Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwa ...

bardzo chcę mieć dziecko.... poradźcie...

Polecane posty

Gość niecierpliwa ...

Zaczęłam starania o dzidziusia Poradźcie czy są jakieś naturalne leki, środki wspomagające płodność...( jakieś ziółka, preparaty itp. ) przyrządy do mierzenia temperatury i jeśli możecie polećcie mi jakąś dobrą stronę www. która dobrze objaśnia te wszystkie naturalne metody... wiecie nie mieszkam na stałe ze swoim facetem i naprawdę chcę " trafić" na ten właściwy moment... chyba mnie rozumiecie.... już nie mogę doczekać się brzuszka i maleństwa ....

Gość ehhhhh szkoda gadać
oby ci się nie udało a napewno się nie uda skoro tak bardzo chcesz a sposón na dziecko jest jeden - seks - ale co ty w wieku 15 lat możesz o tym wiedzieć?????????

Gość do tej co się tu przed chwilą
tak mądrze wpisała, ale już jej nie ma. Posłuchaj, Chorzów i okolice nie sa takie duze , Twoje IP, a sprawdzam od jakiegos czasu i wciąz jest to samo to :83.242.95.30 Mail gdzie trzeba juz wysłany, mam nadzieje, że bedziesz miała /miał DUŻE kłopoty i tego Ci zyczę naprawdę BARDZO. Moderavetta

Gość do ehhh szkoda gadac....
ale rada!!!!!!!!! skad wywnioskowales/as ze autorka ma 15 lat?? szkoda gadac to na to co napisalas/es!

Gość ciekawska bardzo
A jak się sprawdza IP???? I co to jest? Jakiś kod??

brawo, dzieki Moderavetta, dobrze ze tu zaglądasz :) 🌼 do autorki trzymam kciuki. na pewno Ci sie uda!

Gość niecierpliwa...
o co wam chodzi? ja ma prawie 30 lat , jedno poronienie za sobą i dobrze wiem czego chcę... po prostu proszę o porady skoro to forum macierzyństwo....

Hej Niecierpliwa- ja jestem własnie z tego forum co podaje LaBambas. Serdecznie zapraszamy :D Podstawowe pytanie- czy miałaś badane rózne hormony, robiłaś monitoring cyklu, jak przebiega owulacja itp? Od tego trzeba zacząć. Ja też się staram, też \"mam na koncie\" jedno poronienie-i wiem co czujesz. Wpadnij na tamto forum- chętnie wymienię się doświadczeniem i myśle, że pozostałe dziewczyny również. :D

Moim zdaniem najlepszą rzeczą, która pomaga w zajściu w ciąże są testy owulacyjne. Naprawdę bardzo skuteczne! Wiem ze swojego przykładu. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Nie pożałujesz.