Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinia25

nie mogę schudnąć-czyżby przez pigułki?

Polecane posty

Nie wiem co mam robić niedługo wychodzę za mąż i jak każda przyszła panna młoda chciałabym wyglądac jak najlepiej. Nigdy nie byłam chudzielcem ale na tą szczególna chwile chciałam zrzucić kilka kilogramów. Więc wzięłam sie ostro za siebie, chodze na aerobik, jem tylko gotowane mięso, o chlebie, mace i słodyczach dawno zapomniałam. A waga drgnęła przez trzy miesiące jedynie o dwa kilogramy. Nie wiem czy może mieć to jakis związek z pigułkami które biore od trzech lat. Czy to możliwe, ze przez nie nie moge schudnąć. Może jak je odstawie to będę szybciej chudła, w końcu i tak chcemy po ślubie starac sie o dzidziusia. pomóżcie.

Gość Agnieszka Szczecin
Nie chcę Cię stresować ale tez biorę tabletki i w ciągu dwóch lat brania przytyłam aż 11 kg. Ja niestety nie mogę sobie pozwolic na odstawienie gdyz mam juz dzieci i nie planuję więcej Pamiętaj jednak ze jesli chcesz miec wkrótce dzidziusia to musisz odstawic tabletki duzo wczesniej Zyczę Ci duzo szczęscia i miłosci oraz zdrowego dzidziusia Trzymam kciuki za odchudzanie POWODZENIA

Gość Agilla
Ja na Twoim miejscu zrezygnowałabym z pigułek jak i tak palnujecie dzidziusia. Łatwiej schudniesz, zwłaszcza że żle dobrane pigułki zatrzymują wode w organiżmie!. Moja przyjaciółka rok temu przestała brać pigułkami i schudła kilka kilogramów.