monikaa 0 Napisano Luty 16, 2005 cc testy owulacyjne co poradzicie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powalilo cie Napisano Luty 16, 2005 idz do lekarza, do poradni, a nie tu na forum szukasz rady, w ogole to mam watpliwosci, czy faktcznie pytalabys na forum gdyby ci zalezalo na ciazy, bo gdyby ci zalezalo, to nie zadawalabys takich glupich pytan, zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość proponuje123 Napisano Luty 16, 2005 bzykanko i przywiazac do futryny drzwi za nogi, do dołu głową jak w janciu wodniku, tylko uwazaj bo diabel ci sie urodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juulka 0 Napisano Luty 16, 2005 do proponuje i powaliło cie - proponuję siłownię jak sie macie gdzie wyzyc.Basen tez jest całkiem całkiem nie macie pojęcia o tym problemie więc przynajmniej tego typu uwagi radziałbym zachować dla siebie. Monika jak masz gg napisz do mnie 4974038 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juulka 0 Napisano Luty 16, 2005 do proponuje i powaliło cie - proponuję siłownię jak sie macie gdzie wyzyc.Basen tez jest całkiem całkiem nie macie pojęcia o tym problemie więc przynajmniej tego typu uwagi radziałbym zachować dla siebie. Monika jak masz gg napisz do mnie 4974038 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach