Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pielka

Wózek firmy Graco +wkładany do niego fotelik

Polecane posty

Mi też strasznie podobają się Graco, chciałam kupić Quatro Deluxe, ale WSZYSCY, którzy używają wózki tej firmy odradzają! Nawet mój znajomy, który pracuje w Graco odradzał.... :(

Moya dzięki Mam znajomych którzy mają wózek tej firmy i są zadowolenia A dlaczego go odradzają ?? Pozdrawiam

witam mam spacerowke Graco, troche straszy typ bez fotelika i jestem z niej zadowolona,jest w miare lekka , wygodna( ma pasy dla dziecka, podglad w budce,w sumie 4 pozycje oparcia, itp), latwo sie prowadzi Moya a niby dlaczego tak Ci wszyscy odradzaja wozki tej firmy?

no cześć!! ja mam wózek Graco Quatro - spacerówka - i bardzo sobie go chwalę i mój maluszek również. i co jest dla mnie najważniejsze to to, że jest to jeden z nielicznych wózków również dla tych wysokich maluchów. mój Tomuś ma 2 latka i jest bardzo wysoki - ok 96 cm. i prawie wszyskie spacerówki są za małe - jeżeli chodzi o długość ( mój mały jest postury normalnej), a w tym wózku siedzi wygodnie, i nie \"wiszą\" mu nogi. ma bardzo wygodne otwieranie przodu - tacki. a tacki w wózku spacerowym polecam bo są bardzo wygodne, maluszkowi coś sie tam włoży i ma zabawę przez cały czas spaceru. mam znajomych którzy również mają wózki z tej firmy i również są zadowoleni. zatem ja polecam ten wózek - bo to duży wygodny wózek który na dłużej starczy. a jeżeli chodzi o ten fotelik to również polecam, gdy jeździ sie duzo autem, bo to bardzo wygodna sprawa. za niedługo spodziewam sie drugiego maluszka i również myślę o tym foteliku do zamontowania na wózku. pozdrawiam Bożena

Gość tania22
Co za dziwolag,matko swieta!Moja kolezanka niedawno go kupila,dziecko wyglada w glebokim wozku jak inwalida!Jakis jest za krotki i zupelnie bez sensu.Ludzie nie kierujcie sie moda tylko tym co co jest dobre i wygodne dla dziecka.Ja tez mam niemowle,polozna ostrzegala mnie ze dla tak malego dziecka pozycja ktora mu narzuca fotelik samochodowy jest niewskazana na dluzsza mete.Jest to niedobre dla kregoslupa.A poza tym wiem ze o gustach nie dyskutuje ale dziecko wyglada w nim okropnie.

Bardzo dziękuje za odpowiedzi tania22 tu nie chodzi o mode to kolejny pomysł warty przedyskutowania nie ma jak doświadczenie pozdrawiam

Odradzają mi dlatego że są bardzociężkie i stelaż momentalnie zaczyna bardzo trzeszczeć.... a on mi się tak podoooooooba! Jeżeli mówicie że są w porządku to chyba się jednak zdecyduję.

Gość Mamusia 26
Posłuchaj.Ja mam Graco wózek.Jestem zadowolona.Ale w pierwszych miesiacach zycia maluszka miałam taki wkład do wozka ze sztywnym spodem.Wklad ten przypina sie do obreczy wózka.Naprawe swietna sprawa.I wiem ze jak bede miala drugie dziecko tez kupie wozek tej firmy.Pozdrawiam.

Gość Mamusia 26
A co do wagi wózka.Wcale nie jest ciężki.

Popieram Mamusie 26 mnie własnie przekonuje to że te wózki są lekkie Moya a co do trzeszczenia to wydaje mi się że wszytkie wózki tego typu będą się tak zachowywały coś mi się wydaje że co kupimy to zawsze będziemy niezadowolone bo albo wybierzemy wariant wielkiego wozu stabilny ładnie się prowadzi ale ciężki jak czołg albo lekki wózyczek który może troche trzeszczy i gorzej prowadzi ale mieszkam na 4 piętrze bez windy i nie mam możliwości zostawienia wózka na parterze to raczej biorę pod uwage bardziej lekkość jedyne co mnie zastanawia to czy mojemu maluszkowi będzie się podobało

Pielka sprzedawca w sklepie polecał mi Chicco Ponee właśnie ze wzgędu na wagę - 5,5kg!!! :D

Moya ja słyszałam więcej złego właśnie na firme Chicco że wózki nietrwałe \"głośne\" bo wydają dziwne dzwięki no i przedewszystkim strasznie drogie pozdrawiam oj co tu wybrać

cześć dziewczyny!! pielka - mam pytanie, czy ten wózek ma być dla niemowlaka? czy dla większego dziecka?? bo ja miałam na początek wózek babycar grand style - to był głęboki i spacerówka - starczył prawie na 2 lata, ale że mój maluszek jest bardzo wysoki to kupiłam drugi właśnie graco. jeżeli będziesz musiała wnosić wózek tak wysoko, to ci nie zazdroszczę, bo jescze dodatkowo dochodzi waga maluszka czyli mordęga! może mogłabyś go zostawiać np. w piwnicy? zorientuj sie, bo niestety wszystkie wózki są raczej ciężkie od 10 kg w górę. a jeżeli chodzi o wózek chico pony - to jest faktycznie leciutki i malutki ale to raczej dla starszego dziecka a nie dla niemowlaka. Moya - jeżeli chodzi o te dwa wózki - to wiem ze quatro deluxe ma juz super amortyzatory i jest ponoć lepszy - jeżeli cena jest dla ciebie nie jest tak ważna - to polecam quatro deluxu! pozdrawiam Bożena

Bozina Tak to ma nyć dla noworodka on ten czas miałby owy fotelik samochodowy do dyspozycji a potem spacerówke ale już sobie ten pomysł z głowy wybiłam i kupujemy samą gondole ją moge sobie zdejmować i wnosić tylko ją na moje 4 piętro a jako 2 wózek kupimy cos lekkiego a do piwnicy będziemy chować sam dół wózka dzięki za odpowiedz pozdrawiam

sprzedam cały zestaw Graco Quatro Delux (wózek, fotelik z bazą)