Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Abeth Shi

Nieletnie Dziewczyny w ciązy-- plaga

Polecane posty

wlasnie sie dowiedzialam ze moja kolezanka z klasy ( początki liceum) jest w ciązy... inna kolezanka wlasnie urodzila.. w sąsiedniej szkole jest bardzo bardzo duzo mam.. moja sasiadla ma 15 lat i jest w ciazy.... a ja mam jedno pytanie.. czy tak trudno jest isc po gumke do sklepu???? albo tez kochac sie na trzezwo??? albo po prostu poczekac?!?!! z czego wynika to ze tyle dziewczyn ponizej 18 roku zycia jest w ciazy???

Gość typhoon
wiesz z twojej wypowiedzi wynika ze to tylko i wylacznie dziewczyna jest winna temu ze zaszla w ciaze. a wiadomo ze dziecka sama sobie nie zrobila.popieram jednak to co mowisz, ze plaga nastolatek jest w ciazy i to nie jest dobre.ale gdzie sa ci faceci? tez mieli pomyslec glowka o konsekwencjach!! tylko pewnie mysleli glowa, ale nie ta u gory tylko ta na dole :P pozdrawiam

Gość aga 86
według mnie dzisiejsza młodziez w tym nieletni potrafia sie tylko dobrze zabawic. Oni nie mysla o konsekwencjach. Gdzie ich głowy? Ale w takich sytuacjach nie mozna winic tylko samych dziewczyn bo i chłopaki biora w tym udział. Ja nie wiem jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym? zwykłą gumka zawsze cos pomoze. Jesli chodzi o nieletnie to według mnei one nie maja pojecia co i do czego bo jesliby tak bylo to mogłyby pomyslec co z tego moze byc

co to za mlodziez,to sa dzieci!!!!tragedia jest to ze w wieku 15 lat juz mysla o seksie,to jest straszne,wspolczuje rodzicom:-(ja to jeszcze lalkami sie zajmowalam:-)

Gość głupota rodziców i dzieci
ale w większym stopniu wina rodziców i i chzacofanie ,niestety często,nic na to nie poradzisz

Gość łaciata
głupota rodziców??? a co rodzice niby o tym wiedza?? nie wydaje mi się!! jakoś trudno mi sobie wyobrazic 15 letniej dziewczyny czy chlopaka jak zwirza sie rodzicom o swym zyciu erotycznym!! litosci !! A ze teraz tak sie dzieje to mnie tez nie zachwyca. Nie chciałabym byc babcia w wieku 35lat!