Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waleria_292

Jak sądzicie czy to już pewna ciąża? Proszę odpowiedzcie

Polecane posty

Gość Waleria_292

Witam, pisałam już na tym forum,ale napiszę jeszcze raz wszystko po kolei. Dzia 30.05 miałam ostatnią @,ale z odstawienia tabletek. Liczyłam się z tym,że okres może mi się spóźniać z powodu zaprzestania ich brania,lecz rok temu jak robiłam taką przerwę następny @ wystąpił przed czasem tak jak na tabletkach. Ja do dziś nie mam @,a pomyślałam o ciąży gdy niedawno zaczeły mnie męczyć całodniowe nudności, a najbardziej w środę, czwartek i piątek na koniec czerwca. Nie mogłam nic przełknąć i na żadne jedzenie nie mogłam patrzeć. Z początku myślałam że to zatrucie pokarmowe,ale te bóle żołądka i nudnoście(to chyba to samo) nie mineły do dziś. Kłuje mnie w podbrzuszu i pobolewa. Nigdy mnie nie bolały piersi,a tym bardziej sutki,które od pewnego czasu mnie bolą. Sutki zrobiły mi się troche większe i do okoła ciemne,a na nich wyskoczyła jedna gruba żyła i kilka cieniutkich idących do sutka. Miałam także odrobinkę białej wydzielinki w sutku,ale piersi miałam badane i wszystko ok. Oprócz tego spuchłam i trochę więcej siusiam,a tak jak zawsze miałam białe siuśki tak teraz mam je strasznie żółte i tylko czasem jasne. Nadal mam białą i przezroczystą wydzielinę, oraz co jakiś czas sucho w pochwie, a wargi sromowe są sine. We wtorek wieczorem zrobiłam test firmy AMIL i były 2 kreseczki lecz ta druga słaba,ale widoczna i miała róźowy kolor. Dziś rano zrobiłam test strumieniowy Clearblue compact,który za krótko trzymałam w moczu i ta niebieska linia kontrolna wyszła słaba i pomazana,a ta druga kreseczka jakby zaczeła od góry wychodzić też taka lekka,ale poprostu za mało moczu było. Nie wyglądają te linie napewno jak na tym zdjęciu www.testyciazowe.pl/index2.html,a tak powinien wyjść ten test. Co o tym wszystkim myślicie? Byłam już u dwóch różnych ginów,ale oni nic jeszcze nie mogli widzieć. Dodam,że cykle na tabletkach miały 24 dni,a przed ich braniem ok 26-40, ale w większości mieściły się pomiędzy 27-32,a 40 i 38 wyszło tylko raz. Jak myślicie jest to ciąża czy nie? I jeszcze jedno, miałam jakby 2 owulację,a wczoraj 3 (płodny śluz) No i jeszcze jedno wyszło mi troche wągrów na nosie i chrostek na rękach których nie miałam tak dużo wcześniej i co do spraw łaziękowych to czasem ma zatwardzenie,a czasem rozwolnienir!!!

Gość BEDZIE DZIDZIUS

Jak dla mnie to ciąża. A co do testów: \"Jeśli w Okienku testowym pojawią się dwie niebieskie linie, oznacza to, że jesteś w ciąży. NAWET JEŚLI JEDNA Z LINI JEST SŁABIEJ ZABARWIONA, NIE ZMIENIA TO WYNIKU TESTU.

Gość Waleria_292
ta linia jest i poraz drugi jest słaba w sob lub niedzielę zrobie test:)

Nie wiem, czy chcesz mieć dzieco czy nie, ale ja miała dokładnie tak samo. Druga kreseczka baaaardzo słaba, bo robiłam test bardzo wcześnie po zapolodnieniu, i oczywiście była to ciaża! Dodatkowo typowe objawy wczesnje ciąży świadczą jak najbardziej za. Wszystkiego dobrego!

Gość nie rozumiem czegoś
to Ty test robilas dopiero bodajrze w 46 dniu cyklu??? i wyszła tylko słabiutka druga kreska??