Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzeszowianka

RZESZÓW otwieramy klub przjaciół !!!

Polecane posty

Gość klemesiaczek =
Siemka =) Pozdrawiam wszystkich z Rzeszowa =) Zajefajny topiczek ;) będe tu loooookać =] PaPa =*

Gość anty rzeszow
moja siostr studiowala w rzeszowie i zawsze mowila na to pseudo miasto "wypizdow" a kumple z grupy nazwali go "zesraj" ja tez tam bylam nic wartego zwiedzenia i glupie nazwy dla pomnikow :/ wiec bleeeee dla wypizdowa ps.tam strasznie wieje...a fuuu krakow rulez:))

Gość upi
Hejka :p Ja mieszkam w staromieściu a wy gdzie napiszcie

Hejka :) Widze ze topik sie nawet rozwinal :) fajnie :) A ja jestem z NM :) do anty rzeszow

kurde ucielo mi moja wypowiedz :( do anty rzeszow :( a tak sie rozpisalam hehe

Gość weoła zuzia
hejka macie fajnego kawała W pewnej parafii był nabór na księży. Było kilku kandydatów i proboszcz postanowił urządzić mały sprawdzian. Ustawił ich w szerego i każdemu przywiązał do penisa dzwoneczki. Wypuścił przed nich nagą piękną dziewczynę i wszystkie dzwonki zaczęły dzwonić, tylko jeden nie. Ks. proboszcz powiedział: "Gratuluję, w nagrodę będzie ksiądz dzielił pokój z ojcem Albertem" i w tym samym czasie słychać: dzyń, dzyń, dzyń.

Gość wesoła zuzia
👄 buziaki

Gość kaska rzeszów
Hej Wszystkim Rzeszowiankom Rzeszowiakom tym małym i tym duuuzym jak i tym o odwiedzili już ten topik. Mieszkam sobie na granicy Rzeszów i taka mała (nie taka w sumie mała) miejscowość (kawałek od NM i jestes baaardzo szczęśliwa z tego miejsca gdzie miszkam ! Mogę sobie wyjść na spacerek pozwiedzać przepiękną okolicę pojeździć sobie rowerkiem zapalić ognisko zaprosić znaojomych nawet takie nieplanowane ale zawsze jest świetnie. Kiedy chcę jechać do Rzeszowa (naszego miasteczka) a jestem tam po kilka razy dziennie ( w centrum i nie tylko) to nie mam z tym najmniejszego problemu. A I MAM DO WAS WSZYSTKICH PYTANIE ODPOWIADAJCIE "TAK" LUB "NIE" JEŚLI CHCECIE DOŁONCZCIE SWOJE ZA CZY TEŻ PRZECIW Czy Do Rzeszowa Powinniśmy dołonczyć mniejsze miejscowości położone koło niego ? ? ? Ja osobiście jestem na TAK. Świetnie by było aby powiekszyło się w końcu nasze miasteczko moglibyśmy dorównać innym nie tracąc przy tym swojego uroku a jednocząc się wspólną nazwą.Bilety MPK były by tańsze :)

Siemka !! 🖐️ Nom ja też jestem z Rzeszowa :-) Fajnie ze nareszcie Rzeszów ma jakiś klub na internecie :classic_cool: Ok ja już ide :D P.S MOŻE JESZCZE WPADNE !!!🖐️

hej ja mam 22lat i obecnie studiuje. Własnie wrociłam z wycieczki rowerowej, ah kondycyja juz nie ta.......

Witam Was wszystke Bardzo się ciesze, że tutaj zaglądacie. Dzisiaj mamy piekna pogodę Do Kasi z Rzeszowa................... Jestem zdecydowanie \"za\" przyłączeniem pobliskich miejscowości do Rzeszowa. Rzeszów jest duży a mógłby byc jeszczy większy. JESTEM \"ZA\" ZAPRASZAMY NA TOPIK.

Witam Was wszystke Bardzo się ciesze, że tutaj zaglądacie. Dzisiaj mamy piekna pogodę Do Kasi z Rzeszowa................... Jestem zdecydowanie \"za\" przyłączeniem pobliskich miejscowości do Rzeszowa. Rzeszów jest duży a mógłby byc jeszczy większy. JESTEM \"ZA\" ZAPRASZAMY NA TOPIK.

Gość kielczanka
a kielce pozdrawiaja rzeszów , my zapraszamy na nasz topik. pozdro. :) :) :)

hej!! witam wszystkich w to piekne popoludnie:)ale cieplutko:)

Gość goola12
Jak fajowo....................... Całusy 👄 👄 👄 mamy coś swojego.................... Wiwat Rzeszów 👄 👄 [usta[

Gość dodaaaaaaaaaaa
siema/ :) wiecie gdzie dzisiaj jest impreza?? :) napiszcie :)

Gość dodaaaaaaaaaaa
siema/ :) wiecie gdzie dzisiaj jest impreza?? :) napiszcie :)

Gość dodaaaaaaaaaaaa
ej nie ma nikogo ;)

Gość maja 18
hejka

Gość maja 18
hejka

Gość maja 18
hejka

Ja jestem z Sącza. W Rzeszowie studiuje zaocznie i bardzo mi smutno jak jmusze do siebie wracać, bo tu mam przyjaciół, chlopaka i jakoś tak fajnie.Może ktoś wie jak w Rzeszowie można znależć prace? Chcialabym tu zamieszkać na stałe...Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych Rzeszowiaków:-)

Gość wolwo1
Dziewczyny co tak cicho

Gość wolwo1
Dziewczyny co tak cicho

Gość anty rzeszow
hahahah tak prztlaczcie wszystkie okoliczne miejscowosci do "rzeszowa-wypizdowa" czyniac go wiekasza wioska :D eheheheheheh do rzeszowianka : :P