Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proxi

Po ilu godzinach od zażycia działa pigułka antykoncepcyjna?

Polecane posty

Gość proxi

po paru godzinach kochałam sie z facetem, i skonczył we mnie. miałam wtedy 1 dzien okresu , czy mozliwe jest zajscie w ciaze?

Gość proxi
ok, ale jesli to było za wczesnie? nie pamietam dokładnie po ilu godzinach od zazycia.....

Gość proxi
dzieki :)

Gość sorki
ale to nie mogliście sie powstrzymać na 1 dzień??albo użyć chociaż gumki?zwłaszcza w czasie okresu-przeciez to takie niehigieniczne...

Gość halo
nie wyjeżdżaj jej tu z higieną, lubi to się kocha, a jak chłopakowi nie przeszkadza to już w ogóle. Tak bo w trakcie okresu to niech siedzi w domu, nie rusza się, nie myje, nie robi zapraw i co tam jeszcze. a teraz do Ciebie. Myślę że spoko, tabletka działa, a pozatym miałaś okres, w trakcie którego jesteśmy niepłodne prawda? myślę że możesz wyluzować.

Gość tabletki
dwuskladnikowe maja maksymalne dzialanie dopiero po tygodniu stosowania- info na ulotkach to czysty chwyt marketingowy

7 dni ciągłego brania jest potrzebne aby zahamowac owulacje, ale jak mozna miec owulacje w czasie okresu?? Dlatego mowi sie, ze tablety sa skuteczne od pierwszej tablety, wzietej pierwszego dnia cyklu

Gość proxi24
biore Harmonet, na ulotce nie ma ani słowa o działaniu

Gość madzia81
a po cilest??????????????? ile trzeba oczekac aby zaczeła działac antykoncepcyjnie!!!HELP!!!