Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mkm

Co sie dzieje po odstwieniu Ciest??

Polecane posty

Gość Mkm

Właśnie odstawiam te tabletki i czekam na skutki tego. Dziewczyny jak na to zareagowałyście?? Dzieki :*

Gość Mkm
Sorrki Cilest. Pomyłka :)))

Gość Cilestowa
Witam, bralam cilest przez okolo 3 lata moze troszke wiecej, gdy odstawilam niestety przez 3 miesiace nie dostawalam miesiaczki, gdy sie pojawila wygladala dosc dziwnie, towarzyszyly temu skrzepy.Gdy udalam sie do ginekologa od razu skierowal mnie do szpitala z podejrzeniem poronienia, co raczej nie bylo prawdopodobne, ale nigdy nie ma sie 100% pewnosci. W szpitalu mialam wyczyszczona macice i mase roznych dziwnych mysli czy to faktycznie bylo dziecko. Na szczescie wynik badania histopatologicznego wykazal ze nie byl to plod, ale chwile tamtego dnia powracaja do dzisiaj. Mam nadzieje ze nikogo nic takiego nie spotka, i nie chce cie straszyc, wierze ze u ciebie przebiegnie to bez problemow i twoj organizm szybciutko wroci do swej rownowagi.Pozdrawiam.

Gość Mkm
To mnie troszke przestaszyłaś tym co przeżyłaś:(( gorąco pozdrawiam!! :* i dzieki

Gość supermenka
Ze mną nic nie działo się po odstawieniu tabletek,brałam przez ok. 2 lata, po odstawieniu schudłam jakies 3-5 kg,tzn. powróciłam do wcześniejszej wagi (tzn. przed rozpoczęciem brania tabletek).Pozdrawiam.

Gość Mkm
piszcie

Gość roses
ja odstawilam Cilest na przelomie styczen-luty i jak do tej pory jes t wszystko dobrze,nie mam problemow zokresem,ani z cera,wiec to zalezy od organizmu,jesli sie czegos obawiasz to moze idz do ginekologa,ja tak wlasnie zrobilam,bo nie chcialam ich odstawiac na wlasna reke,bo wlasnie balam sie,ze moge miec pozniej problrmy,a tak to on ma wszystkie "notatki" na moj temat i powiedzial mi,zebym zglosila sie za kilka miesiecy i sprawdzimy czy wszystko ok,a w razie czego da mi jakeis hormony np.na wywolanie okresu,albo na cere,a dzieki Bogu wszystko jest dobrz:):):)pozdrawiam i zachecam do konsultacji z lekarzem,zeby w razie potrzeby mogl ci pomoc:)

Gość asaaaaaaaaaaaaaaaa
mi po odstanwinnu na 3 m-ce zmienila sie troche cera na gorsze i mialam bardziej bolece okresy a tak to nic.........

Gość zana
Po odstawieniu Cilestu... ustaly koszmarne skurcze łydek i stóp, piersi wróciły do normalnego stanu i uczucie napiętej skóry zniknęło. Co do objawów ciążowych - u mnie było tak, że w ciągu rocznego brania Cilestu 2 razy miałam powazne podejrzenie ciąży z powodu objawów! Brak okresu, napięte wielkie piersi, brzuch, mdłości, reagowanie na zapachy... Ginekolog stwierdził, że odkłada mi się hormon i po jakimś czasie w ten sposób objawia się nadwyżka... A wiec po odstawieniu - bedzie lepiej ;)))