Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate18

Jak modelki dbają o urodę?

Polecane posty

Gość kate18
Dziewczyny ja chyba nie zabiorę żadnych zdjęć bo nawet jeśli mam jakieś to w wersji elektronicznej a tusz do drukarki mi się skończył :(

Gość Gandzia13
Kate, zawsze możesz zgrać zdjecia na cd i wydrukowac u fotgrafa.Ja tak zrobiłam właśnie:)

Gość meggan
Czy ktos wie co dzieje sie z Eastern Models? To podobno dobra agencja a juz ponad miesiac maja nieczynna strone internetowa? Co sie z nimi dzieje?

Gość Gandzia13
Megann, a ta strona kiedykolwiek dzialała? Bo odkad pamietam nie moge na nia wejść:O

Gość meggan
kiedys dzialala ale teraz niewiem co sie dzieje i wlasnie pytam bo moze ktos wie co jest?

Gość ancia_m
jadę! cokolwiek! jadę, nie licze na nic, ale jaestm ciekawa jak takie castingi wyglądają i to bardzo, przynajmniej będę wiedzieć coś...:) no i poznam nowych ludzi na pewno! to będzie coś nowego i mam nadziję fajnego! pozdrawiam cieplo!!🌻

Gość Gandzia13
Ja zawsze przed castingiem zaczynam się czuc dziwnie gruba, brzydka i ogólnie beee...:) Ale jestem od większości z Was nizsza(172cm), grubsza(57kg), grubsza(88-61-91).Ehhhhh

Gość ancia_m
Gandzia! ja wiem, że jestem za szczupla( nie lubie słowa chuda), i w ogóle mam jeszcze pare wad, przez które nie licze na wiele...a spróbować chcę:)

Gość Gandzia13
Ancia: mie ma chyba czegos takiego jak byc zbyt szczupla na modelkę;) Często dziewczyny sa wręcz anorektycznie chude.Ja wymiary mam prawie ok, ale mam bardzo sportowa sylwetkę, cwicze od dziecka....i dlatego mam z modelingiem troche nie po drodze:O

Gość Gandzia13
Ancia, jesli oczywiście moge o to zapytać, jaka masz wagę, wzrost i wymiary?

Gość anicia_m
Gandzia! wybacz, ale się wstydzę, ale powiem Ci, że wszyscy nowopoznani ludzie pytają mnie czy jestem zdrowa:) jestem zdrowa, problemy z jedzeniem mam tylko w sytuacjach ekstremalnie stresujących, co później i tak odeagowuję...potrafię zjadać 2 czekolady w ciągu dnia(chóć staram się tego już nie robić ze względu na moją wtrobę:D) i wydaje mi się, że od nich chudne, bo na pewno nie tyję, wyglądam właśnie jak anorektyczka, tragedia, strasznie nie lubie tej mojej szczupłości

Gość Gandzia13
Ja tam bym sie cieszyła mając taki metabolizm:) w sumie samam mam bardzo szybki, bo jem za troje i nie tyję, ale chciałabym byc szcuplejsza...ale wszystko z czasem:) Pozdrawiam!

Gość ancia_m
a ja bym chciała normalnie wyglądać, no ale chyba mi nie dane, przynajmniej narazie:D pozdrawiam!!

Gość Dziewczyny
Naprawdę poważnie się zastanówcie nad tym co mówicie i piszecie. Gandzia,dziecko ile Ty masz lat? Chcesz zeszczupleć? Ale cóż, Twoja sprawa. Pozdrawiam.

Gość Gandzia13
do Dziewczyny: Mam 21 lat:) Chcę zeszczupleć, ale raczej ćwiczeniami niz dietą, nie zamierzam stosować diet głodówkowych, przy moim trybie życia chudne przy 1700 kcal dziennie:) Wagowo nie jestem szczypiorem, ważę 57-8 kg przy 172 cm .Chcę zrzucic 2 cm z bioder, wtedy łatwiej byłoby mi znaleźć prace .

Gość kate18
Jest tu jakaś dziewczyna, która będzie jechała na casting Karin Models pociągiem z Poznania o 5:40? :)

Gość kate18
Odświeżam.

Gość kate18
Dziewczyny nie wiecie co z tymi prawami autorskimi do zdjęć? Jeśli agencja robiła mi portfolio to mogę je pokazać na castingu czy nie? Zaznaczam, że nie mam jeszcze umowy z tą agencją na wyłączność. Pomóżcie!

Gość Gandzia13
A ja jednak nie jadę na casting Karin.

Gość dlaczego nie jedziesz
???Coś się stało...?

Gość Gandzia13
Byłam dziś w agencji i moja opiekunka powiedziała, że sama skontaktuje mnie z Karin jak będę już w idealnej formie.Teraz przy 172 mam 91 cm w biodrach, mam mieć maksymalnie 89.Wydrukowałam sobie dietę South Beach i biorę się do roboty:)

Gość życzę powodzenia i wytrwania
w diecie Gandzia13:-)Trzymam kciuki🖐️ Pozdrawiam🌻

Gość Gandzia13
Nie wiem komu..ale dziękuję😘 Nienawidzę diet , więc pewnie skończy się na codziennym bieganiu :P

Gość meggan
Boze ale wy to przezywacie 91 w biodrach! tragedia!!!! Juz koniecznie dieta i w ogole! Ja bylam na karin models dzis i nie jest tak zle. bylo bardzo milo pan poprosil zebym zotawila swoje zdjecie, ktore sobie wybral i juz bez bolu bez diet czekam na jakas wiadomosc (mam 94 w biodrach i nie obchodza mnie zadne cud diety) Zycze wam zebyscie nie zyly modelingiem a normalnym zyciem, bo nie warto marnowac zycia na diety i wyrzeczenia.

Gość Gandzia13
Megann, od tego czy schudnę zależy wyjazd na kontrakt.Nigdy sie nie odchudzałam, po prostu ograniczę się trochę i poświecę wiecej czasu ćwiczeniom. Nie traktuję tego jak strasznej męki, lżejsza dieta może być przyjemna:) Pozdrawiam! I życzę powodzenia!!!! :)

Gość kate18
Dziewczyny i jak po castingu? Ja się nie dostałam do pokazu ale mam nadzieję, że spodobam się we Francji :)

Gość meggan
Jak to masz nadzieje ze spodobasz sie we Francji? Wzieli twoje zdjecie czy co? Bo ja to niewiem co oni robia z tymi formularzami itp.

Gość kate18
Dziewczyny gdzie się podziewacie? :( Zarzucam kilka ciekawych linków (już chyba wszystkie zapomniały, że miałyśmy się dzielić ciekawymi stronami www): Porady dietetyczki na forum kafeterii: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2058417&start=0 Masaż dla zmęczonych powiek: http://samozdrowie.interia.pl/temat_tygodnia/news?inf=482179 Tymbark FIT: http://www.tymbarkfit.pl/index.php?id=index2 Dziewczyny piszcie jak po castingu :)

Gość kate18
Ja rozmawiałam z panią w ciemnych włosach (po angielsku) i spytała się czy może zabrać jedno zdjęcie, żeby później jeszcze raz je przejrzeć. Obejrzała wszystkie i zabrała jedno bo jej pozwoliłam :) A później przypięła je do mojej ankiety :) A od ciebie Meggan nie brali zdjęcia?

Gość kate18
Meggan jesteś?