Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta17

WIZYTA U GINEKOLOGA - ROZBIERANIE SIE

Polecane posty

Gość marta17

Czy zdarzylo Wam sie ze musialyscie sie cale rozebrac u ginekologa? Np. zaraz po lub przed prosil o zdjecie bluzki aby Wam piersi zbadac, co w efekcie powodowalo, ze bylyscie nago przed nim. Jak to bylo u Was?Bo mi sie to zdarzylo pare razy,tylko ze ja mu powiedzialam ze najpierw to ja sie ubiore na dole a potem to mi zbada piersi. Czy Wam tez zdarzylo sie, ze kazal Wam sie tak rozebrac w calosci?Przeciez do lamanie prawa,nie uwazacie?Dlatego powinnismy brac do gabinetu swoich narzeczonych,nie kontroluja tych lekarzy. I tu tez ciekawa sprawa, ze lekarze niechca ich wpuszczac,ale to tez w moim przypadku im sie nie udalo bo ich postraszylam karta praw pacjenta. PROSZE o PODANIE WASZYCH SYTUACJI. MArta

Gość asiaaaaaa
raz tak miałam i faktycznie głupio się czułam taka goła na fotelu. potem nigdy już mi ginekolog nie proponował badania piersi - chodzę sama dla siebie raz na dwa lata na usg i już

Gość ma-at
Moja ginekolog kazala mi sie najpierw ubrac, a potem zbadala mi piersi. Ale moja kumpela miala tak,ze siedziala tam cala gola, a weszla polozna. Wiecej tam nie poszla.