Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

madusiu - te kociaki były takie szarobure - typpowe dachowce ..... w poprzednich snach ciotka z nimi spała w pościeli (za każdym razem z dwoma) i one były jakieś dziwne - złe (choc ja lubię koty) a dziś mi sie śnił tylko jeden (też leżała z nim w \"betach\") i on był śliczny - ja coś móiłam w stylu - zobaczcie śniło mi się, ze macie koty a tu rzeczywiscie - tylko zę jednego .... hmmm ......... a moze ciocia ma kogoś fałszywego w łóżq ?? :P muszę poważnie porzmawiać z chrzestnym :P :D

Elffik chyba nie wliczaja osb niepelnoletnich..a poza tym to troszke stare dane..nie mam pojecia..

hehehehe elffiku! a ten drugi kot.?....był i znikł..................czy twoja ciocia rozstała się z jakimś.....hmmmmmmmmm..............przyjacielem :) a może ten kot co znikł przyjaźni się z tym obecnym kotem który jest czyli z twoim chrzesnym......? ni żeby ich coś łączyło......ale może coś knują!!! musisz ostrzec ciotke! niech się pakuje i ucieka.....pewnie grozi jej śmiertelne niebezpieczeństwo!! może chcą jej.................................obciąć włosy we snie??!!! albo oczywiscie podczas snu, przylepić.......kocie wąsy....!!!!!!!

jejqqq maduśś - biegnę po fona !!!!!!!!!!!!! nie sądziłam, ze to aż tak poważna sprawa !!!! jejqq ale ona teraz w pracy a nei ma kom !!!!!! jak ja wuytrzymam z ta poważną info do 16.00 :0 jak to dobrze, że mam Was i w porę zostałam poinformowana co do powagi sytuacji !!!!! Niech cioteczka sie pakuje i przyjażdża pierwszym pociagiem do mnie !!! Obcięcie właosów !!!!!!!!!!!!!!!!!! grozaaaaaaaaa :0 nie wspominając już o dolepieniu wąsów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :0

Elffiku> może dla pewności wyślij swoją ciocię do mnie, bo twój chrzestny, nie daj Boże, może ją u ciebie wyśledzić. O której mam się spodziewać twojej cioci??? Obiecuję że będę jej bronić z całych sił, całym sercem i poświęcę dla niej nawet swoje włosy jeśli tego wymagać będzie sytuacja.

behemotqqq dzięęęęękujęęęęęę 👄 🌻 na peno skorzystamy - bo rzeczywiscie - pierwsz eco szukałby u mamy, jej rodzeństwa i potem u nas ..... nie wiem o której będzie - wiesz do wawki ma trooszq daleko - ale myslę, ze możesz sie jej spodziewać najpóźniej jutro rano ....

oki, Elffik czekam na twoją ciocię. Mam nadzieję że twoja ciocia nie ma nic przeciwko kotom, bo nie chciałabym się pozbywać Blinka (ale jeśli trzeba będzie.... ). Przygotuję się już dzisiaj na jej przyjazd. Ojej, muszę się wykąpać. I do fryzjera, koniecznie do fryzjera, jej gdzie ja teraz znajdę fryzjera który sie mną zajmie? :( E nic, znajdę. Dam radę. I jeszcze w mieszkanku posprzątać i kota wyprać i Tomka podtopić w wannie i.... jej, szybko... nie wiem czy zdążę. I pościel wymienić twojej cioci i odkurzyć jej w pokoju bo może jakiś pyłek jej przeszkodzi.... i z kuwety Blinka wyrzucić i... ciasto!!!!.... Powinnam zrobić jakieś ciasto!!! Jakie twoja ciocia lubi ciasto???? Szybko bo musze wychodzić bo nie zdążę. ... Elffik> tak bardzo się cieszę na przyjazd twojej cioci :) (chociaż oczywiście mi przykro że takie nieszczęście mogło ją spotkać) Ale nie ma problemu wezmę ją do psychologa. On musi uspokoić jej zszargane nerwy.... i moje przy okazji.... ufff.. ;)

Dziewczyny , ależ ja jestem zagubiona w naszym dołkowie , ponieważ już zebrało się kilka stronek , których nie przeczytałam i pewnie zrobi to dopiero na weekendziku :) Pozdrawiam baaardzo serdeeecznie :) Bo święta są już tuż tuż i na samą myśl o tym aż mi się ciepło na sercu robi .........❤️.........................;)

Witam po pewnej przerwie, przepraszam, ze tak zaniedbuje ale mam powazne klopoty w domu... remontujemy lazienke a dzis to nawet nie bede miala sie gdzie wykapac bo wyrzucilismy juz wanne a prysznic zamontujemy jak polozymy kafelki czyli gdzies okolo weekendu... ratunku!! miska pozostaje a co u Was? 🌻 🌻 🌻

majajaj>>>życzę udanego remontu łazieneczki :) nie przejmuj się zawsze jak są jakieś remonty w domu , to człowiek nie wie w co ręce włożyć i zawsze zrobi się wielki bałagan .....ja to przeżywałam kilka razy ........ Na szczęście na razie na horyzoncie nie ma żednego remontu , ale .....można się pocieszyć , że po zakończonym remoncie wszystko bardzo ładnie wygląda :) A jaki będzie kolorek łazienki ?? pozdróeczka :)

behemotqqq chliiipp normalnei jestem wzruszonaaa chlipppppp takie przyjęcie dla mojej ciotuuniiiii chhliippppppppppppppppp nawet kot prany i Tomuś topionyy chllliiipppp juz do niej dzwoniłam - jest przerażona tym, co jej grozi - nie wiedziała ze te naście (nio ju.ż prawie dzieścia) lat temu wyszła za takiego potwora zdolnego do namalowania jej wąsów !! - wsiadła w pierwszy pociag do szcz a tam juz będzie łapać do wawki :P ciasto lubi każde niemal - nie jest wybredna :) a przy tym jaka z nij dobra kucharka ... przekonasz sie - bo póki czegoś dla siebie nie znajdzie pewnie bedzie Ci gotować między jedną a drugą wizytą u psychologa :P Leticia 🌻 witaj zabiegana kobietko Majaj 👄 współczucia - mi sie tak udało, że wprowadziłam sie dopiero po remoncie - ale robili kuchnię, przedpokój (meble oczywiscie) więc wiem co to mieć sajgon w domu) pociesz się - jak ślicznie będzie już po - i na ile lat spokój :) właśnie - jaki bedzie kolorek ????

ahaa - Majaj - wysłałam obiecane fotki .... troszke przy nich namiesząłam ... ale mam nadzieję, ze nie sprawi Ci to zbyt duzego kłopotu

Elffiku>>>jeszcze nie doszłam , co to za historia z tą Twoją ciotką , ale pewnie jak przeczytam zaległe stronki , to się dowiem wszystkiego ..... Jestem naprawdę zabiegana , to juz mnie męczy i nie mogę doczekać się tej świątecznej przerwy --- wreszcie dwa tygodnie bez pośpiechu ....ufff....

Leticia - to w zasadzie ta i poprzednia stronka :P ale jak sie nie połapiesz to sie nie zdziwię :P :D :D ja mam aż za duzo wolnego -mimo szkoły, wolontariatu itp., itd. ..... odkąd nei ma miśka wieczory tak mi się dłużą ............ :( a to dopiero kilka dni jeszcze tyle przede mną buuuuuuuuuuuu 😭

Dobry wieczór kochane Kobietki! Nie odzywałam się chwile, ale wiem dokładnie o co chodzi i co się działo. Elffik my też w tym roku będziemy mieli pierwszą choinkę na nowym mieszkaniu. Nasza ma być niebieska. Leticia ja wiem dokładnie co to znaczy brak czasu, musisz byc cierpliwa już niedługo świeta.

Witaj inguśś 👄 tylko niebieska ??? a nie bedzie troszkę smutna ???? uwiebiam niebieski kolor ale jest trochę zimny ..... ciekawe czy znalazłoby sie bombki i łańcuchy np. pomarańczowe :P lubie ten kolor - ale nie jest w modzie wiec pewnie nie ma takich bombek :P

Właśnie miała byc niebiesko złota, jeszcze zobaczymy bo nie kupiliśmy wszystkiego, a choinkę dostalismy od mojej siostry bo kupiła sobie mniejszą, będzie w tym roku sztuczna. Oliwia pewnie by zjadła wszystkie igły kaie by opadły. Jak w niedziele ją wyciągniemy to jeszcze zobaczymy jak to będzie z tymi kolorami. A pomarańczowe może i są tylko trzeba poszukać. Napewno nie jest to jak narazie popularny kolor, aczykolwiek bardzo ładny. Jak powitanie z bratem, na długo przyjechał?

Ja już idę spać , kochane dziewczynki>> buziaki dla Was :) Witaj Inguś i zarazem dobrej nocy ......... Tak , czekam aż się atmosfera uspokoi .... może święta będą fajne ( w tamtym roku były niezaciekawe , w tym roku sytuacja mmoże się powtórzyć , bo teraz też się nie mogę z matką dogadać .....) :) Życzę miłego czwartku >> wyśpijcie się :) Elffiku>>niech Co się przyśni Twoje Kochanie .......... eh.......mi też Wojtuś mógłby się przyśnić ...........

Leticia dobrej nocy i samych przyjemnych snów o Wojtusiu i równie dobrego jutrzejszego dnia 👄

Elffik dobranoc, też idę spać, bo rano nie mogę się zwlec z łóżka, zaglądnę jutro w dzień. Samych przyjemnych snów Ci życzę.

Leticia - dziękuję 👄 i Tobie również miłych snów z Wojtusiem w roli głównej :) Inguś - przyjechał zapewne na 2,5 miesiaca - chyba, ze bedzie szukał nowego armatora - ale wątpię. Powitanie było baaaardzo krótkie - spieszył sie do dziewczyny hehe Najlepsze jest, ze mu bagaż zaginął (tzn. nie wpakowali go do jego samolotu - został w afryce) - i latał po domu w poszukiwaniu jakiejś bielizny :p ale dziś walizka już dotarła do niego :) w zasadzie jeszcze nei miałam okazji z nim posiedziec i pogadac :)

oki papatki ingusiu i słodkich snów :) ehh ja jeszcze tu posiedzę - jakoś nie ciagnie mnie do pustego łóżeczka :(

Czesci Dziewczynki. Wrr...boze jacy faceci sa okropni!!! Wrr.. A wałasciwie Wojtek..ja nie wiem co On chce poprzez swoje postepowianie osciagnac..Ale mysle ze chodzi Mu o wzbudzenie zazdrosci we mnie (co Mu sie niestety udało) no i przy okazji ukuło..zabolalo moje serduszko..Ech..zreszta przez ta cala akcje starcil duzo w moich oczach! $#@%#^(&()* z niego jest i tyle!!!A Tomus..ech..zamiast mnie jakos..no nie wiem..podniesc na duchu to mial mnie wczoraj gleboko gdzies! Poprostu super..Jestem tak wsciakla! I mam taki bojowy nastoj,ze chyba pozabijam chlopakow w szkole! Wr!!! Milego dnia 😘

Malutka>>> znam czasami ten bojowy nastrój , ale nie zniszcz całego rodu męskiego , bo powtórzy się historia z seksmisji ......;) Ja obecnie jestem w stanie wysokiego stęsknienia ..... i nawet mi się Moje Kochanie nie przyśniło ......wszystko przez ten brak czasu , szkołę , obowiązki ......czasami strzeliłabym to wszystko , aby tylko chwilę z Nim pobyć ......ale wiem , że teraz na każde spotkanie muszę czekać conajmniej tydzień ......buuuu.......:0............ Alleż nasmęciłam ................ Witam wszystkie dziewczynki .....ja dziś zaspałam :( , ale może jeszcze dotrę na uczelnię .....tylko zjem śniadanko......coś ostatnio mało jej i tak jakbym spadała na wadzę ......nie ważę się , ale jakoś to czuję , a apetytu to mi ostatnio całkiem zabrakło ....jak sprawić , żeby powrócił ??

Witam Leticia ja też dzisiaj zaspałam i musiałam zadzwonić do pracy i powiedzieć że sie spóźnię. Wczoraj wyłaczyłam budzik i w nocy oczywiscie zapomniałam właczyć. Efekt był taki, że obudziłam się o 7.59 zbyt pózno jak na mnie zebym zdążyła sie wyrobić. Malutka nie denerwuj się, bo jeszcze jakiemuś nieszczęśnikowi krzywdę zrobisz w szkole. Karaani, co to za jakieś czarne wizje roztaczasz tutaj wokól. Oj ja to mam juz dosyć tych wszystkich wizji. {usta] dla Wszystkich dziewczynek, które jeszcze nie dotarły. Buuu ale Wam zazdroszczę spotkania. 😭

Mi też nie jest za bardzo do śmiechu , bo czuję , że dobiera się do mnie jakieś choróbsko ...... i to nie jest nic dobrego ...... Jeszcze za chwilkę wychodzę na to zimno , to tylko czapka , szalik , rękawiczki .........jest bardzo zimno ....:( Życzę miłego dzionka > ja lecę na uczelnię , może się jeszcze załapię na jakieś zajęcia .....?

Witam kobietki 🖐️ Ja też jakaś zła jestem. Pokłóciłam się wczoraj z Tomkiem. Zawinęłam pierwszy raz od dawna focha i poszłam spać do drugiego pokoju. :( O dziwo dobrze mi się spało tylko krótko :( Czekam już na lato bo to już nie długo (nie życzę sobie sprowadzania mnie na ziemię! ) :) Będę się prażyć na słoneczku i obnażać moje wdzięki ;) W dodatku koleżanka z pracy zaczęła mnie irytować

Hejjj słoneczka :)) a cóż to za ponury nastrój dzis zapanował na dołkowie ???? hejj dziewczęta uśmiechy na buźki !!! Bierzcie przykład z elffika - samiuteńka opuszczona przez wszystkich (buuuu) a przybiera specjalnie dla Was taaaaakiii uśmiech ==> :D behemotqqqq - oczywiście, że lato juz tuz tuż ..... jeszcze tylko jakieś 4-5 zabijających mnie rachunków za gaz i juużżż latooooooooo :)) nioo moze najpierw wiosna :p malutkaaa - ojj Ty to szalejesz z tymi dwoma chłopakami .... wiesz - też bym nie podnosiła na duchu sojego chłopaka gdyby miał dołki przez ex - bo to powinin być skończony rozdział w zyciu :) leticia - mi też mój misiek sie śnił dzisiaj :) chyba podziałay Twoje życzenia wczorajsze ............ :D a jaki to był sen ........... :classic_cool: karaani 🌻 inguś 👄-ski dla Ciebie i Olivki :) ja też zazdroszczę spotkania :( i całuski dla wszystkich nieobecnych :)

Karaani> kochamy cię, kochamy... Elffiku> biorę z ciebie przykład i..... :D Jupi ufało się ;) :( ...ale znowu mi smutno. Tylko mi więcej o rachunkach nie przypominaj...

Jestem dziewuszki - pracy duuuuuużo. Widzialam się z moją przyjaciółką- operacja przebiegła rewelacyjnie. Już pewnikiem wraca do domu. Cieszę się jak dziecko.