Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_22

Plastry antykoncepcyjne - jak na Was działają?

Polecane posty

Gość Ona_22

Gość czy są skuteczne
nie odlepiają sie?

Gość MARTA_TUCHA
czesc na mnie dzialaja ok!! na poczatku troche mnie glowa bolala jak naklejalam 1 plaster ale z tego wzgledu ze to byly moje pierwsze srodki antykoncepcyjne i organizm musial sie przyzwyczaic!wystoApilo tez plamienie jak bralam pierwsze opakowanie ale to sytuacja normalna! stosuje je juz od prawie roku i uwazam ze to najlepsza metoda anty. nie trzeba sie martwic ze sie zapomnialo wziac tabletke, wymiotowalo sie czy mialo sie biegunke! polecam wszystkim kobietom pozdrawiam

Gość MARTA_TUCHA
nie!! nie odlepiaja sie!! nie wierze w opinie ze komus sie odkleil!! ja co wtorek odklejam i przyklejam nastepny i czasem sprawia mi to trudnosc bo one sa naprawde dobre przyklejone! i czasem odklejanie nawet boli ale wiecie nie tak bardzo! :) nie polecam jednak brzucha jako miejsce przyklejania plastra bo tam skora sie rozszerza np jak sie za duzo wypije i brzuch sie robi wiekszy!i wtedy plaster moze byc narazony na odklejenie bo przeciez nie bedzie mial jak sie trzymac! polecam! kosztuja ok 50-60 zl

Gość MARTA_TUCHA
nie!! nie odlepiaja sie!! nie wierze w opinie ze komus sie odkleil!! ja co wtorek odklejam i przyklejam nastepny i czasem sprawia mi to trudnosc bo one sa naprawde dobre przyklejone! i czasem odklejanie nawet boli ale wiecie nie tak bardzo! :) nie polecam jednak brzucha jako miejsce przyklejania plastra bo tam skora sie rozszerza np jak sie za duzo wypije i brzuch sie robi wiekszy!i wtedy plaster moze byc narazony na odklejenie bo przeciez nie bedzie mial jak sie trzymac! polecam! kosztuja ok 50-60 zl

Gość MARTA_TUCHA

Gość co ile czasu trzeba zmieniać
plasterki?Nie odkleja sie w czasie kąpieli,prysznica lub wycierania recznikiem?

Gość co ile czasu trzeba zmieniać
plasterki?Nie odkleja sie w czasie kąpieli,prysznica lub wycierania recznikiem?

Gość Ona_22
a czy nie wystepowało u Ciebie np jakieś swedzenie na skórze w miejscu przyklejania plastra??

Gość milaaaaaaa
w którym miejscu na ciele najlepiej jest twoim zdaniem plasterek nalepić ? a może należy miejsce naklejenia plastra zmieniać ?

Gość tak tak tak
Zawsze nalezy naklejac je w innym miejscu, tak slyszlam bo niestety nie stac mnie na ich uzywanie. Zmienia sie je co tydzien.

Gość jejkuu
ja tez używam plasterków i też nie miałam problemów z ich odklejaniem dlatego się dziwie że dziewczyny tak sie tego boją.bo czasam naprawde trudno go odkleić!!!a pod prysznicem i przy wycieraniu tez sie nie odkleja.plasterek najlepiej u mnie sie trzyma na ramieniu lub na łopatce.i żadnych alergi tez nie miałam ale dobrze jest zmieniac miejsce plastra.