Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Czy nie denerwuje was gdy facet na was patrzy?

Polecane posty

Często patrzą na piekne kobiety, ale nie mam śmiałości zagadac. Czy dla was jest to denerwujące jak facet na was patrzy?

Zależy, jak wygląda :P Jak to jakiś śmierdzący żul bez zębów, to mnie to denerwuje niemożebnie. Ale jesli jest niczego sobie - hmmm :P a niech patrzy, obojętne mi to! :D:D

Gość joanna bl
zgadzam sie z iwosią, zależy jak wygląda jesli patrzy na mnie jakis oblech i slina kapie mu z geby to mi sie to nie podoba, a jesli jakis przystojniaczek to owszem.

Gość iwosia ty masz chyba
jakieś rozdwojenie czy nawet roztrojenie (a może nawet więcej) jaźni, bo niemożliwe by wszystkie posty podpisane nickiem iwosia pisała jedna i ta sama osoba, no chyba że jest tak jak mówię

Iwosia jest tutaj chyba 24godz./dobę - żartowałem. ;-) A z tym patrzeniem. Na szczęście nie jestem oblechem ani żulem, ślina też mi nie kapie. Czasami dziewczyna zauważa iż na nią patrzę, i wtedy się uśmiecha - po prostu wie, że mi się podoba ❤️. A czasami sie peszy. :-)

Już Wam kiedyś mówiłam, że mam swoich zmienników i że dzielimy sie robotą. Ale to wszystko z dobroci serca; po to, żeby Wam zapewnić należytą rozrywkę na forum! :D:D

Gość do żabi
przecież obiecywałeś już nie zakładać więcej topiców;)

Gość a mnie to
nawet wqrwia a szczególnie jak sie patrzy z profilu:o jeśli już to face to face only

Gość Amy K.
zgadzam sie z iwosia.Jak jest to smierdzacy zul to niech spieprza.Ale jak normalny zadbany facet (byle nie stary) to czemu nie,powinien jeszcze zagadac.;-)

Skoro Iwosia lubi posiedzieć na kafeterii a nie ma chwilowo ciekawszych zajęć to czemu jej tego zabraniacie?? Jej opinie nie są głupie ani uszczypliwe skoro ma pewną wiedzę na jakiś temat to czemu nie może się nią podzielić?? ludzie trochę więcej tolerancji!!!

Gość pytanko do dziewczyn
a jak facet/chłopak sie przy tym(patrzeniu) caly czerwieni(ja:o ) to w ogóle jesteście takim zainteresowane czy też jako nieśmiały idzie na odstrzał:(

Gość Pacyfik
Tak patrzec na piekne kobiety to piekne hobby ...Patrzec na moja zone to czysta poezja .I wiem ze inni sie tez patrza ale mi to nie przeszkadza tylko cieszy ..A jak ja cieszy .ha!

Gość ja to normalnie z
siebie wychodze i staje obok a was?

Gość rasen
macie racje dziewczyny- zalezy kto, zauwazylyscie ze ci starsi ( po 30stce) patrza sie bardziej "napstliwie"?:P ale i tak zawsze mnie to smieszy

Gość bławatek
zabi kruk -- fajna stopka ps.ja nie znoszę jak ktoś się na mnie gapi...

Gość blebuś
a co jesli dziewczyna wie, ze facet patrzy na nią ukradkiem na przystanku i na przyklad odchodzi nieco na bok???????

Gość blebuś
kobieta:)

Gość blebuś
innymi słowy to niepożdana reakcja:(

Gość d____