Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona25

krwawienie w trakcie brania tabletek...

Polecane posty

Gość zaniepokojona25

no właśnie-zostały mi 4 tabletki a dziś jakby zaczynał mi się okres..nie wiem, co o tym myśleć...biorę LOGEST.. czy któraś z Was też się kiedyś z tym spotkała??czy jest się czym niepokoić? czy tez tak się od czasu do czasu zdarza?? Czekam niecierpliwie na odpowiedzi.. pozdrawiam!!

Gość * *
hej, nie przejmuj sie. Logest ma mało estrogenu, więc może dlatego plamisz przed końcem opakowania (nie trzyma cyklu). Jeśli się powtórzy przy nastepnym opakowaniu, skonsultuj to z lekarzem. A tak w ogóle to od jak dawna bierzesz te pigułki?, bo jesli od 1-3 miesięcy to tym bardziej nie ma powodów do obaw. Ja biorę trochę silniejsze tabletki, a i tak pod koniec opakowania czuję sie jak na okres (chcociaż nie plamię) i mam klasyczne napięcie przedmiesiączkowe. pozdr.

Gość zaniepokojona25
Dzięki za szybką odpowiedź...Logest biorę od 8 miesięcy i to był naprawdę dobry wybór..Takie plamienie zdarzyło mi się po raz pierwszy-stąd moje zaniepokojenie..Ale uspokoiłaś mnie..dzięki:)

Gość m_
Jak pod koniec opakowania, to faktycznie nie ma co się stresować. Poobserwuj jak to wygląda i czy się powtórzy. Ja miałam w pierwszej połowie opakowania i to dopiero była schiza, bo to nie jest normalne (żeby na początku opak.) :) trzymaj sie :) PS. a może to znak że już czas zmienić pigułki na inne.

Gość teraz ja pytam...
dzięki m za odpowiedź i na ten topik..:) Zastanowię sie nad zmianą tabletek, jeżeli to się powtórzy..

Gość teraz ja pytam...
dzięki m za odpowiedź i na ten topik..:) Zastanowię sie nad zmianą tabletek, jeżeli to się powtórzy..