Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzeszowianka

RZESZÓW otwieramy klub przjaciół !!!

Polecane posty

Gość Rzeszowianka

Serczenie Witam Rzeszów Zapraszam wszystkich z Rzeszowa, Panie i Panów . Witam wszystkich , którzy zechcą tutaj zaglądnąć i zagladać Razem bedzie nam o wiele łatwiej. Poruszajcie wszystkie tematy, piszcie o wszystkim. Bedzie wesoło i zabawnie. Zapraszam Rzeszów

Gość gwiazda2
Hejka w końcu ktos pomyslał o naszym Rzeszowie Dzięki

Gość zxc
Dzień dobry Pozwoliłam sobie tutaj zagladnąc, gdyż Rzeszów był moim ulubionym miasteczkiem, ładne miasto duzo sie tam zmieniło. Czasami tutaj bywam -przejazdem. A n/w wiersz dla wszystkich rzeszowianek (z internetu). "Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -Kobieta". Pozdrawiam Rzeszów-bardzo serdecznie.

Gość Rzeszowianka
Witam -serdecznie zxc``````` Bardzo miło, że tutaj wpadłaś. Faktem jest, że Rzeszów to ładne miasto. Odnosnie wiersza który przytoczyłaś no niezły :) czyżby tak o nas Kobietach myslano i mówiono no no Pozdrawiam i zapraszamy na rzeszowski topik.

Gość siema dla rzeszowa
siema dla Rzeszowa

Gość siema dla rzeszowa
siema dla Rzeszowa

Gość dziewczyna z Rzeszowa
o fajnie ze powstał ten topik.Pozdrawiam wszystkich;-)

witam wszystkich :) same rzeszowianki ??? a moze jacys rzeszowianie tez sie odezwa :) pozdrawiam :) P.S. z jakiego os. w Rzeszy piszecie ?? ja NM :)

Gość peonia1
witam rzeszow a mozna z innego miasta sie przylaczyc

Gość peonia1
witam rzeszow a mozna z innego miasta sie przylaczyc

Gość Rzeszowianka
Do Neonki............. Witam Cie na na tym topiku, mam nadzieję, że bedziesz tutaj częściej zaglądać. Byc może i Panowie tutaj beda zaglądać? Serdecznie zapraszamy Panów z Rzeszowa. Do Peonia............ Rzeszów jak najbardziej zaprasza inne miasta inne dziewczeta. Zapraszamy jesteście tutaj mile widziane. Pozdrowienia

Gość Rzeszowianka
Do Neonki............. Witam Cie na na tym topiku, mam nadzieję, że bedziesz tutaj częściej zaglądać. Byc może i Panowie tutaj beda zaglądać? Serdecznie zapraszamy Panów z Rzeszowa. Do Peonia............ Rzeszów jak najbardziej zaprasza inne miasta inne dziewczeta. Zapraszamy jesteście tutaj mile widziane. Pozdrowienia

ja jestem z Pobitna a Wy??

ja jestem z Pobitna a Wy??

witam! a ja jestem z debicy ale w rzeszowie pracuje i studiuje noi mieszkam;)moge sie przyloczyc??:)wlasnie wrocilam z rynku z koncertu fajnie bylo-byliscie ??pozdrawiam :)

Gość ciepalka
POZDRO DLA RZESZOWA!!!!!!!!!!!JA JESTEM Z B3 :d:d

Gość super topik
witam rzeszów jestem z jarosławia ale w rzeszowie studiowałam i właściwie bardziej kocham rzeszów od swojego miasta , dziewczyny moze każda słówko o sobie, ja mam 26 lat :D co robicie? bo pogoda dzis piękna w naszym regionie.:D:D

Do Super topic Serdecznie Cię tutaj witamy. Zgladaj do nas napisz coś więcej o sobie. Ja obecnie mieszkam w Rzeszowie tutaj pracuję, i wychowuje swoje pociechy. Mieszkam na Baranówce 3. Osiedle jak osiedle lecz miasto piękne, zawsze tętni życiem. Tutaj zawsze mozna zaglądnąć zapraszamy Rzeszów, Łańut, Dębicę, Przeworsk, Jarosław, Przemyśl, Serdecznie zapraszamy.

Gość Ola z Rzeszowa
Czesć Ale świetnie ja mam na imię Ola mieszkam na NM. klawo będę zaglądać pozdro...................

Gość super topik
Rzeszowianko od dwóch lat jestem mężatką , również pracuję , tylko ze w Jarosławiu ale uwierz mi gdyby tylko pojawiła sie okazja nie zastanawiałabym się , spakowałabym walizeczki i w te pedy do rzeszowa. :D:D A ty rzeszowianko czym się zajmujesz , ile masz lat?

Gość super topik
Ola a moze coś wiecej......o sobie :D

Do super topic Mieszkam w Rzeszowie od bardzo dawna, mam trzy pociechy. Mam troszku więcej od Ciebie ( nie aż tak duzo) , lecz bardzo się ucieszyłam że i Ty spakowałabyś walizki i uciekła do Rzeszowa. Ja uciekłam do LO i tak juz tutaj pozostałam - super. I nie zamieniłabym Rzeszowa na zadne inne miasto. Lecz musze dodać, że Jarosław (okolice) to moje rodzinne strony tam się wychowałam, spędziłam dzieciństwo a kiedy ukończyłam szkołe (podstawówkę) pojechałam do Rzeszowa i zostałam. Pozdrawiam kończe lece gotowac obiad. Pa

Gość super topik
no to do nastepnego razu rzeszowianko , ja też biegnę coś ugotować . Mam nadzieje że więcej dziewczyn się przyłączy :D: