozrdabniać..?

a ja wczoraj biały rum z sokiem arbuzowym piłam.....moccccccno zmrozone... oh karaani! mordo ty moja!!! elffik! pogłaszcz mike od madusi! i za uszkiem podrap! :)

A ja bylam dzisiaj tylko na 2 lekcjach..:P uff.. Elffik łacze się z Toba w tęsknocie..dzisiaj mój pierwszy dzień... Ewciusia witaj..Mam nadzieje i wierzę w to,że wszystko bedzie dobrze Behemotku, Karaani, Kalia witajcie..miło Was uściskać [ścisk ścisk] Leticia trzymam kciuki! Inguś :) ucałuj Oliwke 👄 Madusia staram się nie kłocic..ale no..uparta jestem.Tomek też..mamy swoje przyzwyczajenia..ale myśle,że z perspektywy czasu wyjdą nam one na dobre i nie bedzie wiecej takich nieporozumien.Miłość...wielka..to tak nie bardzo..jest ale mała...i rośnie :)..ach ten mo Tomus...:P Kitty a Ty gdzie sie podziewasz?!

Kurka...mam maly problem..tzn..nie jest mój..ale strasznie sie martwie i jest mi przykro..Jak wiecie zbliżaja sie świeta BN..Moj przyjaciel..Wojtek (no..moj eks) chyba spedzi je sam..Starsznie mi przykro..Chetnie bym Go zaprosiła,ale to nie zalezy ode mnie, inaczej bym sie nie wachała..Jedyna bliską Mu osoba jest Jego brat...ale nie sadze żeby sie pogodzili :(...Jakoś tak mi smutno..

Zawsze wszystko omawiam z Tomkiem (jeżeli chodzi o Wojtka,wczoraj nawet W..wyszedł z prpozycja spotkania sie z Tomkiem i pogadania,żeby wszystko wyjaśnić,ale Tomek raczej z niechecia podszedl do tego pomysłu).Wiem,że Tomek nie byłby zadowolony z tego pomysłu..Ech..jestem miedzy młotem a kowadłem..Z jednej strony Tomek..a z drugiej Wojtek..i to nie chodzi o uczucia.tylko po prostu o to,że w tym dniu bedzie sam..:(

tup tup tup..........przybiegłam tup tup tup...........odbiegłam tup tup tup.........przybiegłam nie mogę sobie znaleź miejsca. dziękuję , że jesteście ! może jest po... napewno śpi dziecina............ narkoza ogłupia .... mnie by się głupi jaś przydał.... tup tup tup...... tup tup tup tup.......

Mika pogłaskana i podrapana madusiu - i znowu zaczepia zeby ją dalej głaskać - ehhh wiecznie niedopieszczony ten mój pies :p przesyła wdzieczne mruczenie - tak tak mruczenie - to pies ale jak sie ją tuli to mruczy jak kociak z zadowolenia :p :D ehh kochana starucha - co my zrobimy jak jej zabraknie .. ewciusia - na pewno juz po i wieczorkiem przyjaciółka sie obudzi. Będzie wszytko dobrze :)

ale dziwnie na mnie listonoszka spojrzała :P przyniosła zasiłek a ja czemu tak wcześnie i czy to na mikołaja - a przecież dzis już ósmy :P :D zakręcona jestem :P zaraz idę \"poszaleć\" tyle kasy dostałam hehe

Efciusia napewno juz po wszystkim i wszystko poszło pomyslnie. Nic sie nie martw. 👄 Maduś witaj, no ekipka to chybaby sie przydała. napięcie i u mnie właśnie jest wrrrr...................... biedne moje kochanie chyba znowu stanie się celem ataku. Ech ten Twój Tomuś to ma podejscie do kobiet umie zadowolić, muszę chyba swojego wysłać na jakąs naukę do Tomusia. Elffik to super, że przyjedźa dzisiaj brat, oderwiesz się i nie będziesz tak bardzo tęsknić. Dnie szybko lecą i juz niedługo będzie wielki powrót. Malutka musisz z Tomkiem porozmawiać, chociaż wątpię, żeby się zgodził. Ten typ juz tak ma. Karaanii Ty zasmarkańcu, jutro kremik weź do pracy, bo kinolek zrobi się niesamowicie czerwony i biedny obdarty ze skórki. Będzie marzł w taką zimnicę.

karaani tak, tak to TEN drinkuś - bacardi czy cóś takiego. no mówie ci jaki zajebisty. pychotrka taka, że hej. mniam mniam polecam. tylko niech moccccccno zmrozony bedzie. zajebisty, paluszki liiiiiiiiiiiiizać! malutka! cholero ty jedna! 😠 wojtek ma ci z główki wywietrzec jak babelki z piwa!!!!! szybciutko! tomus, tomus i tylko tomuś!!!! tomus jest dobry, piekny i kochany, a wojtuś brzydki i zły i robi złe rzeczy!!!! jak to swiąt z bratem nie spedzi bo sie pokłócił?!! świeta sa po to by się pogodzić!!! i juz!!! a miłosc do tomusia ma rosnąć jak ,znowu wróce do piwa, piana na wzburzonym piwie!!!! elffik.......podrap jeszcze za uszkiem... :)....