Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ataaa77

Jakie bierzecie tabletki i jakie są ich ceny?

Polecane posty

Gość ataaa77

Jakie bierzecie tabletki i jakie są ich ceny? Pytam,bo po ponad 2-letniej przerwie kupiłam wczoraj Anteovin i cena mnie "zabiła"-32 zł. Pytam z ciekawości, bo zamierzam wybrać się do lekarza i zmienić to. Może są inne tańsze odpowiedniki? Słyszałam o pigułkach po 3 złote,ale coś mi się wierzyć nie chce ;) Podajcie proszę nazwę i cenę :)

Gość dinaxy
ja biorę Mercilon, który kosztuje 30 zł. Wcześniej miałam Harmonet - 32zł, a jeszcze wcześniej Novynette - 29 zł. Cena wiekszości tabletek jest około 30 zł (z tych popularnych).

Gość ataaa77
Dzięki za info :) dopiero się zreflektowałam,że jest już taki topic ;) W takim razie mam pytanie: brała któraś anteovin? (nikt o nim nie wspomina)

ja biore microgynon 21- w sklepie kosztuje 10 zl a ja place 5 :P mam taka specjalna poradnie (jest tam ginekolog,psycholog itd.) i jak sie wykupuje u nich tabletki to sa o polowe tansze (cilest 10 zl) co do tabletek po 3 zl bralam nawet takie za 2,80.. stediril. ale to sa te starszej generacji ;) wasy mi nie urosly, ale jak tylko poprawila mi sie sytuacja finansowa zmienilam je0tak dla lepszego samopoczucia :)

Gość marsylcia
anteovin jest chyba 2 fazowy i ma lewonorgestrel, wiec skoro czujesz sie po nich dobrze szukaj pigulek z tym samyym skladnikiem tyle ze np jednofazowych np stediril, rigevidon, miranova(ma nizsza dawke niz poprzednie) http://www.kobietaintymna.atupartner.pl/ zobacz sobie na ta strone, pod srodkami antykoncepcyjnymi masz temat ilosc hormonow w tabletkach-sprawdz sobie po prostu;)